50kotów Darłowo- czas sterylek. Zapraszam do III wątku ! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro kwi 06, 2011 15:31 Re: 40kotówDarłowo-Potrzebna karma i wsparcie na sterylki.WIOSNA

Dyktatura pisze:Boże jak to dawno o nich nic nie było.
Cieszę się, że u babeczek wszystko w porządku.
Może jakieś zdjęcia.

Oj dłuuuuuugo nie było :) Szczególnie o Tęczy i Zgredzi :)
Mam nadzieję, że niedługo dostanę jakieś zdjęcia, bo sama jestem ciekawa, jak wyrosła Zgredzinka i wypiękniała Tęczunia :D
( Ania, a pamiętasz tego małego smroda, co z fezstynu zabrałam ? :) też tam mieszka :) )

CatAngel pisze:Kinga podeślę ci dzisiaj zdjecia Kominiarza :) zapomniałam wczoraj :oops:

Luz :mrgreen: Poczekam :D

edit: karma się już skończyła :( Ostatnio kupiłam Whiskasa dla Pusiaka i Piti. Suchej brak, mokrej też :( Dużo poszło na łapanki :| ...
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Śro kwi 06, 2011 17:29 Re: 40kotówDarłowo-potrzebna karma i wsparcie na sterylki.WIOSNA

Super wieści :o nawet niedawno się Ciebie pytałam co u Tęczuchy i Zgredziny :D
ZAPRASZAM NA ZAKUPY: SUKIENKI, KOZAKI, BUTY, ROLKI => viewtopic.php?f=27&t=149013

commeta

Od: Czw cze 11, 2009 21:23

Post » Śro kwi 06, 2011 19:44 Re: 40kotówDarłowo-potrzebna karma i wsparcie na sterylki.WIOSNA

Zapraszam do głosowania w ankiecie Krakvetu
:arrow: viewtopic.php?f=1&t=126100&start=0
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Śro kwi 06, 2011 20:22 Re: 40kotówDarłowo-potrzebna karma i wsparcie na sterylki.WIOSNA

Zablokowali mi konto na FB ................ :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrazek

kinia098

Post » Śro kwi 06, 2011 20:32 Re: 40kotówDarłowo-potrzebna karma i wsparcie na sterylki.WIOSNA

kinia098 pisze:Zablokowali mi konto na FB ................ :evil: :evil: :evil: :evil:

A czemu to :?:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro kwi 06, 2011 20:57 Re: 40kotówDarłowo-potrzebna karma i wsparcie na sterylki.WIOSNA

konto było może o kotach ? Bo jeśli nie jest "prywatne" tylko jakaś "działalność publiczna" to trzeba założyć w innej kategorii czy jakoś tak. Niedawno urżnęli bodajże jakąś fundację z Torunia (prosili nas o "lubienie" bo potracili użytkowników).

ssb

Od: Czw cze 24, 2010 13:45

Post » Śro kwi 06, 2011 21:01 Re: 40kotówDarłowo-potrzebna karma i wsparcie na sterylki.WIOSNA

ssb pisze:konto było może o kotach ? Bo jeśli nie jest "prywatne" tylko jakaś "działalność publiczna" to trzeba założyć w innej kategorii czy jakoś tak. Niedawno urżnęli bodajże jakąś fundację z Torunia (prosili nas o "lubienie" bo potracili użytkowników).

