K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 06, 2011 22:06 Re: K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Tosza pisze:
Tweety pisze:Poszukiwana koteczka do domu wychodzącego w miejscu odległym od wszystkiego. Na miejscu kotka wysterylizowana i dwa psy lubiące koty. Mieszkanie w ogrzewanej stajni, żarełko i opieka wet zapewnione.
Myślałam o Montanie lub Poziomce.

A Armaturka od Miuti? Lubi psy i koty, ludzi chyba tak sobie.

Poziomce zaraz minie 1,5 roku czekania więc najpierw ją bym obstawiała.

Toszo, jesteś w stanie odebrać koce z Klubu na Borsuczej? (Kocuria wie gdzie) Bo tam je dla nas trzymają z ostatniej zbiórki i mogą się wkurzyć. Kocuria, miałaś podać namiary do dyplomów, no i czekam na wpłatę kasy ze zbiórki.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro kwi 06, 2011 22:11 Re: K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Tweety pisze:Toszo, jesteś w stanie odebrać koce z Klubu na Borsuczej? (Kocuria wie gdzie) Bo tam je dla nas trzymają z ostatniej zbiórki i mogą się wkurzyć. Kocuria, miałaś podać namiary do dyplomów, no i czekam na wpłatę kasy ze zbiórki.

przeca mówiłam, że już wszystko przywlokłam na kociarnię :mrgreen: trafił się miły znajomy, co nas podrzucił samochodem.
o danych zapomniałam na śmierć, wyślę ci na pw jak tylko dorwę organizatorkę, zapewne jutro.
przelew chciałam przesłać łącznie z bazarkami, czekam na kilka przelewów z nieustającego - chyba, że wolisz na dwie raty.

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Śro kwi 06, 2011 22:22 Re: K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Kocuria pisze:
Tweety pisze:Toszo, jesteś w stanie odebrać koce z Klubu na Borsuczej? (Kocuria wie gdzie) Bo tam je dla nas trzymają z ostatniej zbiórki i mogą się wkurzyć. Kocuria, miałaś podać namiary do dyplomów, no i czekam na wpłatę kasy ze zbiórki.

przeca mówiłam, że już wszystko przywlokłam na kociarnię :mrgreen: trafił się miły znajomy, co nas podrzucił samochodem.
o danych zapomniałam na śmierć, wyślę ci na pw jak tylko dorwę organizatorkę, zapewne jutro.
przelew chciałam przesłać łącznie z bazarkami, czekam na kilka przelewów z nieustającego - chyba, że wolisz na dwie raty.

Rozumiem, że ominął mnie dyplom za transport kocy? :mrgreen:

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Śro kwi 06, 2011 22:22 Re: K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Tweety pisze:Poszukiwana koteczka do domu wychodzącego w miejscu odległym od wszystkiego. Na miejscu kotka wysterylizowana i dwa psy lubiące koty. Mieszkanie w ogrzewanej stajni, żarełko i opieka wet zapewnione.
Myślałam o Montanie lub Poziomce.

Poziomka jest najdziksza do tej pory. Chociaż na Kretki nie ma reguły - Paprotka pakuje się na kolana i do łóżka, a Paskwalina, która u p. Jasi była najbardziej proludzka, na razie dziczy.
Jest jeszcze czarna Lola u Pana K., wysyłałam Ci ją ostatnio, ona też dość pilna.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Czw kwi 07, 2011 4:57 Re: K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Tweety pisze:Prośby dwie (na ten moment) o:
- zaszczepienie Małego i Noska (niepotrzebnie przedłuży im się pobyt w klatkach)
- zawiezienie kotki bezłapki od dr Komendy do domu na Starowiślną w piątek

Mogę zaszczepić Małego i Nosek u Polakowej jutro. Pasuje?
Do Komendy nie wyrobię czasowo.

