Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 06, 2011 15:18 Re: Kicie u Smarti-MELCIA ODPOCZYWA PO STERYLCE,TERAZ BELLA?...

Zaraz zaraz... A kiedy wizyta PA :?: :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro kwi 06, 2011 15:26 Re: Kicie u Smarti-MELCIA ODPOCZYWA PO STERYLCE,TERAZ BELLA?...

Ustaliłyśmy ze Smarti, że możemy zrobić wizytę PoA tylko taką zakrapianą jak już wszystko dojdzie z kiciami do ładu! :piwa:

Tylko jak zapijecie to nie wiem gdzie będziecie spały - Smarti chyba z kotami bo tak jak mówiłam sypialnia jeszcze nie gotowa :ryk: A reszta może jakoś metrem i komunikacją się dotoczy do domu :mrgreen:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Śro kwi 06, 2011 15:31 Re: Kicie u Smarti-MELCIA ODPOCZYWA PO STERYLCE,TERAZ BELLA?...

Chyba, że chcecie wpaść wcześniej na jakieś pijaństwo... :piwa: tylko... nie wiem czy to co teraz napisałam jest wystarczająco odpowiedzialne, żeby dostać Bellkę... bo musze się przyznać, że Gucio moje dziecko uczestniczy w takich nocnych imprezach i zdarzało mu się pospijać resztki piwka :mrgreen:
Obrazek

Jus87

Post » Śro kwi 06, 2011 15:50 Re: Kicie u Smarti-MELCIA ODPOCZYWA PO STERYLCE,TERAZ BELLA?...

no wlasnie... I jeszcze te 150/h..
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro kwi 06, 2011 16:01 Re: Kicie u Smarti-MELCIA ODPOCZYWA PO STERYLCE,TERAZ BELLA?...

Marzenia11 pisze:no wlasnie... I jeszcze te 150/h..

Hola hola !! Tego mi nie wmówisz 8) bo z Karmelkiem jechałam max 90, żeby się nie denerwował :mrgreen: I mam świadka Szalonego Kota! I jeszcze Ci powiem, że przyzwyczaiłam już Gucia do jazdy samochodem i Bellkę też przyzwyczaję i może jestem świrnięta ale wożę za siedzeniem kuwetkę z piaseczkiem i on nawet w drodze robi sobie qpkę :mrgreen: Wtedy szybki postój na opróżnienie kuwetki i jazda dalej :) I zawsze trafia bo jeżdzę wolno :mrgreen: Fajnie mieć taką szurniętą Dużą nie?? :ryk:
Obrazek

Jus87

Post » Śro kwi 06, 2011 16:10 Re: Kicie u Smarti-MELCIA ODPOCZYWA PO STERYLCE,TERAZ BELLA?...

Zacytuję się z watku paluchowego:

alareipan pisze:
A teraz zagadka: ktoś poznaje tę panią jeszcze?

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Śro kwi 06, 2011 17:09 Re: Kicie u Smarti-MELCIA ODPOCZYWA PO STERYLCE,TERAZ BELLA?...

alareipan pisze:Zacytuję się z watku paluchowego:

alareipan pisze:
A teraz zagadka: ktoś poznaje tę panią jeszcze?

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Mika-Morunia??? :D czy mnie się wydaje czy dziewczynom sie udało ją odchudzić nareszcie??
pięknie wygląda słodka kumpelka Laluni :D :mrgreen: :kotek: :kotek: :1luvu:

Erin-ciągle pytam mojej wet czy dotarła kaska za f-rę ale ona taka zalatana że nie sprawdzia jeszcze..ale pamiętam :D
..i poproszę jeszcze raz link do nowego wątku promysiowego bo nie moge znależć :oops:

Melcia siedzi jeszcze dziś w klatce ale wcale nie ma ochoty na spacerki-mądra kicia :D :kotek:

Promyś o nią dba całym serduszkiem-nawet zbęckował Romana-tak na wszelki wypadek :ok: :ok:
Za to Roman z tych nerw pacnął Fionkę-bo przecież musiał się na kims wyżyć :D :mrgreen:
Trusia w rujce kocha wszystkich-a o Romana ociera się przy kazdej okazji-niestety Roman w ogóle nieczuy na jej zaloty :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Jak pisała Jus-w weekend jedzie do Niej Bella-nie wiem -jak w takiej syt robimy z wizytą? alareipan zna Jus i jest jak najbardziej za tą adopcją, więc myślę że z pa możemy sobie dać spokój ale po remoncie mieszkania od poadopcyjnej się już Jus nie wykręci,o nie :mrgreen:

Carlito-jak może wiadomo-ma kroplówki co drugi dzień i ma taki apetycik że już trzeci raz w ciągu tygodnia zdarzyło mu się zwrócić świeże jedzonko z przejedzenia 8O chce chłopak nadrobić zaległości za szybko ale cieszę się że nareszcie żareło jest dla niego naprawdę fajną sprawą :ok: :ok: :ok:

Blusia za dwa tyg ostatni zastrzyk grzybowy i wtedy można myśleć co dalej..

