Rimeburg- dołączam się do Twoich kciukasów

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Rimeburg pisze:
.... Wistra - ja trzymam kciuki za twojego kocurka- i życzę mu 10 wygranych wystaw a wtedy masz tytuł
DSM-a![]()
![]()
![]()
Wistra - tak trzymaj
tree pisze:piekny plakat ... brawo
Go!Go! pisze:Ale ...na DSM-a nie wystarczy mieć 10 wygranych ...
kot musi tę doskonała formę prezentować niezmiennie przez ponad dwa lata ... i to jest sztuka ...
Cameo pisze:Go!Go! pisze:Ale ...na DSM-a nie wystarczy mieć 10 wygranych ...
kot musi tę doskonała formę prezentować niezmiennie przez ponad dwa lata ... i to jest sztuka ...
I musi zdobyć ostatniego BIS'a na tej wystawie, na której zdobył tego pierwszego (przykładowo: Czerwiec 2007 - Czerwiec 2009). Poprawcie, jeśli się mylę.
Dużo dachowców ma DSM? Bo to chyba nie lada sztuka dostać nominację na wybranej wystawie. Trzeba mieć masę szczęścia.
Cameo pisze:
Dużo dachowców ma DSM? Bo to chyba nie lada sztuka dostać nominację na wybranej wystawie. Trzeba mieć masę szczęścia.
Cameo pisze:Go!Go! pisze:Ale ...na DSM-a nie wystarczy mieć 10 wygranych ...
I musi zdobyć ostatniego BIS'a na tej wystawie, na której zdobył tego pierwszego (przykładowo: Czerwiec 2007 - Czerwiec 2009). Poprawcie, jeśli się mylę.
merkuria pisze:hmm, miałam wrażenie, że jeszcze wczoraj widziałam info o jakimś special show, colourpoint bodajże, nie będzie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: rriental i 3 gości