EDIT: Nosek ma goraczke, ze szczepienia nici :( Zmierze jej temperature wieczorem jeszcze raz.
Ostatnio edytowano Czw kwi 07, 2011 8:20 przez miszelina, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw kwi 07, 2011 6:48 Re: K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Do której trzeba zawieźć kotkę? Do której jest czynna lecznica? Nie wiem czy skończę pracę na tyle wcześnie, by zdążyć, teoretycznie powinnam.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Czw kwi 07, 2011 9:32 Re: K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

-> 160zł uzbierane na kiermaszu
-> 82zł z bazarku nieustającego
-> 17zł za ciuszki z bazarku milu
= 259zł, i tyle przed chwilą przelałam.

poza tym z nieustającego powinnaś była otrzymać 12zł od miszeliny, 5zł od namidy i 10zł od miuti.

koty mi się tłuką :evil:

informacja parafialna: siadłam nad licencjatem, będę nad nim siedzieć z większym lub mniejszym zacięciem do końca długiego weekendu, potwornie przepraszam za wszelkie opóźnienia, nieporozumienia i pomyłki, jakie mogą mi się zdarzyć do tego czasu. głowę mam gdzie indziej.

Kocuria

Post » Czw kwi 07, 2011 10:07 Re: K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Tosza pisze:Do której trzeba zawieźć kotkę? Do której jest czynna lecznica? Nie wiem czy skończę pracę na tyle wcześnie, by zdążyć, teoretycznie powinnam.

lecznica do 19-stej. Kasumi, czy możesz popilotowac sprawę czyli potwierdzić, że pani bierze kotkę i, że jutro trzeba ją zawieźć, zapytać doktora czy można ją jutro zaszczepić, wziąć od mnie czipa aby doktor jej go wszczepił, zająć się sprawą umowy adopcyjnej itp
Ja niestety jak nie jestem w pracy to pomagam w remoncie aby nas Święta przy nim nie zastały a jak już to przynajmniej komunia Moniki odbyła się w pokoju a nie na korytarzu.
Ileż radochy mają koty urządzając gonitwy po folii ochronnej i włażąc tam gdzie miało być szczelnie osłonięte :twisted:

Tweety

Post » Czw kwi 07, 2011 10:27 Re: K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Postaram się zająć sprawą, ale nie mam możliwości zawiezienia kotki. Gdzie znajdę wzór umowy adopcyjnej? A chipa kiedy i gdzie mogę odebrać?
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Czw kwi 07, 2011 10:30 Re: K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

wzór na stronie afn.
chipy są na kocimskiej, się zdaje, jeśli dobrze wnioskuję, Tosza oferowała pomoc.
ja pardon, ale do poniedziałku jakby mnie nie było.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw kwi 07, 2011 10:32 Re: K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

kasumi pisze:Postaram się zająć sprawą, ale nie mam możliwości zawiezienia kotki. Gdzie znajdę wzór umowy adopcyjnej? A chipa kiedy i gdzie mogę odebrać?

To Tosza, umowy są na kociarni ale można wydrukować ze strony, czipy mam w pracy, mogę wziąć ze sobą do domu tzn nosić w torebce aby uniezależnić Cię od godziny odbioru

Tweety

Post » Czw kwi 07, 2011 10:37 Re: K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

A tę umowę/ankietę mam pani przesłać czy wystarczy że osoba zawożąca kotkę podpisze? Jako dotychczasowego opiekuna mam podać siebie?
Chipa mogę odebrać dziś do 15 lub jutro do 16.
A propos chipów, kiedy mogę zachipować Balbinę? Płaciłam na dniu kota.
[

kasumi

Post » Czw kwi 07, 2011 10:43 Re: K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Kotkę można zachipować już więc podrzucę tam chipa jak będę go mieć, ale zaszczepić jeszcze nie.
[

kasumi

Post » Czw kwi 07, 2011 10:44 Re: K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

kasumi pisze:A tę umowę/ankietę mam pani przesłać czy wystarczy że osoba zawożąca kotkę podpisze? Jako dotychczasowego opiekuna mam podać siebie?
Chipa mogę odebrać dziś do 15 lub jutro do 16.
A propos chipów, kiedy mogę zachipować Balbinę? Płaciłam na dniu kota.

umów się z Robertem, po weekendzie. A po czipy zapraszam w takich godzinach na Słowackiego 17a pok. 9. Umowa do podpisu na miejscu, możesz wpisać swoje dane

Tweety

Post » Czw kwi 07, 2011 10:50 Re: K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Tweety pisze:
kasumi pisze:A propos chipów, kiedy mogę zachipować Balbinę? Płaciłam na dniu kota.

umów się z Robertem, po weekendzie.

to ja też bym się chętnie z robertem umówiła :mrgreen:
zadzwonim do niego po weekendzie.

Kocuria

[poprzednia][następna]