TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 07, 2011 21:16 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

a ja wstydziłabym się na miejscu Milińskiej - żeby do tego stopnia mieszać dziecku w głowie, że wypowiada się w sprawach, do których nie powinien mieć w ogóle dostępu.
I proszę - zamiast bronić tej ekipy - poczytać dokładnie, jaka jest waga zarzutów wobec fundacji i Milińskiej. To jest dalece ważniejsze, niż jakiekolwiek przepychanki personalne, a żadne sensowne odpowiedzi do tej pory nie padły.
KotkaWodna

Post » Czw kwi 07, 2011 21:22 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

EwaG mi jest żal tego chłopaka, jest młody kocha zwierzęta i zostaje wykorzystywany przez Milińską do odpowiadania na niewygodne dla niej samej pytania, w jakim świetle to stawia fundację i jej zarząd ?

PcimOlki a jak byś się ubrał na łapanie kotów w błotnistym terenie? szpilki, mini i torebka, czy wygodne spodnie i odpowiednie obuwie? :wink:
nie mam dużego doświadczenia w łapaniu kotów, ale w szpilkach bym nie polazła szczególnie w błoto.

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Czw kwi 07, 2011 21:27 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

EwaG pisze:Miłe Panie, co zrobił Wam ten 14-letni chłopiec? Dlaczego obrzucacie go błotem, ubliżacie mu, wyśmiewacie się nieustannie?

Pisze Pani do grupy osób, które rozpętały aferę bo im wróżka powiedziała, że kot nie żyje. Jakiej odpowiedzi się Pani spodziewa?

Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać :)

su27

Od: Śro cze 27, 2007 15:24

Post » Czw kwi 07, 2011 21:30 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

PearlRain pisze:...

PcimOlki a jak byś się ubrał na łapanie kotów w błotnistym terenie? szpilki, mini i torebka, czy wygodne spodnie i odpowiednie obuwie? :wink:
nie mam dużego doświadczenia w łapaniu kotów, ale w szpilkach bym nie polazła szczególnie w błoto.

Mogę spróbować - tylko nie wiem czy dostanę takie długie rajstopki. :lol:
Łapaczki, które czasami wożę na akcje, ubierają się niestety inaczej. Nad czym ubolewam. :wink:

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Czw kwi 07, 2011 21:31 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Widzę że teraz będziecie miały wizyty zatroskanych obrońców KM. :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw kwi 07, 2011 21:32 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

PcimOlki pisze:

Mogę spróbować - tylko nie wiem czy dostanę takie długie rajstopki. :lol:
Łapaczki, które czasami wożę na akcje, ubierają się niestety inaczej. Nad czym ubolewam. :wink:

rajstopki można zastąpić pończoszkami :wink: a łapaczkom pokaż fotki jak powinny się ubierać :lol:

PearlRain

Post » Czw kwi 07, 2011 21:35 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

su27 pisze:
EwaG pisze:Miłe Panie, co zrobił Wam ten 14-letni chłopiec? Dlaczego obrzucacie go błotem, ubliżacie mu, wyśmiewacie się nieustannie?

Pisze Pani do grupy osób, które rozpętały aferę bo im wróżka powiedziała, że kot nie żyje. Jakiej odpowiedzi się Pani spodziewa?

sorki, niech nam Pani nie pokazuje wróżki/diabła/anioła - niech nam Pani pokaże Tikę. Żywą - najlepiej.
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Czw kwi 07, 2011 21:36 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Oj, ja myślę, że wszystko zależy od tego, czy w ekipie jest przewidziany fotograf. Dla mnie jest jasne, dlaczego Izunia, jak pisze, że idzie pracować to znika na tak długo - łapanie kotów w takim stroju musi potrwać.

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Czw kwi 07, 2011 21:41 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

su27 pisze:

a wcale że nie
ja byłam na seansie spirytystycznym
i Tika sama do mnie przemówiła
rzuciła też parę epitetów o Milińskiej, ale netykieta nie pozwala powtórzyć.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw kwi 07, 2011 21:41 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Dosc ciekawie tutaj, zaznaczam

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Czw kwi 07, 2011 21:43 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Ja-Ba pisze:
su27 pisze:sorki, niech nam Pani nie pokazuje wróżki/diabła/anioła - niech nam Pani pokaże Tikę. Żywą - najlepiej.

Obserwuję sobie ten wątek od dłuższego czasu - mimo ewidentnych błędów i zaniedbań po stronie KM - nakręciliście się w nienawiści tak bardzo, że nawet jakby Tika osobiście zamiauczała publicznie "jestem Tika" to i tak w to nie uwierzycie. Ale to moje prywatne zdanie. Czekam na epitety :)

su27

Od: Śro cze 27, 2007 15:24

Post » Czw kwi 07, 2011 21:51 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

su27 pisze:
Ja-Ba pisze:
su27 pisze:sorki, niech nam Pani nie pokazuje wróżki/diabła/anioła - niech nam Pani pokaże Tikę. Żywą - najlepiej.

Obserwuję sobie ten wątek od dłuższego czasu - mimo ewidentnych błędów i zaniedbań po stronie KM - nakręciliście się w nienawiści tak bardzo, że nawet jakby Tika osobiście zamiauczała publicznie "jestem Tika" to i tak w to nie uwierzycie. Ale to moje prywatne zdanie. Czekam na epitety :)

a my czekamy na kilka odpowiedzi i jak widać na FB , miast odpowiedzi dowiadujemy się, że forum miau to samo zło - jakbyśmy tego wcześniej nie wiedzieli :?

PearlRain

Post » Czw kwi 07, 2011 21:53 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

No jak na razie KM nie kwapi się do tego aby komukolwiek kotki pokazać....a to już mówi samo za siebie...wymyślanie że nie pokarze bo ktoś będzie robił jakieś napady na wolontariuszy jest absurdalne....
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Czw kwi 07, 2011 21:54 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

rajstopki można zastąpić pończoszkami :wink:

Podobno pasek klinowy też można. :lol:

a łapaczkom pokaż fotki jak powinny się ubierać :lol:

Trochę się boję - sam będę musiał łapać, a one są w tym lepsze. :wink:

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Czw kwi 07, 2011 21:58 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

su27 pisze:
Ja-Ba pisze:

wpadasz radośnie, zaczynasz od insynuacji i oczekujesz dobrego traktowania?
Na epitety też trzeba zasłużyć.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

[poprzednia][następna]