Morelowo-migdałowo..:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 07, 2011 7:12 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

ech... właśnie Gdańsk to jest moje ukochane miasto. Ma jeden minus, jest daleko od Opola. A Wrocław ... grrr- zawsze mnie tam dopadały straszne nieszczęścia. To miasto mnie nie lubi, i nie ubolewam nad tym :mrgreen:
Moc kciuków za transport. :ok: :ok: :ok:
A jakby się ten transport nie znalazł, to my jedziemy tam pod koniec lipca... :mrgreen: :ryk:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Czw kwi 07, 2011 8:52 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

No, dzięki Sygitka za ten lipiec... :mrgreen:
Początek maja poprosimy - i znowu życie ćwiczy moją cierpliwość... :wink:

Gdańsk jest b. OK :ok: Słabo znam - z Trójmiasta troche Sopot, ale kazde miasto leżące nad morzem jest... no, jest... nad morzem!!! A morze to jest to co tygrysy lubią najbardziej :D
Wro tez lubią najbardziej bo tam są ludzie. W Opolu dopiero się zaczęli ujawniac dzięki kotom. Reszta moich zainteresowań jest tu nieobecna :cry:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw kwi 07, 2011 9:01 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

A może pokombinować z przesiadką?
Na wątku transportowym wyczytałam, że 2 razy w miesiącu KarolinaS jeździ na trasie Trójmiasto-Warszawa a piotr568 - Warszawa-Opole.
Nie wiem na ile to aktualne i czy dałoby się zgrać terminy, ale może warto popytać?

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Czw kwi 07, 2011 9:18 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

Wawe - to b. dobre info :D i chyba do wzięcia pod uwage na ten początek maja :D .
Nawet bardzo do wzięcia :ok:
Mówisz o wątku transportowym na miau? Bo jesteśmy na fb, zapomniałam, że tu tez istnieje :lol:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Czw kwi 07, 2011 10:14 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

Wawe genialna mysl :ok: do tego jeszcz na fb Hania Roszkowska napisala : jakby trzeba byl chwilwe D.T w warszawie to służę ;-)) moze łatwiej bedzie w tranzycie znależć połaczenie ;-)))

teraz musimy tylko zgrac sie Karolina i Piotrem :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

ps na watku transportowym miau - juz wczoraj umiescilam Smoczka :D
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Czw kwi 07, 2011 20:18 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

Póki co znalazł kolega transport do Warszawy :oops: http://pl-pl.facebook.com/

sygitka21

Post » Czw kwi 07, 2011 20:43 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

Szkoda , że kicia nie wie ile ludzi się interesuje .. :1luvu:
Na pewno łatwiej będzie w tranzycie.. :ok: - a jakby jeszcze skorzystać z propozycji Hani , to łatwiej by było dograć terminy :)
Sygitka :lol: - Link krótki jakoś... chyba na 'transport tu.. ' ?, tak? , nie mam czasu już dziś poszukać ..
Do jutra... :wink:

Obrazek

morelowa

Post » Czw kwi 07, 2011 20:46 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

To link do mojej tablicy na fb. Powinna wyskoczyć m.in. nasza dyskusja tablicowa :oops:
Dobranoc!!! :mrgreen:

sygitka21

Post » Pt kwi 08, 2011 8:19 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

Dzien dobry :)
Sygitka - to link do str głównej :roll: :(

Jeszcze chwile jestem przy kompie, ale potem wyjeżdżam , bede w poniedziałek - opiekujcie sie , please , stroną :wink:
Kotika piesze, że kotek smoczek może jechac w kołnierzu jakby co, więc transport może być już około świąteczny :D

Obrazek

morelowa

Post » Pt kwi 08, 2011 8:21 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

Kotek zamiast kurczaczka :lol:

Obrazek

morelowa

Post » Pt kwi 08, 2011 9:11 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

morelowa pisze:Kotek zamiast kurczaczka :lol:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Pt kwi 08, 2011 17:24 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

Banerki :ok:
Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=126286][img]http://miau5.republika.pl/smoczek.gif[/img][/url]

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=126286][img]http://miau5.republika.pl/smoczek.jpg[/img][/url]
Krzysiekbolo

Post » Pt kwi 08, 2011 22:43 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

Krzysiekbolo dziękujemy za piękne banerki. :D

Proszę wszystkich o przypinanie banerków. :)
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Pt kwi 08, 2011 22:46 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

ogonia pisze:Wawe genialna mysl :ok: do tego jeszcz na fb Hania Roszkowska napisala : jakby trzeba byl chwilwe D.T w warszawie to służę ;-)) moze łatwiej bedzie w tranzycie znależć połaczenie ;-)))

teraz musimy tylko zgrac sie Karolina i Piotrem :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

ps na watku transportowym miau - juz wczoraj umiescilam Smoczka :D

Smoczek był już na wątku transportowym, ale nie zaszkodzi się przypomieć. :wink:

kotika pisze:Potrzebny transport do domu stałego dla kociaka jednooczka
z Gdańska do Opola.
Obrazek

kotika

Post » Sob kwi 09, 2011 23:02 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

Gdańsk-Opole. Dla Smoczka. Kto pomoże ?
Obrazek

kotika

[poprzednia][następna]