Ja rano sie nie wietrzylem.
Duza mowi, ze po poludniu bedzie tak wialo,
ze moze mnie porwac

Mru
Moderator: Estraven

Hannah12 pisze:Hm, po czytaniu jednego w gorących wątków na KŁ dochodzę do wniosku, że sama muszę się usunąć z forum.
Inaczej dostanę bana,aż dziwne że jeszcze go nie mam.
Aga ma już wyniki z tego egzaminu z chorób zakaźnych - zdane na 4.0
A i z wieści o Pysi, to nasza mała Księżniczka lubi wychodzić na klatkę schodową.
W tym bloku jest duża klatka z oknem na jedej ze ścian od sufitu do podłogi wychodzącym na wewnętrzny dziedziniec. Dziedziniec - park z zielenią mała i dużą, z ławkami i placem zabaw dla dzieci.
Help sama jestem w firmie, co chwile telefony. I wszystkie dotyczą karmy dla ... psów
Hannah12 pisze:Ja nie żartuje jestem w dwóch postaciach.
A mój watek służy tylko do wstawiania ikonek itp.
Kiedyś wątki ( czytaj pierwsze watki) miałam merytoryczne, ale po otrzymywaniu dobrych rad w stylu musisz itp, zrezygnowałam z merytoryczności na rzecz zabawy. Ja nie prosiłam o rady, ja opisywałam jak ja postępuję co podaję itp. i na prawdę ja nic nie muszę. Ja stosuję zasadę, że mogę komuś napisać co ja zastosowałam, ale do niego należny decyzja co On poda jak postapi. Ja nie widzę kota, nie wiem jak reaguje jak sie zachowuje. Mojemu mogło pomóc, innemu nie musi.
Hannah12 pisze:Ja nie żartuje jestem w dwóch postaciach.
A mój watek służy tylko do wstawiania ikonek itp.
Kiedyś wątki ( czytaj pierwsze watki) miałam merytoryczne, ale po otrzymywaniu dobrych rad w stylu musisz itp, zrezygnowałam z merytoryczności na rzecz zabawy. Ja nie prosiłam o rady, ja opisywałam jak ja postępuję co podaję itp. i na prawdę ja nic nie muszę. Ja stosuję zasadę, że mogę komuś napisać co ja zastosowałam, ale do niego należny decyzja co On poda jak postapi. Ja nie widzę kota, nie wiem jak reaguje jak sie zachowuje. Mojemu mogło pomóc, innemu nie musi.
MaryLux pisze:Witaj, HakerkuJuż piąteczek, jutro i pojutrze Duża zostaje z nami
Inka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 26 gości