Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mrr pisze:BartekBohdan, na plakacie nie ma mowy o nagrodzie - dopisać coś?
BartekBohdan pisze:mrr pisze:BartekBohdan, na plakacie nie ma mowy o nagrodzie - dopisać coś?
Wydaje mi się, że jest na samym dole. Ale przyślę poprawione.
BartekBohdan pisze:A tak trochę na marginesie, prowadzę firmę i właśnie zdecydowałem się przekazywać na zwierzątka 2% od przychodu z każdej transakcji właśnie na ratowanie im zdrowia, życia i opiekę. Które fundusze, tudzież poszczególne zwierzątka z forum są najbardziej potrzebujące?
mavi pisze:BartekBohdan pisze:A tak trochę na marginesie, prowadzę firmę i właśnie zdecydowałem się przekazywać na zwierzątka 2% od przychodu z każdej transakcji właśnie na ratowanie im zdrowia, życia i opiekę. Które fundusze, tudzież poszczególne zwierzątka z forum są najbardziej potrzebujące?
To wspaniale, że taką podjąłeś decyzję!
A wybór będziesz miał bardzo trudny, gdyż kociej biedy jest w Polsce bezmiar, w każdym mieście, w każdej mieścinie i wiosce. Ja w miarę swoich bardzo skromnych możliwości staram się wspomagać pojedyncze osoby pomagające zwierzętom, sterylizujące bezdomniaczki itp. Bo wydaje mi się, że dużym fundacjom jakoś łatwiej jest zwrócić na siebie uwagę lokalnej spoleczności i zostać dostrzeżonym. Ale Ty sam musisz podjąć decyzję.
BartekBohdan pisze:Zaraz 23... czas na pierwszy obchód z latarką i karmą. Jak dobrze, że nie mam etatu, chyba by mnie z pracy wyrzucili przez spanie na biurku, bo na dobę teraz 2-3 godziny od tygodnia już.
Ależ mi to będzie musiała mruczeniem wynagrodzićkiedy już znajdę wagarowiczkę.
BartekBohdan pisze:Pilnie potrzebne namiary telefoniczno-mailowe na karmicielki w okolicy zniknięcia Zeldy (Wola Duchacka, Malborska i okolice. Pomóżcie...
mrr pisze:BartekBohdan pisze:Pilnie potrzebne namiary telefoniczno-mailowe na karmicielki w okolicy zniknięcia Zeldy (Wola Duchacka, Malborska i okolice. Pomóżcie...
Zapytaj tutaj:
viewtopic.php?f=13&t=123200&start=1125
I w wątku AFN - może ktoś Ci podeśle; ja nie mogę znaleźć.
Tweety pisze:mrr pisze:BartekBohdan pisze:Pilnie potrzebne namiary telefoniczno-mailowe na karmicielki w okolicy zniknięcia Zeldy (Wola Duchacka, Malborska i okolice. Pomóżcie...
Zapytaj tutaj:
viewtopic.php?f=13&t=123200&start=1125
I w wątku AFN - może ktoś Ci podeśle; ja nie mogę znaleźć.
kurcze, ja znam najbliższe na Kozłówku albo na Kurdwanowie ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 17 gości