Muszę się pochwalić że mam nowy przepiękny laptop!!!...nareszcie nic mie się nie grzeje,nic mi nie gaśnie,nic mi nie znika bez powodu :D :D :D :D :D

No i melduję Edytce że wreszcie odważyliśmy się przyciąc hortensje bukietowe-teraz kolej na powojniki-jak rozpoznać who is who?
Jak tam spacery Laluni???

Muszę napisać wreszcie do wszystkich domków stałych popytać co u kiciów.. :roll:

Zdecydowaliśmy się nieśmiało ogłaszać Promysia-może zdarzy się cud i zgłosi się jakiś nieziemsko superowy domek dla naszego Księciunia :D :kotek: :1luvu: ... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

...no i dziś przyjeżdża Ciumcia :roll: :D ..trochę się jej boję... :oops:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro kwi 06, 2011 18:49 Re: Kicie u Smarti-..przyjeżdża CIUMCIA...

Widzę, że u Was jak zwykle wesoło i sporo się dzieje :ok:

Mruczeńka napisała, że fakturę dostała 4 kwietnia, więc przelew pewnie już poszedł albo lada moment pójdzie. A wątek Promysia jest tu: viewtopic.php?f=1&t=126191

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro kwi 06, 2011 18:53 Re: Kicie u Smarti-..przyjeżdża CIUMCIA...

Ciumcia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro kwi 06, 2011 21:41 Re: Kicie u Smarti-..przyjeżdża CIUMCIA...

Przyjechała? Żyję jeszcze, czy mam skoczyć sobie po wieniec? :roll:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Śro kwi 06, 2011 22:02 Re: Kicie u Smarti-..przyjeżdża CIUMCIA...

Skoro jeszcze nie ma wiadomości, to pewnie przyjechała. Nie skacz jeszcze po ten wieniec, bo kto będzie kotom pomagał :wink:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro kwi 06, 2011 22:48 Re: Kicie u Smarti-MELCIA ODPOCZYWA PO STERYLCE,TERAZ BELLA?...

smarti pisze:...no i dziś przyjeżdża Ciumcia :roll: :D ..trochę się jej boję... :oops:

8O
ależ zupełnie nie ma czego! to jedna ze słodszych kiciek świata! :wink:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Czw kwi 07, 2011 7:00 Re: Kicie u Smarti-..przyjeżdża CIUMCIA...

Witam :)
Szybko , w przelocie bo pracy mam ful :(

Co do Laluni to chciałam nagrać filmik (ale za ciemno i nic nie widać) jak gada, płacze pod drzwiami, skacze na drzwi i wiesdza się na klamce. Umie już otwierać sobie drzwi wejściowe więc zamykamy je na klucz.
Na dworzu tylko szelki, choć ostatnio mi sie skubana z nich uwolniła. Zaczęła biegać dookoła domu i świadomie nie chciała mi sie dać złapać. przyszedł Franek, Lala sie zagapiła i wtedy ją dorwałam.
Bardzo, bardzo boję się ją zostawiać na dworzu. Z Frankiem nie miałam tylu obaw.
Teraz kupię jej obrożę z identyfikatorem i powoli zaczniemy chyba przyzwyczajać małą.
Ona bardzo ale to bardzo chce wyjść, praktycznie nie odchodzi od drzwi.

Poza tym jest to największy miziak świata , układa sie mi na rękach jak małe dziecko i obłędnie mruczy :)

Jesli chodzi o hortensje to bukietowe kwitną na jednorocznych pędach więc przycinanie jest wskazane , ogrodowe natomiast kwitną na zeszłorocznych więc nie tniemy badylków tylko wycinamy same zeszłoroczne kwiaty..

Fotki powojników możesz wstawić na forum ogrodniczym w dziale identyfikacji , lub w dziale powojników i tam Ci pomogą :)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw kwi 07, 2011 8:32 Re: Kicie u Smarti-..przyjeżdża CIUMCIA...

Przywitam się tylko.. :kotek:

Marzenia11

Post » Czw kwi 07, 2011 8:56 Re: Kicie u Smarti-..przyjeżdża CIUMCIA...

I ja i ja z samego rana :mrgreen: I jak Ciumcia ? ;>
Obrazek

Jus87

[poprzednia][następna]