viewtopic.php?f=1&t=124899&start=0
[b][color=#404040]edit: 22 maja - potrzebne są finanse na sterylki i szczepienia 10 kotów ze Szczytna, które przyjechały do dt smarti. Dochod ze sprzedaży pozostałej na bazarku sukienki będzie przeznaczony właśnie na ten cel.
edit: obecnie w dt przebywa Ciumcia, ktora musi mieć operację usunięcia oczka, guzka z listwy mlecznej oraz sterylkę - wet powiedział, ze nie można dłużej zwlekać z zabiegiem - ropiejące oczko jest źródłem ropnej wydzieliny z nosa, ktorej żaden antybiotyk nie może wyleczyć. Koszt operacji 250zł

Obecnie w dt przebywa Carlito z pnn, Blusia i Trusia z grzybicą, Edisia alergiczka, Roman, Fionka, Belcia, Promyś (po długim i kosztownym leczeniu, ktorego jest jeszcze zadłużenie w lecznicy). Potrzebne sa pieniądze za regulowanie zadłużenia oraz na bieżace potrzeby lecznicze.[/color][/b]
Fanty na bazarek dała smarti

Oczywiście w przygotowywaniu bazarku - jak zwykle - aktywnie uczestniczyły moje rezydentki

Zasady:

nr 1 sprzedana

nowa, z metką. Rozmiar 38. 92% wiskoza, 8% elastan, firma Pimkie. Idealnie komponuje się z czernią

Cena wywoławcza: 15zł
Kup Teraz: 45zł

nr 2

sorry - nie mogę obrócić obrazka!! w takim samym stylu co powyższa czerwona. Firmy Pimkie. Nowa, z metką.Rozmiar 38. 92% wiskoza, 8% elastan. Kupiona w sklepie za 99zł.
nr 3 sprzedana

znowu zdjęcie do góry nogami

Zapraszam serdecznie