Wariatkowo 9. I tymczasy ;) B&B s. 60, 84, Baśka s. 89 :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 07, 2011 19:48 Re: Wariatkowo 9. I tymczasy ;)

Wola - tak jakoś mi się skojarzyło ,że mówiłaś o tej okolicy ( Nowolipki czy cóś.. jednak mogę się mylić - stary jestem) wspominając zamkniętego przez Ciebie w ciemnicy na wiele tygodni, bez jedzonka i picia kotecka. Tego samego którego bohaterski Piotr własnymi ręcami i na własnych nogach wydobył i pochował w bezimiennym grobie .....

Nie dojeżdżam na Żoliborek? jakbyś znała kocie zwyczaje tobyś wiedziała ,że obok Alix jest przejazd przy Cytadeli...

Tam właśnie gdzie Alix ma wystawione samołapki .

A i drugi dojazd jest szybki i prosty. ucieczka przez Powązkowska do Krasińskiego. Albo Obozowa- Tatarska - Powązkowska i już.....

"
Zaraz mnie coś strzeli :evil: Szlag najpewniej :evil:
Już chciałam chwalić, że się Zoo+ spisał z przesyłką... tylko ją sobie najpierw obejrzałam :evil:
108 puszek radośnie wrzuconych luzem do kartonu :evil: :evil: :evil:
Spędzę upojny wieczór na liczeniu, czy, (^&%&^%, wszystkie są :evil: :evil: :evil: Potem kolejny na dzieleniu, co dla mnie, co nie dla mnie :evil: Zamawiałam dla 3 osób :evil:
Te same puszki w tych samych pakietach zamawiałam już wielokrotnie i zawsze przychodziły w zgrzewkach po 6 :evil:
Idę ich zabić :evil:"

Dzizuz...Matka Teresa- spokój i opanowanie ...

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Czw kwi 07, 2011 19:51 Re: Wariatkowo 9. I tymczasy ;)

OKI pisze:Obrazek
Zarąbiście :evil:

Ale przecież większość jest "oczkiem" do otwierania do góry.

w sumie nie jest tragicznie. Gdyby była zawartość wymieszana a tak to jekieś nieuzasadnione pretensje.

nawet Shrekusiowi się podobało i powiedział,że on by to zeżarł bez problemu.

:mrgreen: :mrgreen:

salvadoredali67

Post » Czw kwi 07, 2011 19:52 Re: Wariatkowo 9. I tymczasy ;)

a wartość dodatkowa jest taka ,że liczenie do 108 jest świetnym ćwiczeniem które może opóźnić Alzheimera...

:twisted:

salvadoredali67

Post » Czw kwi 07, 2011 19:53 Re: Wariatkowo 9. I tymczasy ;)

Nie :evil:
TO muszę teraz przeliczyć, posortować - dla ułatwienia dodam, że to 8 smaków jest - podzielić na części, a potem po kilka zapakować do szafki. Ten karton po otwarciu jest nienaruszalny - rozsypie się ze szczętem :?

Ładuję im do maila milion załączników :evil:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw kwi 07, 2011 19:58 Re: Wariatkowo 9. I tymczasy ;)

salvadoredali67 pisze:Wola - tak jakoś mi się skojarzyło ,że mówiłaś o tej okolicy ( Nowolipki czy cóś.. jednak mogę się mylić - stary jestem) wspominając zamkniętego przez Ciebie w ciemnicy na wiele tygodni, bez jedzonka i picia kotecka. Tego samego którego bohaterski Piotr własnymi ręcami i na własnych nogach wydobył i pochował w bezimiennym grobie .....

Nie dojeżdżam na Żoliborek? jakbyś znała kocie zwyczaje tobyś wiedziała ,że obok Alix jest przejazd przy Cytadeli...

A i drugi dojazd jest szybki i prosty. ucieczka przez Powązkowska do Krasińskiego. Albo Obozowa- Tatarska - Powązkowska i już.....

Buhahaha :ryk: :ryk: :ryk: No to mi się humor polepszył :ryk: :ryk: :ryk:
Często jeździsz tamtędy autkiem? :twisted:
W godzinach innych niż środek nocy? :twisted:
Stawki stoi, Obozowa stoi, na Powązkowskiej to chyba przez pomyłkę chwilowo nic nie robią :mrgreen:
Al. Solidarności jest objazd Prostej - stoi w kierunku woli :twisted:
Konwiktorska - zapomnij, ta mała (nie pamiętam) - można się zestarzeć na muminka :mrgreen:
Koty - fakt - nie mają problemu :mrgreen:

Muranów, ale ten śródmiejski :lol:

OKI

Post » Czw kwi 07, 2011 19:59 Re: Wariatkowo 9. I tymczasy ;)

Ale zarcia. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw kwi 07, 2011 20:00 Re: Wariatkowo 9. I tymczasy ;)

no to masz 20 lat bez Alzheimera jak nic. :D

a w przyszłości może wystarczą dwa , no góra trzy smaki? :ryk:

salvadoredali67

Post » Czw kwi 07, 2011 20:01 Re: Wariatkowo 9. I tymczasy ;)

salvadoredali67 pisze:a wartość dodatkowa jest taka ,że liczenie do 108 jest świetnym ćwiczeniem które może opóźnić Alzheimera...

