PAKT CZAROWNIC XXIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 07, 2011 22:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Ale Ci się kawalier trafił fju, fju :mrgreen: Kiełbasa i salcyson :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw kwi 07, 2011 22:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

jasdor pisze:Ale Ci się kawalier trafił fju, fju :mrgreen: Kiełbasa i salcyson :mrgreen:

Tia....moja mama kulając się jak pijana zacytowała "Kochanek i służący powinien być dochodzący"....No to mam etatowego "dochodzącego" a rodzinka polewkę :evil:. tylko sobie z nim zdjęcie strzelić i na FB lub Nk wrzucić : "mój nowy przyjaciel"

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw kwi 07, 2011 22:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Musisz mu uzmysłowić, że dochodzic to on sobie może do proga, a jak sie obrazi , że został źle potraktowany... to po salcysonie :mrgreen:

jasdor

Post » Czw kwi 07, 2011 22:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

jasdor pisze:Ale Ci się kawalier trafił fju, fju :mrgreen: Kiełbasa i salcyson :mrgreen:

Oj tam... oj tam :P Chłopina chciał się podzielić, tym co tam ma najlepsze, a Asia_Siunia zaraz z kolcami :P

A ja się mogę z Etiopią podzielić ciśnieniem, bo go mam w nadmiarze. I leki mi przepisali :P Ale brać ich nie będę, bo chemia szkodzi :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Czw kwi 07, 2011 22:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

No to, jak możesz to ciśnienie na dwoje podzielić , to ja sie jeszcze przyłączę do Etiopii. Ja mam wszystkiego za mało, wagi, ciśnienia, kotów i pieniędzy - oprócz kotów przyjme wszystko :ok:

jasdor

Post » Czw kwi 07, 2011 22:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Za mało to i ja mam ... jak się okazało w gębie! Ciśnienie dotąd jak Etiopia 90/60 czyli jak u kurczaka mnie zaskoczyło :!: Dwa dni temu miałam 137/87 8O ... myślałam, ze zejdę bo ja nigdy 120 nie przekroczyłam....

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw kwi 07, 2011 22:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Mogę, mogę :P Podobno mogę kilka osób obdzielić :P Wagą również :P A kotów i tak nie oddam - bo to najmądrzejsze na świecie, gadające koty :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Czw kwi 07, 2011 22:27 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Nemi pisze:Mogę, mogę :P Podobno mogę kilka osób obdzielić :P Wagą również :P A kotów i tak nie oddam - bo to najmądrzejsze na świecie, gadające koty :wink:

To ja nieco tej wagi poproszę - w cyckach se upcham :D Za to mogę się podzielić wzrostem :wink:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw kwi 07, 2011 22:35 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

AniHili pisze:(...)
To ja nieco tej wagi poproszę - w cyckach se upcham :D Za to mogę się podzielić wzrostem :wink:

No oczom nie wierzę 8O Wzrost chcesz oddawać ... nie może być .... Przeca wysokie i szczupłe kobiety wyglądają jak jakieś boginie :P ... albo super Czarownice :P

Eh... kurczę zasmuciłam się .... inne Czarownice to mają dobrze :!: Wiotkie są i zwiewne, mogą tańczyć z wilkami w blasku księżyca ... :P nie to co ja :| mała, gruba, świętokrzyska czarownica z pypciem na nosie i nadciśnieniem :| Idę się zaszyć w swojej norze i spać :|
Ostatnio edytowano Czw kwi 07, 2011 22:41 przez Nemi, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Czw kwi 07, 2011 22:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Nemi pisze:
AniHili pisze:(...)

No oczom nie wierzę 8O Wzrost chcesz oddawać ... nie może być .... Przeca wysokie i szczupłe kobiety wyglądają jak jakieś boginie :P ... albo super Czarownice :P

Ależ może ;) Miło byłoby założyć buty na słusznych i pięknych obcasach i nie mieć przy okazji blisko 190cm wzrostu :lol:
Tak z 10cm chętnie oddam 8) Zawsze chciałam być filigranową, drobną kobietką :mrgreen:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw kwi 07, 2011 23:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Dzyśka pisze:A ja jestem chooooraaaa! Gupi Herbi z jego gupimi zarazkami mnie zaraził luj :evil: A Kamila właśnie poczuła, że pan pogodynek pogodynkujący właśnie na dwójce jej grozi. I przed nim uciekła :twisted:
Jakbyście nie zrozumiały, co właśnie napisałam to spoko - mam gorączkę :mrgreen:

The Prodigy będzie na Woodstocku, aaaaaaa!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! :D :D :D
Ta wiadomosc zdecydowanie poprawila mi nastroj choc male jest prawdopodobienstwo ze tam trafie to jednak bede sledzic doniesienia i relacje pilnie :D

Fajna ta Twoja goraczka ale niech sie szybko skonczy. ZDROWIEJ SIOSTRO DZYSKO!!!
Pogodynka u mnie niewyrazna bo przez wicher antena szwankuje i wkurw...na obejrzalam tylko film Gargas o Smolensku i Siostre Jackie na 2. Tylko tyle bylam w stanie wytrzymac wzrokowo, te przeskoki obrazu i sniezenie doprowadza mnie do szewskiej pasji :evil:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw kwi 07, 2011 23:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Asia_Siunia pisze:
Wiesz stanowczo wole mojego kota w dupę cmoknąć niż tego mojego dzisiejszego "gościa" normalnie....bleeee fuj,łeee

Asia!!!!!!! JA CIE UWIELBIAM I KOCHAM I WOGOLE JESTES WYRABISTA :1luvu:
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt kwi 08, 2011 5:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Ledwo nadążam czytać co piszecie :oops:
w pracy sajgon, ale rozsądny, z widokami na zakończenie (zaległości po kumplu, który się zwolnił, wygrzebanie się jest realne....)

Dolabra - zadaniowy czas pracy ma plusy i minusy... jak dla mnie bardzo dużo zależy od szefa i firmy... w poprzedniej pracy większość miała... ja na szczęście nie (gdy się zatrudniałam kto inny był szefem działu...) - facet, który został potem szefem był powiedzmy ostro p..ęty... a tak poza tym był 50-letnim pracocholikiem, który uważał, że nie ma co robić w domu.... maile z pracy o 23 to był pewien standard.... organizacja pracy w jego wydaniu była trqgiczna, i standardem dla nas było pracowanie po 12.. Ja chociaż niewielką część z tego mogłam sobie odebrać, ale tylko niewielką, bo "pani Agnieszko, przecież jest tyłe pracy..."
Mam nadzieję, że jednak w twoim przypadku będzie lepiej... :ok:

Sol - trzymam kciuki za pracę! :ok: :ok: :ok:

A ja dzisiaj po pracy z pracową ekipą do browarów tyskich :D

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pt kwi 08, 2011 7:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Nie podoba mi się dzisiejsza pogoda.... Spać się chce.... Ale szef zatroszczył się, żebym się nie nudziła, i nie miała czasu myśleć o pogodzie.... ;-)
Ale najpierw kawa i rogalik z miodem :mrgreen:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pt kwi 08, 2011 8:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Będę agitować :mrgreen:
Wszystkie Siostry, które nie mają jeszcze wytypowanego kandydata , na którego oddadzą głos -proszę o głos dla Fundacji KOT.Wejście przez banerek w moim podpisie :mrgreen:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

[poprzednia][następna]