Mnie zablokowali bo miałam wpisane CatAngel. Napisałam do nich skargę i mi odblokowali tyle że zmienili sami na imię i nazwisko, które nie mogę już edytować (Kinga ty miałaś imię, ale skrót od nazwiska był) więc może to dlatego. Napisz do nich skargę żeby Ci odblokowali.
Ostatnio edytowano Śro kwi 06, 2011 21:27 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Śro kwi 06, 2011 21:24 Re: 40kotówDarłowo-potrzebna karma i wsparcie na sterylki.WIOSNA

również zapraszam do głosowania na Kingę :kotek:
ZAPRASZAM NA ZAKUPY: SUKIENKI, KOZAKI, BUTY, ROLKI => viewtopic.php?f=27&t=149013

commeta

Od: Czw cze 11, 2009 21:23

Post » Śro kwi 06, 2011 21:42 Re: 40kotówDarłowo-potrzebna karma i wsparcie na sterylki.WIOSNA

commeta pisze:również zapraszam do głosowania na Kingę :kotek:

Oczywiście zagłosowałem :)

Przy okazji, właśnie skończyły się aukcje kotów na Allegro. Zanim wystawię je na nowo, podam wyniki nieformalnego plebiscytu. Otóż pierwsze miejsce zajęła... Plamka :piwa: (aż 1045 odsłon). Drugie, acz także bardzo zaszczytne miejsce zajęła Bulwa (1040 odsłon). Walka trwała do ostatniej chwili. Niestety, obserwator obserwujący Bulwę nie odezwał się, ale mam nadzieję że jest mu głupio jak teraz aukcja się zakończyła a kot nie znalazł domu. Trzeci był oczywiście Kominiarz z 839 odsłonami. Czarny miał trochę mniej, ale nadal uważam że dużo: 721.

Zajrzałem też na Kokosy: tutaj Czarny zajmuje pierwsze miejsce: 19 odsłon, Kominiarz i Plamka mają po 17 a Bulwa 16. Trochę mało w porównaniu do Allegro, ale zawsze coś.

Na portalu Trojmiasto.pl wyniki są lepsze: Plamka przoduje ze 138 odsłonami, na drugim miejscu Kominiarz (73), a potem Bulwa (68) i Czarny (61).

Niedługo odnowię ogłoszenia (podam nowe linki). Użyję nowych zdjęć Czarnego, trzeba go lepiej wypromować. Rozumiem, że chwilowo Kominiarza nie ogłaszać, tak? :kotek:

Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za wszystkie Koty i Kinię :ok: :ok: :ok:

Adam
aburacze

Post » Śro kwi 06, 2011 21:47 Re: 40kotówDarłowo-potrzebna karma i wsparcie na sterylki.WIOSNA

Szkoda, że nikt nie dzwoni, że tylko oglądają :( :(

za domki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Post » Śro kwi 06, 2011 22:46 Re: 40kotówDarłowo-potrzebna karma i wsparcie na sterylki.WIOSNA

Dobry wieczór!

No to zrobiłem nowe Allegro, oto linki:
1. Plamka: http://allegro.pl/plamka-sliczna-ksiezn ... 00239.html
2. Bulwa: http://allegro.pl/bulwa-marmurowa-piekn ... 00148.html
3. Czarny: http://allegro.pl/czarny-przemily-czarn ... 00105.html

Pozmieniałem trochę treść w tytule i opisie Czarnego, zobaczymy jak to się przełoży na oglądalność :)

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Czw kwi 07, 2011 17:34 Re: 40kotówDarłowo-potrzebna karma i wsparcie na sterylki.WIOSNA

Dzień dobry!

No więc nowy tytuł ogłoszenia Czarnego na Allegro najwyraźniej poprawił mu oglądalność 8) bo jest ona póki co praktycznie taka sama jak dla Bulwy i Plamki, czyli 33-37 odsłon, a jeszcze doba nawet nie minęła. Tym razem Tajemniczy Obserwator obserwuje Plamkę. Nie ma co pewnie z tego wróżyć, ale oznacza to przynajmniej że ogłoszenia są czytane :)

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Pt kwi 08, 2011 12:59 Re: 40kotówDarłowo-potrzebna karma i wsparcie na sterylki.WIOSNA

Podejrzewam, że zablokowali mnie za niepełne nazwisko :| :evil: Mogliby jakieś upomnienie wysłać, a nie od razu dezaktywacja konta...

