Dziękuję Ciociu

Moderator: Estraven
ula-misia pisze:Dzień dobry!
Czarna perełko,piękności i miziaku słodki-Duffi w urodzinki Miłka i Ula życzą Ci kochającego domeczku/to już masz/, dużo,dużo miziaków od Dużej/to też już masz/ a co najważniejsze dużo sil, apetytu i zdrówka -wszystkiego najlepszego dwulatku![]()
![]()
Caragh pisze::balony:![]()
![]()
![]()
![]()
Duffciu kochana!![]()
100 lat w zdrowku, szczesciu, pomyslnosci!
Wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ lepszego!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zyczy Kitek
i Duza
sarra pisze:bozena640 pisze:Duża nakupiła tyle przysmaków, że podzieliłam się z Siśkiem
kochana malenka![]()
![]()
![]()
![]()
mam nadzieje ze imprezka byla super kochanie jeszcze raz wszystkiego najLucky sie pyta czy z Gabi tez sie podzielilas?
bozena640 pisze:Wczoraj Duża wylądowała w szpitalu na ostrym dyżurze i tam dali jej zwolnienie do końca następnego tygodnia![]()
![]()
Edytka1984 pisze:bozena640 pisze:Wczoraj Duża wylądowała w szpitalu na ostrym dyżurze i tam dali jej zwolnienie do końca następnego tygodnia![]()
![]()
cóż się stało
bozena640 pisze:Edytka1984 pisze:bozena640 pisze:Wczoraj Duża wylądowała w szpitalu na ostrym dyżurze i tam dali jej zwolnienie do końca następnego tygodnia![]()
![]()
cóż się stało
Nic takiego, stop zaczęła mnie boleć w poniedziałek, a wczoraj w ciągu godziny tak spuchła, że nie mogłam chodzić w butachzawieźli mnie z pracy do szpitala. Jakiś stan zapalny się przyplątał
Edytka1984 pisze:to koty szczęśliwe,że posiedzisz z nimi w domku
odpoczywaj dużo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 327 gości