Moderator: Estraven
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Nic takiego, stop zaczęła mnie boleć w poniedziałek, a wczoraj w ciągu godziny tak spuchła, że nie mogłam chodzić w butachzawieźli mnie z pracy do szpitala. Jakiś stan zapalny się przyplątał
Ojejku![]()
A wiadomo już z jakiej przyczyny tak spuchła? Nie chorujesz na dnę moczanową?
Stan zapalny, powinnam najpóźniej we wtorek iść z bolącą nogą do lekarza a nie czekać. Myślałam, że samo przejdzie
bozena640 pisze:Mamy teraz dużo wolnego czasu i będziemy nadrabiać zaległości w nauce angielskiego![]()
i zaglądać na miauPóźniej na 3 dni do pracy i 5 dni wolnego
bozena640 pisze:Sisi lubi wtulić się w rękę, nogi tylko Gabrynia lubi okupować(jak ją Duffy do łóżka wpuści)
Danusia pisze:bozena640 pisze:Sisi lubi wtulić się w rękę, nogi tylko Gabrynia lubi okupować(jak ją Duffy do łóżka wpuści)
U nas w lózku tylko Goska śpi. Czasem Maniek ,a sporadycznie Bajcia. Bazyl nigdy
bozena640 pisze:Myszolandia pisze:bozena640 pisze:Mamy teraz dużo wolnego czasu i będziemy nadrabiać zaległości w nauce angielskiego![]()
i zaglądać na miauPóźniej na 3 dni do pracy i 5 dni wolnego
Ooo,no w końcu Was trochę zobaczymy![]()
![]()
i Ty sobie odpoczniesz,co najważniejsze
Duffy nie byłą za bardzo zadowolona z mojej obecnościona sypia na mojej poduszce i pod kołderką jak jestem w pracy. Dzisiaj bezczelnie wryła mi się na poduszkę umieszczając swój ogonek na mojej twarzy
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Sisi lubi wtulić się w rękę, nogi tylko Gabrynia lubi okupować(jak ją Duffy do łóżka wpuści)
U nas w lózku tylko Goska śpi. Czasem Maniek ,a sporadycznie Bajcia. Bazyl nigdy
Sama śpię na dużym (dwuosobowym łóżku) wszystkie kociaki mogłyby spać ze mną ale Duffy nie wpuści panny do łóżka
Myszolandia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:
Sama śpię na dużym (dwuosobowym łóżku) wszystkie kociaki mogłyby spać ze mną ale Duffy nie wpuści panny do łóżka
w ogóle?
bozena640 pisze:
Nawet jak biorę Gabrynię do łóżka, to panna na brzegu się układa. Tyle razy już była przegoniona z łóżka że woli nie ryzykowaćJak zgaszę światło to panna na 100% nawet do łóżka się nie zbliży
Myszolandia pisze:bozena640 pisze:
Nawet jak biorę Gabrynię do łóżka, to panna na brzegu się układa. Tyle razy już była przegoniona z łóżka że woli nie ryzykowaćJak zgaszę światło to panna na 100% nawet do łóżka się nie zbliży
O kurde,szkoda,że tak jest![]()
Bo Gębulek pewnie też by się do Ciebie przytulił
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lexi38 i 338 gości