aburacze- ja na kokosach to rzadkooooo wrzucam ogłoszenia, bo tam naprawdę kiepski odzew :| O Plamkę miałam tylko jedno zapytanie, maila.. Jakiś 18 latek co ma dom z ogrodem :roll: Jak zapytałam czy zdaje sobie sprawę, że kot to wydatki i czy ogród zabezpieczony, tak do tej pory nie otrzymałam odpowiedzi:) O Bulwę cisza :( Czarny to samo :| A wiecie o kogo mi wczoraj zadzwonili ? O Sziszę/Szyszkę !!!!! :placz:
Wcześniej miałam bardzo poważny telefon o Plamkę, ale to już z miesiąc/dwa temu. Myślałam, że się uda, byliśmy w kontakcie... Niestety nagle cisza :( A Plamka miałaby dom rewelacyjny, z dwoma kotami... :cry: Może w sumie to i dobrze, że nie poszła < to blok >, bo ona strasznie chce na wolność. Czekamy zatem na dom z ogrodem :)
I dziękuję za kolejne allegro :1luvu: Oby tym razem ! :ok:

Coś ma biegunkę... Chyba cały zapas $$ wydam zaraz na żwir ! A w Krakvecie znowu widzę nas czarno :cry:

Malizna oprócz braku tylnej łapki ma tylko 2 paluszki u drugiej łapeczki....
Na pocieszenie ;)
Obrazek

Obrazek

:(
Obrazek

Obrazek

I Kominek :mrgreen: On dla mnie już zawsze zostanie Kominiarzem :P Tak samo jak Zgredzia; w nowym domku mówią na nią Zuzka :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mówiłam że on jest biały pod spodem, mówiłam ! :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kinia098

Post » Pt kwi 08, 2011 13:02 Re: 40kotówDarłowo-potrzebna karma i wsparcie na sterylki.WIOSNA

Biedna Malizna, takiego kikutka ma :(
Dobrze, ze teraz jest juz bezpieczna :)
A Kominek wyglada jak czekoladowy baton z bialym kremem w srodku :ryk:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Pt kwi 08, 2011 13:17 Re: 40kotówDarłowo-potrzebna karma i wsparcie na sterylki.WIOSNA

Dzień dobry!

Super zdjęcia. Cieszę się bardzo z tego DT dla Kominiarza i Malizny, widać że kotkom jest dobrze. Kominiarz ma naprawdę niesamowite to umaszczenie, świetnie to widać na takich zdjęciach ze zbliżeniem :)
No i dom dla Malizny to wielka szansa na lepsze życie :ok: :ok: :ok:

Co do ogłoszeń na Kokosach - wiem, że słaby odzew, ale kasy za ogłaszanie nie chcą, więc mogą te ogłoszenia sobie tam wisieć. Zastanawiam się natomiast gdzie jeszcze warto dać. Chyba na wszystkich głównych portalach ogłoszenia są, mogę porobić na tych mniej popularnych, a nuż coś się trafi. Ważne że jest FB i Allegro, to chyba podstawa. Gumtree też się przydaje.

Zastanawiam się czy nie warto żebym dodał ogłoszenie gdzieś w drukowanej prasie. Owszem, czasami udaje się trafić do Metra i to ma niezły odzew, ale na to wpływu nie mamy. Raz zrobiłem eksperyment i zrobiłem takie ogłoszenie w Gazecie Wrocławskiej, która współpracuje w Alegratka, ale zupełnie nie wiem czy to cokolwiek dało. Pytanie więc, gdzie warto byłoby kota ogłosić? Mogę puścić ogłoszenie w drukowanych Anonsach, ale czy ludzie kupują wersję papierową (bo że czytają wersję elektroniczną to wiem i dlatego ogłoszenia są z widocznymi danymi kontaktowymi).

Miałem jednego maila w sprawie Plamki, ale okazało się, że... to spam. Jakiś gość proponował żeby ogłaszać koty na jego nowym portalu poświęconym rybom :ryk:

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

[poprzednia][następna]