za to mam kompletną szajbę na punkcie odkurzania - codziennie odkurzam całe mieszkanko.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shalom pisze:Pouczające, tylko nie wiem czy można się pocieszyć tym, że ktoś też się rozszedł i też było trudno. Tzn rozumiem przesłanie historii, ale ze mnie taka egoistka że w takich stanach nie mam ochoty słuchać jak innym bywa ciężko, trza się nade mną poużalać tylko i wyłącznie
Miss pisze:shalom pisze:Pouczające, tylko nie wiem czy można się pocieszyć tym, że ktoś też się rozszedł i też było trudno. Tzn rozumiem przesłanie historii, ale ze mnie taka egoistka że w takich stanach nie mam ochoty słuchać jak innym bywa ciężko, trza się nade mną poużalać tylko i wyłącznie
Chodziło mi o to, że nawet jak jest przez trochę trudno to i tak wyjdzie słońce i będzie dużo, duuuużooo lepiej. Poza tym czyż nie jest pięknie być singielką na wiosnę?
Wczoraj gadałam z przyjaciółką i jej mówię, że na 3 tyg muszę zostawić koty i że aż mi serce ściska i będę tęsknić, a ta z lekka oburzona: - a za J. nie będziesz tęsknić?
Na to ja:
- jak to? Przecież jest wiosna! Trzeba poczuć swobodę w płucach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości