Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
15pietro pisze:Może mogę jakoś pomóc z ogłoszeniami? W razie czego napisz coś o kotach na PW.
Na drapanie mogą też pomóc krople EFA olie, poprawiają kondycję skóry i sierści http://animalia.pl/produkt,4841,Efa_Olie_Krople.html .
Legnica pisze:Wiadomość ta została wysłana poprzez formularz kontaktowy(ogłoszenia adopcyjnego).Jest też wiadomość abym nie odpowiadała na ten adres,ponieważ nadawca nie podał adresu mail zwrotnego.
Czy mimo to mogę w jakis sposób zawiadomić moderatora tamtego forum ogłoszeniowego o treściach obraźliwych?
CatAngel pisze:Legnica pisze:Wiadomość ta została wysłana poprzez formularz kontaktowy(ogłoszenia adopcyjnego).Jest też wiadomość abym nie odpowiadała na ten adres,ponieważ nadawca nie podał adresu mail zwrotnego.
Czy mimo to mogę w jakis sposób zawiadomić moderatora tamtego forum ogłoszeniowego o treściach obraźliwych?
Możesz do moderatora wysłać kopię maila, on powinien go znaleźć po adresie IP
I nie przejmuj się takimi mailami ja co jakiś czas takie mam, ludziom się nudzi po prostu. Bądź mądrzejsza i ignoruj
Legnica pisze::cry:![]()
![]()
ja wysiadam,mam dość,te ogłoszenia Zuzi i Chanel,które stracą ważność-nie wznawiam,mam dość na jakiś czas,nie wiem jak długi,bijcie,zabijcie,ale ja mam serdecznie tego dość
sami zobaczcie,taki mail właśnie dostałam,dokładnie skopiuję,ani słowa więcej ani mniej,jedno niecenzuralne postaram się zniekształcić,na tyle aby nie było zbyt oczywiste:
"zuzia to imie kobiece czlowieka a nie zapchlonego kota j...ij sie w lep"
dla czego ja mam tego typu teksty wciąż znosić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 184 gości