domek niewych. w Wawie szuka ok półrocznej koteczki.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro kwi 06, 2011 17:40 domek niewych. w Wawie szuka ok półrocznej koteczki.

...jak w temacie

na moje ogł zgłosił się "fajnie brzmiący" domek-
szukają ok półrocznej kici lub kocurka.
ja tylko z tymi domkami wstępnie rozmawiałam przez tel-udostępniam ich adresy za ich zgodą i na ich prośbę aby ,być może ,jakis kicio znalazł szczęśliwy domek.

na wszelki wypadek pragnę zaznaczyć że:
nie polecam tego domku w żaden sposób ani nie ponosze żadnej odpowiedzialności za niego-wszelkie procedury adopcyjne prosze przeprowadzać bez mojego udziału i na własną odpowiedzialność.

domek prosi o zdjęcia na maila i info o kiciu :D .

adresy domków:

nataliaj95@ tlen.p
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw kwi 07, 2011 10:55 Re: domek niewych. w Wawie szuka ok półrocznej koteczki.

Domek, którego dane podałaś jest:
1. wychodzący, na wsi
2. pod Łodzią

:evil:
strata czasu
AnielkaG

Post » Pt kwi 08, 2011 23:28 Re: domek niewych. w Wawie szuka ok półrocznej koteczki.

A czy to koniecznie musi być kociak półroczny?
Taki kilkuletni kot odpada? :oops:

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Sob kwi 09, 2011 8:32 Re: domek niewych. w Wawie szuka ok półrocznej koteczki.

z poziomu rozmowy wynika że raczej odpada :(
nie ciągnęlam tematu, ale wydaje mi się że osoba szukająca kota z tym mailem jest niepełnoletnia
AnielkaG

Post » Sob kwi 09, 2011 21:59 Re: domek niewych. w Wawie szuka ok półrocznej koteczki.

no to znaczy to że mnie ,delikatnie mówiąc wprowadzono w błąd.

ale jak pisałam w pierwszym poście-założyłam tylko wątek na prośbę domku.Czyli-zrobiłam domkowi grzecznośc ,zresztą wyłącznie z chęci pomocy ewent.kici-to wszystko.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17