:twisted:

Palenie podobno też :mrgreen:

Z tego wnerwa, to się zapomniałam podpisać w mailu do tych palantów niemieckich :twisted: :ryk:
Nie szkodzi, nie należy im się :twisted:

Humor mi wraca :mrgreen:

kalair pisze:Ale zarcia. :mrgreen:

Smacznego :mrgreen:
Piszą, że kurczak, ale chodzą słuchy, że to psina :twisted:

salvadoredali67 pisze:no to masz 20 lat bez Alzheimera jak nic. :D

a w przyszłości może wystarczą dwa , no góra trzy smaki? :ryk:

Nie wystarczą :mrgreen:

OKI

Post » Czw kwi 07, 2011 20:07 Re: Wariatkowo 9. I tymczasy ;)

OKI pisze:
salvadoredali67 pisze:Wola - tak jakoś mi się skojarzyło ,że mówiłaś o tej okolicy ( Nowolipki czy cóś.. jednak mogę się mylić - stary jestem) wspominając zamkniętego przez Ciebie w ciemnicy na wiele tygodni, bez jedzonka i picia kotecka. Tego samego którego bohaterski Piotr własnymi ręcami i na własnych nogach wydobył i pochował w bezimiennym grobie .....

Stawki stoi, Obozowa stoi, na Powązkowskiej to chyba przez pomyłkę chwilowo nic nie robią :mrgreen:
Konwiktorska - zapomnij, ta mała (nie pamiętam) - można się zestarzeć na muminka :mrgreen:

Jestem mocno wygodnicki i potwornie leniwy. Biuro na firmę wynająłem sobie kilometr od domu. i dojeżdżam z Myckiewicza na Rydygiera jak jakie Panisko autkiem. Jest co prawda na gaz ale nie zdarza mi się ,żeby komp włączył lpg przed dojazdem na parking pod pracką. A i po i klientów z wawy wyedukowałem tak ,że albo sami przychodzą po towar albo mogą sobie zamówić kurierem miejskim. W ciągu dnia wyjeżdżam tylko wtedy kiedy mam wenę twórczą i baardzzzzoooo ale to baaaaaardzo mi się chce. albo raczej nie chce mi się patrzeć na wspólnika.
:ryk:

Tak że korki mi nie straszne...

salvadoredali67

Post » Czw kwi 07, 2011 20:08 Re: Wariatkowo 9. I tymczasy ;)

cielęcinę robią z psiny. kurczak jest z kota. dlatego tak wali.

:mrgreen:

Palenie jest ok. dlatego palę zapobiegawczo.

salvadoredali67

Post » Czw kwi 07, 2011 20:10 Re: Wariatkowo 9. I tymczasy ;)

OKI pisze:Nie :evil:
TO muszę teraz przeliczyć, posortować - dla ułatwienia dodam, że to 8 smaków jest - podzielić na części, a potem po kilka zapakować do szafki. Ten karton po otwarciu jest nienaruszalny - rozsypie się ze szczętem :?

Ulubiona zemsta. :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw kwi 07, 2011 20:15 Re: Wariatkowo 9. I tymczasy ;)

kalair pisze:

Weź im wyślij fax z compa. taki na min 50 stron. powtórz to 10 razy. Jeżeli maja fax na folię to bedą zachwyceni i jutro u mnie bedą na cito zamawiać . Te folie sa przeważnie na jakieś 180 stron.. a jeśli nie maja na folie to jest szansa ze im zapchasz pamięć w faxiorze.

Też to wnerwia bo tzreba znaleźć w instrukcji jak to wyczyścić.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

salvadoredali67

Post » Czw kwi 07, 2011 20:17 Re: Wariatkowo 9. I tymczasy ;)

kalair pisze:

Te niemieckie głąby mają zablokowaną skrzynkę na załączniki :evil:

Ale to nic :twisted:
Podesłałam im linka do albumu :twisted: Przy okazji ustawiłam dostępność "w cały świat" i dałam chwytliwy tytuł :twisted:
Google albumy to chyba nieźle pozycjonują? :mrgreen:
Ops :roll: :twisted: :ryk:

OKI

Post » Czw kwi 07, 2011 20:18 Re: Wariatkowo 9. I tymczasy ;)

Chyba.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw kwi 07, 2011 20:22 Re: Wariatkowo 9. I tymczasy ;)

salvadoredali67 pisze:
OKI pisze:

Jestem mocno wygodnicki i potwornie leniwy. Biuro na firmę wynająłem sobie kilometr od domu. i dojeżdżam z Myckiewicza na Rydygiera jak jakie Panisko autkiem. Jest co prawda na gaz ale nie zdarza mi się ,żeby komp włączył lpg przed dojazdem na parking pod pracką. A i po i klientów z wawy wyedukowałem tak ,że albo sami przychodzą po towar albo mogą sobie zamówić kurierem miejskim. W ciągu dnia wyjeżdżam tylko wtedy kiedy mam wenę twórczą i baardzzzzoooo ale to baaaaaardzo mi się chce. albo raczej nie chce mi się patrzeć na wspólnika.

Tak że korki mi nie straszne...

Czekaj no, aż tam się rozkręcą te wszystkie budowy i znowu zamkną Rydygiera :twisted:

A po jaki towar? Bo może tatuśka podeślę? :mrgreen:

OKI

[poprzednia][następna]