KOTY z RUDY ŚL. Wysypisko niechcianych zwierząt.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 08, 2011 6:03 Re: Schronisko w Rudzie Śl.- Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

U Stelli też wszystko gra, a przynajmniej nie mam wieści, żeby coś było nie tak :wink: Chio jeszcze się nie zbliża do niej lub fuczy i zwiewa jak się za bardzo zbliży - trochę się boi jak nie ma Spike'a jako ochroniarza :lol: Spike chce się zaprzyjaźnić, ale Stella nie życzy sobie wylizywania, ale już się go nie boi - mam zdjęcie jak Spike leży na kanapie a Stella na fotelu obok, ale bez kabelka... :( Zadzwonię do nich w weekend, żeby się dowiedzieć co po wecie.

A państwo od Ines powiedzieli, że nie wyobrażali sobie, że może istnieć tak przytulny kot i jeśli nie zaczną się między sobą tłuc do poziomu dzikiej wojny ze stratami w futrze i krwi, to Ines zostaje. Ich syn chciał Ines nosić na rączkach (ona tak to lubi :D ) ale pani powiedziała, że zabroniła więcej niż 3 razy dziennie, bo kot musi móc odpocząć. Zdaje się, że ona swoją wylewną czułość dzieli między pana domu a dziecko właśnie a pani dostaje się tylko odrobina ślimtania :? A rezydent miał tylko 2 dni focha :piwa:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt kwi 08, 2011 10:46 Re: Schronisko w Rudzie Śl.- Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

Oj super.
państwo w pierwszym kontakcie dobrze rokowali.
A Inez potrzeba wiele czulości i super że ją ma :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt kwi 08, 2011 13:02 Re: Schronisko w Rudzie Śl.- Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

Ja pamiętam Stelle ze schroniska tylko dlatego,że była postrachem szczeniaków.Szczeniak bez jej pozwolenia nie mógł nawet kroku zrobić.Myśle,że niedługo Stella wprowadzi swoje zasady w stosunku do psiaka :)

fajnie wyszło,że mają takie super domy.Myślałam,że długo będą czekać na domy z racji koloru,a tutaj niespodzianka...

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pt kwi 08, 2011 14:39 Re: Schronisko w Rudzie Śl.- Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

justyna8585 pisze:Ja pamiętam Stelle ze schroniska tylko dlatego,że była postrachem szczeniaków.Szczeniak bez jej pozwolenia nie mógł nawet kroku zrobić.Myśle,że niedługo Stella wprowadzi swoje zasady w stosunku do psiaka :)

fajnie wyszło,że mają takie super domy.Myślałam,że długo będą czekać na domy z racji koloru,a tutaj niespodzianka...

Widzisz Justyna oprócz złych i smutnych chwil i wiadomości są też dobre :ok:
I oby tych dobrych było więcej :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt kwi 08, 2011 17:44 Re: Schronisko w Rudzie Śl.- Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

Dorota Wojciechowska pisze:
justyna8585 pisze:Ja pamiętam Stelle ze schroniska tylko dlatego,że była postrachem szczeniaków.Szczeniak bez jej pozwolenia nie mógł nawet kroku zrobić.Myśle,że niedługo Stella wprowadzi swoje zasady w stosunku do psiaka :)

Widzisz Justyna oprócz złych i smutnych chwil i wiadomości są też dobre :ok:
I oby tych dobrych było więcej :1luvu:

Oby bylo ich jak najwięcej...

Mar9-miałam obiecującego maila o Majke,poprosiłam o kontakt z Panią :)

To jednak Brytyjczyk,kotka,nie jest mocno zabiedzona,za to mocno zakleszczona .W niedzielę będę miała normalne zdj z aparatu.Oczywiście szuka domu.

justyna8585

Post » Pt kwi 08, 2011 19:25 Re: Schronisko w Rudzie Śl.- Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

Justynko, wysłałam Ci zdjęcia Misia tylko co z tekstem ogłoszeń, mam wymyślać czy Ty to zrobisz, a może catangel zrobi ogłoszenia i przy okazji spłodzi jakiś fajny tekst do ogłoszeń?
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt kwi 08, 2011 19:29 Re: Schronisko w Rudzie Śl.- Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

mar9 pisze:Justynko, wysłałam Ci zdjęcia Misia tylko co z tekstem ogłoszeń, mam wymyślać czy Ty to zrobisz, a może catangel zrobi ogłoszenia i przy okazji spłodzi jakiś fajny tekst do ogłoszeń?

Fajnie by było,gdyby wymyśliłaby Pani tekst...ten ostatni Majki był super...

