PAKT CZAROWNIC XXIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 07, 2011 9:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

babajaga pisze:Mam pytanie do sióstr co się samospisały. Wypełniłam na stronie formularz rejestracyjny i wyskoczyła mi informacja, że konsultant zgłosi się do mnie w ciągu doby 8O Wie ktoś o co chodzi? Myślałam, że od razu samemu się wypełnia ankietę na stronie GUS'u.

przychodzi mi do głowy tylko to, że już rachmistrz miał Cię na celowniku i już miał może jakiś grafik spisów ustalony? Może to jest jakoś skoordynowane?
Nie mówcie mi nic o oknach :evil:
Co do Mirki_t jeżeli się mogę wypowiedzieć... Nie znam ale znam (wirtualnie) rzecz jasna osoby, które mają od niej kotka, w wątku Mirku uznałam, że nie ma sensu się wypowiadać bo sprawę też znam pośrednio ale... źle się z tym czuję, bo, skoro tak to w zasadzie tez powinnam być zbanowana - nie robię tutaj nic konkretnego tylko gadam i od czasu do czasu panikuje :evil: :-(

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw kwi 07, 2011 10:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Spisałam się i dziecię swe – to było raptem po dwie minuty, tzw. szybkie scenariusze. Miałam spisać TŻ ale zaponiemniałam jego pesla. Spisał się więc sam i dostał pierońsko długą ankietę, że musiał zdobywac pesle rodziców itd. :twisted:
A na Ciebie Babusiu to w ogóle trafiło nawet z nalotem 8O . To kciuki trzymam :ok: . Pisz jak po :wink:

Okna umyłam kilka tygodni temu i nagle stwierdziłam, że to nie świat jest taki szary … :mrgreen:
Dziś po kilku tygodniach mam wrażenie, że znów coś szarzeje na dworze :twisted:
WNIOSEK: nie warto myć tych pierońskich okien ! :twisted:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw kwi 07, 2011 10:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Babajago - nie zapłaciłam jeszcze więc nie wysyłam adresu :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw kwi 07, 2011 10:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

pomponmama pisze:Weź Jasdor sie zabananuj sama, co? W którykolwiek otwór się zabananuj i nie fandzol głupot. :lol: Już my tu wszystkie w kolejce ustawione do tego, żeby cię bić i banować. Faktem jest, że się siostry opuściły i mietłą trzeba ostrzegawczo pomachać :roll:

dobrze gada dac jej wodki :)
jasdor masz racje, ja rowniez uwazam ze trzeba sie odzywac od czasu do czasu.
a tak wogole to dzis wiecej napisze bo siedze wlassnie w pracy...

co do mirki... zal mi jej bardzo bo wiem dobrze jak boli gdy wirtualni pieniacze wiedza lepiej, znaja sie lepiej, maja patent na wszystkie madrosci swiata i robia komus czarny pr na forum, tym samym niszczac go i raniac...
mam nadzieje ze sie poddzwignie po tym i ze da sobie rade. a te ktore tak bardzo szczekaja... wszystko do ludzi wraca, wszystko.

dobrego dnia!
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw kwi 07, 2011 11:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Moim zdaniem tez sie zle stalo co do mirki. Tez jej nie znam, nie wiem dokładnie czy poszlo tylko o filmik czy o ilość kotów tez ale myślę że gdyby faktycznie była zbieraczem nie wyadoptowałaby takiej ilości kotów :roll: . Takie moje skromne zdanie.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Czw kwi 07, 2011 11:27 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Taki miałam wczoraj nastrój do bani, że mi tez się zaczęło wyrywać :mrgreen:
No to idę się zabananować do doktora od osteoporozy :mrgreen:
Dostałyśmy premię za I kwartał 350,00 :evil: :evil: :evil: :evil: ku...a na whiskasa, czy co :evil: :evil: :evil:
To i w d..e mam robotę. Papier??? Niech leżą :evil: Przecież nie uciekną :evil:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw kwi 07, 2011 11:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

A co to jest premia :?: :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw kwi 07, 2011 12:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Cholera by to wzięła! Rano, wyglądnąwszy za okno zobaczyłam deszcz. W prognozie rzekli, że będzie zimno...więc ubrałam się słusznie - sweter z golfem. Teraz zaś wieje u nas ciepły wiatr (jakiś halny na północ się przeniósł, czy co?), tak, ze jest +17 stopni. No a ja siedzę i jestem o krok od śmierci przez ugotowanie :evil:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw kwi 07, 2011 12:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Zadzwoniła do mnie konsultantka z GUS'u i sie okazało po prostu, że ja gupia jestem. Się nie mogłam zalogować do systemu pięć razy, bo wpisałam zły PESEL i system poprosił, żeby kto inny ze mną gadał, bo on ma idiotek dość :mrgreen:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw kwi 07, 2011 12:53 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Ja o tej porze mam zawsze wariant B - czyli koszulkę, w której moge się pokazać publicznie. Polecam.
Takie rozchwianie aury jest chyba dzisiaj wszędzie :evil:

Babajago :1luvu:
Jesteś pilnie potrzebna w Behemotowie :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw kwi 07, 2011 13:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

A ja się cieszę, że tu jest tak sielsko i spokojnie, że nikt się nie awanturuje, nie czepia słówek, nie domaga czegoś... Miło po prostu....

Mirki też nie znam osobiście. Kilka razy rozmawiałam z nią na forum i zawsze były to miłe, normalne rozmowy. Uważam, że to, co jej zrobiono to świństwo. Wniosek na swoje potrzeby mam taki, że trzeba raportować, raportować i raportować... i może wówczas ukróci się choć trochę pieniactwo :roll:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Czw kwi 07, 2011 13:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Dziewczyny, w kocim ABC nie wiedziałam, gdzie to zamieścić, skopiuje ze swojego wątku:
"Słuchajcie, tylko nie krzyczcie :mrgreen:
Czy, jak jest ciepło a wieje to kotu może się zrobić zapalenie ucha? Robi się kotom zapalenie ucha? A jak się robi to jak to stwierdzić? Czy lepiej zabrać ją z okna?"
Wiecie coś na ten temat? w googlach nie znalazłam

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw kwi 07, 2011 13:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Poddaje się. Pesel dobry, wszystko ok ale mnie system nie chce. Z TŻ'owego kompa kiedy on chciał nas spisać ten sam kłopot. Trudno. Niech się ktoś do mnie pofatyguje. I NA PEWNO NIE POSPRZĄTAM!
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw kwi 07, 2011 13:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Babajago - choć do mnie to Ci wqrw przejdzie :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw kwi 07, 2011 13:25 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

babajagusiu :ok:
A ja sobie zrobiłam test egzaminacyjny(na) technika weterynarii :mrgreen: Część 1 -86%,część 2 -85 %.Tylko nie zdążyłam praktycznego .Podchodzić w czerwcu :?: :ryk:
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

[poprzednia][następna]