PAKT CZAROWNIC XXIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 07, 2011 17:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Drogie Siostrunie,
zbieramy się tutaj i piszemy wg własnej woli i kocon ma rację,
jest jak jest, nie każda ma siłę czasami pisać, czasami w domu
i dookoła w realu dzieje się tyle że nam na kompa czasu brak..
jak już kiedyś pisałam jesteśmy dla siebie i troszczymy się o siebie,
dla mnie jest dobrze i niech tak zostanie..

Etiopia - spakuję w sobotę kartona dla Ciebie..
Buziaki dla Psicy

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Czw kwi 07, 2011 17:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

babajaga pisze:Kropkę znalazłam w sieci i przypięłam samozwańczo :) Przypinaj zatem i ty :piwa:

Siem mi ta kropka tyż podoba, gustowna jest :wink: ale nie wiem czy mogę ją przypiąć :roll: domyślam się, że coś o sprzątaniu czy cuś....ktoś mnie objaśni? :oops:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw kwi 07, 2011 17:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Napis na kropce głosi: "Posprzątane mieszkanie jest oznaką zmarnowanego życia" 8)
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw kwi 07, 2011 17:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

He he, coś dla mnie :mrgreen: Przypniesz mi babajagusiu kochana?
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Czw kwi 07, 2011 17:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Siostry, głupio mi, bo jakąś niepotrzebną dyskusje wywołałam u nas :oops: :oops: :oops: Wstyd mi i biję się w pierś swą marną.
Ale taki dzień miałam wczoraj, że szkoda gadać, no i tak mi się wyrwało :oops:
Jeśli któraś źle się czuje z tym, co napisałam, bardzo proszę mi wybaczyć i nie bić :mrgreen: Od życia i tak wystarczająco dostajemy po doopie.
Przecież każdy ma swoje życie i wcale nie musi tu być żadną Czarownicą , jak nie chce i wcale nie ma obowiązku nas o tym informować.
Ale do takiego wniosku doszłam dopiero dzisiaj, po przemyśleniu słów własnych występnych :mrgreen: Jak czytam wątek o Mirce to cieszę się, że u nas jest tak fajnie, wesoło i można powiedzieć, co się myśli, i nikt nikogo nie bananuje :1luvu:
Bardzo lubie tu być, czasem nawet za cenę straconego czasu.
I teraz odcinam sie od sieci , bo jak komputer jest włączony, to mi nie daje :mrgreen:
Lecem do sprzątania wiosennego Obrazek

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw kwi 07, 2011 17:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

dolabra pisze:Buziaki dla Psicy

8O Myślę, że jak byś się za bardzo z gębą pchała, to by ci Oleńko psica powiedziała :"spadaj - kotem cię czuć!" :roll: :ryk:

Moje miłe bździągwy! :1luvu: Wróciłam z pracy i właśnie usiadłam do kompa.

Etiopio cieszę się, że czujesz się choć troszkę naprawiona i dajesz radę - jesteś bardzo dzielna i jestem z ciebie siostro dumna :ok:

Sol - trzymam kciuki za to, żeby ci się wreszcie z tą pracą udało, wiem, że to teraz nie jest łatwe. Poradzisz sobie :ok:

koconek pisze:Byłe siostry moje przpraszam, ze tutaj zaspamuję, ale zbieram materiały a tutaj dużo osób zagląda:

Cię nie znam koconku, ale jak mniemam, czarownicą albo się jest, albo nie - nie ma byłych sióstr, są tylko takie, które już nie zaglądają na nasz wątek, z własnych powodów (w które nie wnikam, nie mój biznes 8) ) jak raz wdepnęłaś, to już się nie wywiniesz...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw kwi 07, 2011 17:36 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

A ja jestem chooooraaaa! Gupi Herbi z jego gupimi zarazkami mnie zaraził luj :evil: A Kamila właśnie poczuła, że pan pogodynek pogodynkujący właśnie na dwójce jej grozi. I przed nim uciekła :twisted:
Jakbyście nie zrozumiały, co właśnie napisałam to spoko - mam gorączkę :mrgreen:

The Prodigy będzie na Woodstocku, aaaaaaa!!!

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Czw kwi 07, 2011 17:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Dzyśka pisze:A ja jestem chooooraaaa! Gupi Herbi z jego gupimi zarazkami mnie zaraził luj :evil: A Kamila właśnie poczuła, że pan pogodynek pogodynkujący właśnie na dwójce jej grozi. I przed nim uciekła :twisted:
Jakbyście nie zrozumiały, co właśnie napisałam to spoko - mam gorączkę :mrgreen:

The Prodigy będzie na Woodstocku, aaaaaaa!!!

