Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ciepła pisze:Danusia pisze:Ciepła pisze:
dostanie kolacje haha
ciekawe rozwiazanie
zrobie jej pampuchy drożdżowe z truskawkami
Myszolandia pisze:Danusia pisze:Myszolandia pisze:To jo przeca widziałam,jak moje Ukochane Sloneczko Najsłodsze![]()
![]()
przecudownie robi mrau
a moze jednak nie
przeca ,że tak
Myszolandia pisze:MOJE NAJUKOCHAŃSZE SŁONECZKO NAJSŁODSZE![]()
![]()
JAK TY SIĘ PRZECUDOWNIE PATRZYSZ
ino Cię nie słyszę
Chat pisze:Helol. Jak tam pogoda w Opolu? Bo u nas lato
Chat pisze:Usilowalam pracowac w ogrodzie w towarzystwie kotow. Skonczylo sie na tym, ze musialam Mimila za szmaty do domu zaniesc bo dran znowu znalazl sposob wylezienia przed dom. Za to Chanelle jest bardzo grzeczna i rozwazna, gdy pracuje przed domem, kocica czeka na mnie pod drzwiami i nie zbliza sie do ulicy. Wiadomo, kobieta
Danusia pisze:Myszolandia pisze:MOJE NAJUKOCHAŃSZE SŁONECZKO NAJSŁODSZE![]()
![]()
ino Cię nie słyszę
jak śpi , to nie gada
Chat pisze:No ale mozna kota przyzwyczaic do pewnych zachowan (swiadomie unikam slowa wytresowac) Chanelle naprawde wie, ze nie wolno wychodzic przed dom. I zostaje z tylu, w ogrodzie. no chyba, ze ja jestem akurat z przodu, wtedy przychodzi do mnie. Ale ten mlody gniewny mnie odprowadza do rozpaczy, on jest taki ciekawski
Bolkowa pisze:Hej Danusiu![]()
Wiosennie jest, z czego się bardzo cieszę. Do domu wracam wolnym krokiem i podziwiam wieczorem budzącą się przyrodę, rano nasłuchuję jak ptaki śpiewają.
Myszolandia pisze:Danusia pisze:Myszolandia pisze:MOJE NAJUKOCHAŃSZE SŁONECZKO NAJSŁODSZE![]()
![]()
ino Cię nie słyszę
jak śpi , to nie gada
cały czas śpi tak?
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, zuzia115 i 167 gości