Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 08, 2011 11:37 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów, bezradność

Można śmiało dzwonić do Izy ona nawet może poczekać na kota :) Także Basiu zadzwonić warto :) Iza już wie o problemach kota z kuwetą.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt kwi 08, 2011 11:51 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów, bezradność

Rozmawiałam z basią nawet dwukrotnie - problemy kuweciarskie są trudne w przypadku Makarego... byłoby wspaniale gdyby wszystko dało się rozwiązać.
Wtedy za tydzień do Warszawy jechałaby Whiskaska i Makary.
Jeżu, tak bym chciała :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt kwi 08, 2011 12:03 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów, bezradność

Ja biedną Basię cały czas miętoszę telefonami i sms-ami.
Mam nadzieję, że się odezwie, a Makary wreszcie zrozumie o co chodzi :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt kwi 08, 2011 13:11 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów, bezradność

Makary nie jedzie do DT ponieważ brudzi ,rozmawiałam z DT i się wycofał bo ja nie mam problemu z jego wydaniem jeżeli ktoś go chce, to chętnie go wydam.Nie mogę w tej chwili zadzwonić bo pada mi bateria w telefonie i do tego rachunek mam taki ,że poczekam ,aż przyjdą jutro nowe minuty. :ok:Do tego zepsół nam się transporter duży dla kotów i nie bardzo mamy je w czym teraz transportować.Specjalnie w ubiegłym roku kupiłam swoim kotom duży transporter i używałam go głównie dla bezdomniaków a swoim zostawiłam mniejszy,niestety przez to ,że często zostawiałam koty na sterylki z transporterem ,ktoś nieumiejętnie go otwierał i dzisiaj Asia telefonowała ,ze zorientowała się ,ze obydwa zamknięcia od dołu są ułamane.Musimy coś pokombinować.
Ostatnio edytowano Pt kwi 08, 2011 13:17 przez horacy 7, łącznie edytowano 1 raz
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt kwi 08, 2011 13:12 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów, bezradność

horacy 7 pisze:Makary nie jedzie do DT ponieważ brudzi ,rozmawiałam z DT i się wycofał bo ja nie mam problemu z jego wydaniem jeżeli ktoś go chce, to chętnie go wydam.Nie mogę w tej chwili zadzwonić bo pada mi bateria w telefonie i do tego rachunek mam taki ,że poczekam ,aż przyjdą jutro nowe minuty. :ok:

Iza wie o wszystkim i poczeka na tel :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt kwi 08, 2011 15:02 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów, bezradność

CatAngel pisze:
horacy 7 pisze:Makary nie jedzie do DT ponieważ brudzi ,rozmawiałam z DT i się wycofał bo ja nie mam problemu z jego wydaniem jeżeli ktoś go chce, to chętnie go wydam.Nie mogę w tej chwili zadzwonić bo pada mi bateria w telefonie i do tego rachunek mam taki ,że poczekam ,aż przyjdą jutro nowe minuty. :ok:

Iza wie o wszystkim i poczeka na tel :)

A może niech Iza zadzwoni do Basi,bo Basia niestety dzisiaj i jutro ma urwanie głowy i może zapomnieć,a do tego wiem,że telefony do potencjalnych domów,które jednak się rozmysliły nabiły jej niezły rachunek.

Mam złą wiadomość odnośnie Brysia-dzisiaj ostatecznie traci dt ponieważ nasikał na poduszkę,na weekend Basia zamknie go w piwnicy,ale jak będzie czuć moczem będzie zmuszona go oddać(tylko gdzie???)bo pracownicy biur na takie coś nie pozwolą[b][/b]

Dobra wiadomość jest taka,że Whiskaska ma się lepiej,dzisiaj dostała antybiotyk i została odrobaczona,oddycha lepiej a apetyt ma jak smok;)

Basi przez dwa dni nie będzie na miau,a my musimy się zastanowić co dalej z Brysiem.