8O 8O 8O 8O dobra.... 8O 8O 8O 8O weź końską dawkę leków przeciwgorączkowych :ok: nic nie kumam... 8O 8O 8O
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw kwi 07, 2011 17:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Dzyśka pisze: The Prodigy będzie na Woodstocku, aaaaaaa!!!

Żartujesz? 8O :1luvu: :1luvu: To i ja tam będę :)
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Czw kwi 07, 2011 17:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

pomponmama pisze:
dolabra pisze:Buziaki dla Psicy

8O Myślę, że jak byś się za bardzo z gębą pchała, to by ci Oleńko psica powiedziała :"spadaj - kotem cię czuć!" :roll: :ryk:

Moje miłe bździągwy! :1luvu: Wróciłam z pracy i właśnie usiadłam do kompa.

Etiopio cieszę się, że czujesz się choć troszkę naprawiona i dajesz radę - jesteś bardzo dzielna i jestem z ciebie siostro dumna :ok:

Sol - trzymam kciuki za to, żeby ci się wreszcie z tą pracą udało, wiem, że to teraz nie jest łatwe. Poradzisz sobie :ok:

koconek pisze:Byłe siostry moje przpraszam, ze tutaj zaspamuję, ale zbieram materiały a tutaj dużo osób zagląda:

Cię nie znam koconku, ale jak mniemam, czarownicą albo się jest, albo nie - nie ma byłych sióstr, są tylko takie, które już nie zaglądają na nasz wątek, z własnych powodów (w które nie wnikam, nie mój biznes 8) ) jak raz wdepnęłaś, to już się nie wywiniesz...

Pomponku mylisz się Dziunia by umyła calutką twarz uszy aż do mózgu i migdałki .......

Ona uwielbia się niuniać, pieścić :1luvu: :1luvu: :1luvu:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Czw kwi 07, 2011 17:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Etiopio kochana jak to po migdałki? 8O Wszak to niehigieniczne.... Biedna psina... nie brzydzi się?... :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw kwi 07, 2011 17:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

pomponmama pisze: 8O Wszak to niehigieniczne....

Właśnie, tak jak całowanie kota w pyszczek :twisted:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Czw kwi 07, 2011 17:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

a teraz mi pomóżcie czy zapis w umowie :

"Pracownik będzie wykonywać swoje obowiązki w pełnym wymiarze czasu pracy i wykonywać będzie pracę w takim czasie, jakiego wymagać bedzie należyte wykonywanie obowiązków określonych w niniejszej umowie. Dla uniknięcia wątpliwości strony potwierdzają, że czas pracy pracownika jest czasem pracy kierowniczej wykonywanej w razie konieczności poza normalnymi godzinami i w związku z tym pracownikowi nie będzie przysługiwało wynagrodzenie oraz dodatek z tytułu pracy w godzinach nadliczbowych".

jak się ma do kodeksu pracy...
bo chcą nam zrobić pracę zmianową.. jeszcze nie wiem w jakich godzinach, ale powiedzieli o zmianach..

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Czw kwi 07, 2011 17:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

shira3 pisze:
Dzyśka pisze: The Prodigy będzie na Woodstocku, aaaaaaa!!!

Żartujesz? 8O :1luvu: :1luvu: To i ja tam będę :)

Wypraszamsobieijestemoburzona

Dzisiaj to wypłynęło było z Jurka Owsiaka najwłaśniejszych ust korali na widełoblogu. Ja nie jestem w stanie żartować.

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Czw kwi 07, 2011 17:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

dolabra pisze:a teraz mi pomóżcie czy zapis w umowie :

"Pracownik będzie wykonywać swoje obowiązki w pełnym wymiarze czasu pracy i wykonywać będzie pracę w takim czasie, jakiego wymagać bedzie należyte wykonywanie obowiązków określonych w niniejszej umowie. Dla uniknięcia wątpliwości strony potwierdzają, że czas pracy pracownika jest czasem pracy kierowniczej wykonywanej w razie konieczności poza normalnymi godzinami i w związku z tym pracownikowi nie będzie przysługiwało wynagrodzenie oraz dodatek z tytułu pracy w godzinach nadliczbowych".

jak się ma do kodeksu pracy...
bo chcą nam zrobić pracę zmianową.. jeszcze nie wiem w jakich godzinach, ale powiedzieli o zmianach..

Ja się nie znam, ale to brzmi bardzo nieciekawie... 8O

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

[poprzednia][następna]