Bella bez oczka, bez łapki ma już swój DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 06, 2011 21:18 Re: Bella bez oczka, bez łapki w schronie płacze za domem! WAWA

Wizyta jest już zaplanowana.
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Śro kwi 06, 2011 21:22 Re: Bella bez oczka, bez łapki w schronie płacze za domem! WAWA

kciuki za wizytę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro kwi 06, 2011 21:22 Re: Bella bez oczka, bez łapki w schronie płacze za domem! WAWA

No to pozostaje trzymać kciukasy :ok: :ok: :ok:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Śro kwi 06, 2011 21:59 Re: Bella bez oczka, bez łapki w schronie płacze za domem! WAWA

Kurka, a czemu mnie tu nie ma :? Gapa ze mnie :evil:

Kciuki oczywiście za wizytę :ok: :ok:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Śro kwi 06, 2011 22:09 Re: Bella bez oczka, bez łapki w schronie płacze za domem! WAWA

alareipan pisze:Kurka, a czemu mnie tu nie ma :? Gapa ze mnie :evil:

Ja nie wiem, czemu Cię tu nie ma, skoro jesteś :D
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Czw kwi 07, 2011 10:08 Re: Bella bez oczka, bez łapki w schronie płacze za domem! WAWA

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Czw kwi 07, 2011 10:43 Re: Bella bez oczka, bez łapki w schronie płacze za domem! WAWA

PIEKNOŚCI do domu!!!

ZuzCat

Od: Pon sie 23, 2010 11:15

Post » Pt kwi 08, 2011 12:52 Re: Bella bez oczka, bez łapki w schronie płacze za domem! WAWA

naline pisze:
alareipan pisze:Kurka, a czemu mnie tu nie ma :? Gapa ze mnie :evil:

Ja nie wiem, czemu Cię tu nie ma, skoro jesteś :D

No teraz jestem.. tyle że trochę spóźniona ;)

alareipan

Post » Pt kwi 08, 2011 17:02 Re: Bella bez oczka, bez łapki w schronie płacze za domem! WAWA

Już po wizycie :) Wiem, bo sama na niej byłam ;) Przekażę w wielkim skrócie to, co powiedziałam Naline przez telefon: gdyby Domek był zainteresowany którymś z wrocławskich kotów, to wyadoptowałabym go bez wahania :ok: :ok: :ok:

Mam nadzieję, że uda się Wam załatwić wszystkie formalności związane z adopcją, a wtedy Bella będzie miała naprawdę dobry dom oraz kochającą i bardzo odpowiedzialną Dużą tylko dla siebie :)

shikarie pisze:Ze swojej strony mogę wszystkich zapewnić, że jeśli tylko uda się załatwić formalne sprawy adopcji, to nie ma mowy o żadnych innych zmartwieniach, ryzyku, że kotka wróci jednak ponownie do schroniska itp. Ciocia jest naprawdę wspaniałą i odpowiedzialną osobą, która kocha zwierzęta, a Bellę chciała przygarnąć jak tylko ją zobaczyła w ogłoszeniu w gazecie :) Także to będzie TEN właśnie dom, kotka nie mogła lepiej trafić! ;) Trzymajmy kciuki za całą resztę formalności

shikarie, było mi bardzo miło poznać Twoją ciocię :)
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Pt kwi 08, 2011 17:45 Re: Bella bez oczka, bez łapki w schronie płacze za domem! WAWA

to super! trzymam kciuki!! oby Pieknej sie udalo :ok:
Obrazek

Polanka

Od: Pon lis 01, 2010 18:45

Post » Pt kwi 08, 2011 18:46 Re: Bella bez oczka, bez łapki w schronie płacze za domem! WAWA

Witajcie, jestem mamą shikarie a tym samym siostrą jej cioci :D
Nie macie pojęcia jak ta moja siostra bardzo czeka na Bellę - o niczym innym nie mówi jak rozmawiamy. Dosłownie pół godziny temu gadałam z nią przez telefon i musiałam wysłuchać zachwytów na temat Kruszyny.. :) Po tej wizycie siostra ma wielką nadzieję, że ta śliczna kotka będzie jak najszybciej u niej, choć okropnie się martwi jak odbędzie się transport, czy nie zaszkodzi to Belli i czy odbędzie się on w godziwych warunkach. Niestety siostra nie ma możliwości sama odebrać Belli - inaczej nie byłoby problemu :? Strasznie się niecierpliwi, że to wszystko tak długo trwa i ciężko jej wytłumaczyć, że takie są procedury, które swoją drogą ciągnąc się tak długo - pozbawiają Belli jak najszybszego pobytu w prawdziwym, dobrym i ciepłym domu.
W całej rozciągłości zapewniam Was, że Bella nie mogła trafić lepiej - będzie obrzydliwie rozpieszczana i chuchana - nie ma innej opcji, bo moja siora już taka jest - jak kocha to na amen, a przecież - nie mając jej jeszcze - pokochała Bellę całym sercem i o niczym innym nie myśli. Kochani - śpieszcie się z transportem jak tylko możecie, bo i Bella i Duża bardzo cierpią czekając na siebie nawzajem :cry:
Pozdrawiam wszystkich serdecznie..

M- shikarie

Od: Pt kwi 08, 2011 18:25

Post » Pt kwi 08, 2011 18:57 Re: Bella bez oczka, bez łapki w schronie płacze za domem! WAWA

Kruszyna, dziękujemy pięknie! :D
M- shikarie :ok:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pt kwi 08, 2011 19:02 Re: Bella bez oczka, bez łapki w schronie płacze za domem! WAWA

:D :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt kwi 08, 2011 19:27 Re: Bella bez oczka, bez łapki w schronie płacze za domem! WAWA

Cieszę się, że mogłam się przydać ;)
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Pt kwi 08, 2011 19:38 Re: Bella bez oczka, bez łapki w schronie płacze za domem! WAWA

No i fajnie! :ok: :ok:

Dziewczyny trzeba Panią jutro na Bellę zapisać!!!

M- shikarie my możemy wziąć kotkę na umowę warunkową tymczasową, ale potem musimy ją przepisać na umowę adopcyjną. Czy ktoś z Waszej rodziny, nie mówię teraz, ale z kilka tygodniu, mógłby nawiedzić stolicę w weekend?

No i transport nam potrzebny...

alareipan

[poprzednia][następna]