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Pt kwi 08, 2011 15:06 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów, bezradność

Brysiu NIE!!!!!
Kochamy Cię.
Błagam
Pomóżcie :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt kwi 08, 2011 15:07 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów, bezradność

aha, a transport whiskaski za tydzień?

Brysiu :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt kwi 08, 2011 15:10 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów, bezradność

za Whiskaskę 3mam kciuki, dojdzie do siebie, jestem pewien :ok: z Brysiem fatalne wieści, wszystko pod górkę, cholera, Chłopak miałby już chociaż DT:(
Asiu, skoro Basia ma urwanie głowy i nie będzie jej na Miau, to daj jej znać, że zamówiłem dla Was w krakvecie transporter, jako adres dostawy podałem adres Basi, ale to będzie dopiero po nd. Podałem też kom Basi do kontaktu z kurierem,

ciepłe myśli ode mnie :ok:

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Pt kwi 08, 2011 15:30 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów, bezradność

meksykanka pisze:aha, a transport whiskaski za tydzień?

Tak,za tydzień.Niech koteczka nabierze trochę sił przed podróżą;)

sebow pisze:za Whiskaskę 3mam kciuki, dojdzie do siebie, jestem pewien :ok: z Brysiem fatalne wieści, wszystko pod górkę, cholera, Chłopak miałby już chociaż DT:(
Asiu, skoro Basia ma urwanie głowy i nie będzie jej na Miau, to daj jej znać, że zamówiłem dla Was w krakvecie transporter, jako adres dostawy podałem adres Basi, ale to będzie dopiero po nd. Podałem też kom Basi do kontaktu z kurierem,

ciepłe myśli ode mnie :ok:

Sebow,nie wiem co napisać,jesteś niezwykły :wink:

ACHA13

Post » Pt kwi 08, 2011 19:02 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów, bezradność

Sis pisze:http://www.koty.pl/sos/art185,uwaga-awaria.html

o Brysiu
i na fb
http://www.facebook.com/Kotypl

rozpowszechniajcie :!:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt kwi 08, 2011 21:23 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów, bezradność

Dobry wieczór!

Żal mi strasznie Brysia, że przez głupie problemy z sikaniem nie ma się gdzie podziać :(

Na Allegro ma w tej chwili 335 odsłon (po 4 dniach), widać że ludzie czytają, ale z tego co widzę nie dzwonią...
Dlatego zrobiłem Brysiowi (i ogólnie kotom ze Szczytna) kampanię reklamową w Google :mrgreen:
Zobaczymy czy to coś da. Google ma potężne narzędzia do monitorowania takich kampanii - ktoś kto kliknie w reklamę będzie przenoszony do wątku kotów Szczycieńskich. Reklama wygląda tak:

Obrazek

Mam tylko prośbę o nie klikanie - to jest przeznaczone dla tych co nie znają historii Brysia a Google pobiera opłatę za każde kliknięcie ;)

Pozdrawiam!

Adam
aburacze

Post » Sob kwi 09, 2011 10:02 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów, bezradność

Adam, super pomysł :ok: Warto spróbować.
po_prostu_kaska

Post » Sob kwi 09, 2011 10:02 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów, bezradność

Dzień dobry!

Kampania reklamowa w Google idzie pełną parą - reklamę tego wątku widziało już 23000 osób i 4 z nich odwiedziły wątek. Zobaczymy co z tego eksperymentu wyjdzie...

Pozdrawiam serdecznie i też trzymam kciuki za dom dla Brysia...

Adam
aburacze

Post » Sob kwi 09, 2011 11:44 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów, bezradność

aburacze pisze:Dzień dobry!

Kampania reklamowa w Google idzie pełną parą - reklamę tego wątku widziało już 23000 osób i 4 z nich odwiedziły wątek. Zobaczymy co z tego eksperymentu wyjdzie...

Pozdrawiam serdecznie i też trzymam kciuki za dom dla Brysia...

Adam

Super :ok:

A ja mam dobrą wiadomość odnośnie Makarego,który w nocy załatwił się do kuwety :D .....nareszcie!!!

ACHA13

[poprzednia][następna]