Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 03, 2011 17:33 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Ojej :oops: :oops: :oops: :oops: Bardzo wam dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ale :oops: nie mówmy o mnie lepiej bo się wstydzę bardzo i nie wiem co napisac wogóle :P
Karma Taste of The Wild przyszła i chłopcy ładnie ją jedzą, bardzo mi ulżyło bo będziemy mogli w przyszłości zamówić większy worek :)
Mam też wieści o Dżekuni.Jej Pani zrezygnowała z opatrunków żelowych i o dziwo zaczął robić się strup.Do tkanek o dziwo napłynęło więcej krwi,sama widziałam brzegi rany bardzo krwią podeszły i sama rana jakby krwawsze mięsko miała.Wszystko zaczęło zasychać i robić strup :piwa: :piwa:
Lecz kicia jeszcze to tarmosiła gdyż było zakryte, więc ta Pani pomyślała tak,że zdejmie jej to wszystko, jak kicia zobaczy że ją to boli przy drapaniu to sama przestanie, (trochę ryzykowne to było) o dziwo poskutkowało i rana teraz goi się szybciutko,puderek którym jest zasypywana to puder propolisowy o którym czytałam że pomaga bardzo ludziom i zwierzętom w wielu dolegliwościach =) Kicia raz drapneła i przestała ^__^
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Od: Śro lis 03, 2010 19:49

Post » Nie kwi 03, 2011 17:52 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Jak dobrze :) Kciuki trzymam za Dzekunię :ok: :ok: :ok: ujęła mnie nie tylko kotka, ale i poświęcenie jej pani i Twoje Prue zaangażowanie :1luvu:
ObrazekObrazek

abradaque

Od: Czw kwi 08, 2010 17:50

Post » Nie kwi 03, 2011 18:11 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Bardzo się cieszę z dobrych wieści o Dżekuni :ok: A jak nazywa się ten puder propolisowy?
Super, że Twoje kociaste polubiły TOTW - bardzo dobra karma i w dodatku przystępna cenowo.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie kwi 03, 2011 18:30 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Nie kwi 03, 2011 18:39 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Bardzo się cieszę z Dżekuni, bardzo :ok: :ok: :ok: :ok:
i sobie zapamiętuje ten puder 8) 8)
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie kwi 03, 2011 18:43 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Dzięki.
Jakby ktoś jeszcze mi przypomniał gdzie najlepiej kupować srebro koloidalne, byłabym bardzo wdzięczna.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro kwi 06, 2011 22:06 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Timonek zakończył już swoją autoszczepionkę :piwa: :piwa: :piwa:
Kicie śpią juz obaj ze mną, wcześniej Łaciaty spał na TŻcie a Timonek w legowisku,teraz łaciatek śpi koło mojej głowy lub klatki piersiowej , bym go mogła miziac i przytulać :) I nawet Timonek przychodzi i śpi po mojej drugiej stronie ^.^
W dzień śpią różnie, ale w nocy zawsze tak :)
A tu bracia jarząbkowie jak zwykle razem :) Łaciaty wywalił poduszkę z łóżeczka i dał Timiemu i śpia razem =P
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Śro kwi 06, 2011 22:12 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Bracia jarząbkowie :D :D :D :D :D :ok: :ok:

i jak po tej autoszczepionce łoczko się ma?
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Śro kwi 06, 2011 22:37 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Oczka od jakiegoś czasu łzawią bardzo mało.Wet powiedział że troche będą łzawić,poniewaz jedno oczko jest uszkodzone, a drugie robi za dwa.Z chorego oczka nic nie leci,jest pod nim tylko czasem wilgotno.A ze zdrowego troszkę czasem,jakaś jedna zabłąkana łezka.

Timek w nocy przylazi do mnie i ociera mi się o twarz :P Czym zawsze mnie budzi, robi to dośc mocno i dużo :P Nie pomaga nawet to że śpię z jaśkiem na głowie:P Sprytnie głowke wsuwa pod niego i pcha glową w moją głowę ile siły ma :mrgreen:
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Śro kwi 06, 2011 23:20 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

ooo wiem, jak się Tim potrafi
tym łepkiem wciskać i ocierać
i jeszcze wzdycha :kotek: :kotek:
ale jest szczęśliwy słodziaczek
pewnie przychodzi sprawdzić, że to prawda
że mu się nie śni i ze nie zniknie...
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Czw kwi 07, 2011 8:25 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Kurcze, mimo że tyle już było zdjęć, tyle pisane o przyjaźni chłopaków, ja nieustannie się zachwycam tymi przytulanymi fotkami, tym że się tak dopasowali, zostali idealnie dobrani, to wszystko nie przypadek.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw kwi 07, 2011 16:09 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

No wiecie =P Z Łaciatkiem nie do końca było wiadomo jak się odnosi do innych kotów :P Jednak szczęście nam wszystkim dopisało =) Przez większą część doby mam w domu taką kotłującą się kulę jak w kreskówkach z ktorej raz wystaje łapka, raz ogon :P I ta oto kula sieje spustoszenie wszędzie gdzie się znajdzie =P Przez resztę czasu śpia grzecznie, razem , osobno i w różnych konfiguracjach =)

Tatianko chciałam prosic o instrukcję robienia pomponików :mrgreen: bo są niezastąpione :1luvu: :1luvu:
a z nowych wiadomości to mam taką że Timonek miałknął 8O Zawsze tylko wzdychał,nauczyłam sie tego wzdychania i wzdycham do niego i Łaciatego =P No ale dziś był taki fajny slodki krótki Miaa ,a "powiedział" to oczywiście do swojego boyfrienda :)

Obrazek
Obrazek
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Śro kwi 13, 2011 19:37 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Z Timusiem słodkim chłopusiem :1luvu: :1luvu: :1luvu: A w tle Ciaciatek :)
Obrazek

Powiedzcie mi proszę czy uważacie ze powinnam zbadac teraz wymaz z oczka ponownie,by sprawdzić czy bakterie zostały wybite?Jeśli tak to jak/gdzie to zrobić? Pozdrawiamy :D :kotek: :kotek: :D
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Śro kwi 13, 2011 19:40 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

tż nie zazdrosny o te przytulanki???? ;) :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro kwi 13, 2011 20:35 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

magdaradek pisze:tż nie zazdrosny o te przytulanki???? ;) :twisted: :twisted: :twisted:

Hmmm, sądząc po obiektach obecnych na zdjęciach, to TŻ je robił - dokumentował je. Zbiera dowody :D
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

[poprzednia][następna]