Ja mu zrobię ogłoszenia,szkoda wydawać kase...

justyna8585

Post » Pt kwi 08, 2011 19:55 Re: Schronisko w Rudzie Śl.- Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

a propos brytyjki to może rebellia 1 byłaby zainteresowana adopcją:
tu jej wątek z nieudaną dla rebelli1 adopcją brytyjki właśnie

viewtopic.php?f=1&t=125892

margoth82

Od: Pon lut 15, 2010 21:10

Post » Pt kwi 08, 2011 20:11 Re: Schronisko w Rudzie Śl.- Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

justyna8585 pisze:
mar9 pisze:Justynko, wysłałam Ci zdjęcia Misia tylko co z tekstem ogłoszeń, mam wymyślać czy Ty to zrobisz, a może catangel zrobi ogłoszenia i przy okazji spłodzi jakiś fajny tekst do ogłoszeń?

Fajnie by było,gdyby wymyśliłaby Pani tekst...ten ostatni Majki był super...

Ja mu zrobię ogłoszenia,szkoda wydawać kase...

wysłałam Ci tekst, który wymyśliłam do ogłoszeń na miau
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt kwi 08, 2011 20:38 Re: Schronisko w Rudzie Śl.- Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

mar9 pisze:
justyna8585 pisze:
mar9 pisze:Justynko, wysłałam Ci zdjęcia Misia tylko co z tekstem
wysłałam Ci tekst, który wymyśliłam do ogłoszeń na miau

Zrobię mu ogłoszenia z nowymi zdj. i tekstem ,spróbuje jeszcze dzisiaj .

margoth82 pisze:a propos brytyjki to może rebellia 1 byłaby zainteresowana adopcją:
tu jej wątek z nieudaną dla rebelli1 adopcją brytyjki właśnie

viewtopic.php?f=1&t=125892

Dzięki,napisałam do niej na pw.

Co do Rudego,to powiadomiłam Justyne ze schroniska,że będziesz.Jakby jej nie było,to powiedz,że jesteś od Justyny i przyjechałaś po rudego :) Dzięki wielkie :)

justyna8585

Post » Pt kwi 08, 2011 20:50 Re: Schronisko w Rudzie Śl.- Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

Rudy Rysiu tydzień temu pojechał do DS ( nie był ujęty mimo iż był z Rudy i był u mnie ponad 6 miesięcy ...

Maciuś od P Czypionki też w DS szaleje z Niunia :lol: ( A czy iadomo coś o stanie Pani Czypionki :?:
Szczegóły dotyczące Maciusia i Rysia na wątki tyskich mruczków .

Lussi już też jest przeniesiona z kwarantanny na góre ( szczegły na jej wątku )

Matylda też już jest przeniesiona z kwarantanny ( w klatce na kwarantannie była zamknięta przez 2 tygodnie ) Jeszcze nie pojechała do Kropeczki , pojawiły sie nie planoane problremy ...

Eustachy pieluszkowiec dobrze sobie radzi ( też z Rudy ) jest u mnie już na DS ze zwględu na jego stan .

Zapraszam na ich wątki .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt kwi 08, 2011 21:49 Re: Schronisko w Rudzie Śl.- Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

Jestem. Zaznaczam sobie na razie, bo tyle mogę. :( (odpisałam Wam na priv, przepraszam, że nie tutaj, ale myślę, że domyślacie się czemu)
W każdym razie bardzo dziękuję za pamięć.

rebellia1

Od: Sob wrz 09, 2006 20:10

Post » Sob kwi 09, 2011 9:35 Re: Schronisko w Rudzie Śl.- Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

Brytyjczyk moje marzenie - moge zabrac do siebie DS.

Juz powoli rozgladałam się za persikiem a tu 8O .
poszukuje roślinek i grzałki do akwarium.

ysmay

Od: Nie wrz 12, 2010 10:32

Post » Sob kwi 09, 2011 14:09 Re: Schronisko w Rudzie Śl.- Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

Justa&Zwierzaki pisze:Rudy Rysiu tydzień temu pojechał do DS ( nie był ujęty mimo iż był z Rudy i był u mnie ponad 6 miesięcy ...

Maciuś od P Czypionki też w DS szaleje z Niunia :lol: ( A czy iadomo coś o stanie Pani Czypionki :?:
Szczegóły dotyczące Maciusia i Rysia na wątki tyskich mruczków .

Lussi już też jest przeniesiona z kwarantanny na góre ( szczegły na jej wątku )

Matylda też już jest przeniesiona z kwarantanny ( w klatce na kwarantannie była zamknięta przez 2 tygodnie ) Jeszcze nie pojechała do Kropeczki , pojawiły sie nie planoane problremy ...

Eustachy pieluszkowiec dobrze sobie radzi ( też z Rudy ) jest u mnie już na DS ze zwględu na jego stan .

Zapraszam na ich wątki .

Rysiu jest umieszczony,tylko fotki nie ma.

justyna8585

Post » Sob kwi 09, 2011 14:11 Re: Schronisko w Rudzie Śl.- Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

ysmay pisze:Brytyjczyk moje marzenie - moge zabrac do siebie DS.

Juz powoli rozgladałam się za persikiem a tu 8O .

Cudownie ysmay :1luvu:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]