Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 05, 2011 23:16 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:Kochani. Mam Dobre wieści. Na Bazarku "Noc" została wylicytowana przez :D Terra50 za 100 zł. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Będzie Bozitka dla Kociaków z Portu w Stepnicy. :D Bardzo bardzo się cieszę. :D

A muszę dodać ze :D Terra50 jest z nami od dawna. Ma już :D dwa moje obrazy, w tym okrągły " Akt z kotem" wystawiony na Bazarku jako drugi .

Drugi obrazek czyli "Bukiet "na razie niestety nie znalazł Nabywcy. Zobaczymy. Jutro kończy się Licytacja.

Też się cieszę, że będzie można pomóc kociakom z portu :kotek: :ok: :kotek:
Ps.Ja też jestem dumną właścicielką innego dużego obrazu
''Akt Z Dwoma Kotami" :mrgreen:
i paru pięknych miniaturek :mrgreen: :kotek:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Wto kwi 05, 2011 23:17 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:
ankakot pisze:Cześc dziewczyny:)
Chyba mnie przesilenie wiosenne dopadło ,bo ledwo żyję ostatnio.
Myślę że tragiczna śmierć kotów na drogach to wina pół na pół .Kierowcy szaleją ale i koty wybiegają pod samochody,nie dając szans na zatrzymanie się ,Wiem ,bo widzę często z okna co wyprawiają i nieraz jestem bliska zawału!
A poza tym moje cholerniki:) zdemolowały mi ogródek i wiosenne kwiatki ..no cóż moze zakwitną za rok?
Iza uszy do góry ,wiem że bardzo wszystko przeżywasz,każdą śmierć ,trzymaj się ! Pozdrów FIDO i pozostałe futrzaki oczywiście też:)

Masz rację Aniu. Niestety prawda jest taka ,że dość często kociaki same przysparzają sobie i nam kłopotów. :| Czasem tak się zdarza, że ich nierozwaga jest tak wielka i tak widoczna gołym okiem, ze faktycznie człowiek może zejść na zawał :| .

Cóż. No mam Dobre Wieści. Połowicznie. Nasz Murzynek ten bardziej proludzki żyje! :D Dzisiaj był razem z Dorcią przy jedzeniu. :D Nie było go wczoraj i to mnie zmyliło. Wczoraj natomiast był tylko ten bardziej dziki ,tam gdzie karmie Szarusię i Zezolcię.Dzisiaj ten bardziej oswojony się pokazał. :D Kuleje. :| Zatem być może wczoraj coś go zatrzymało. Ale jest. Zabrał się za jedzonko z apetytem.

Przykre natomiast jest to że z całą pewnoscią zginał inny czarny kot, być może głodny kot, który szukał jedzenia. :(

Dla Nieznajomego kotka [*]

Odpoczywaj w Spokoju....

dla koteczka [*][*][*]
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Śro kwi 06, 2011 10:59 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Dziewczyny zaglądacie czasem do nas?

No bo ja mam Dobre wieści dla Was :D .Nasza kocia dziewczynka zaadoptowana już jakiś czas temu, na stronie Fundacji Viva! ma dodatkowo drugiego Opiekuna Wirtualnego. :D :1luvu: Ta kotka to Merlinka . :D Opiekuna Wirtualnego zyskał również Maurycy. :D :1luvu: A także Gabi. :D :1luvu: Bardzo bardzo się cieszę i Dziękuje z Całego Serca za Pomoc i Wsparcie. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Śro kwi 06, 2011 11:47 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Skarbonka nie bądź taka ważna.Też będę posiadaczką jednego obrazu Izy (chyba) :dance: :dance2: .A w przyszłości większej ilości-tylko muszę kupić sobie skarbonkę :mrgreen: i uzbierać na nie. : :ryk: :ryk: :ryk:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro kwi 06, 2011 11:59 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

No to zbieraj Ewuś. :ryk: Bo już wkrótce się pojawią. :D A i będzie też "Akt z kotem".Hmm..Muszę poskusić Anie. :oops: :wink: Może się Jej spodoba... :oops:

iza71koty

Post » Śro kwi 06, 2011 12:01 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:No to zbieraj Ewuś. :ryk: Bo już wkrótce się pojawią. :D A i będzie też "Akt z kotem".Hmm..Muszę poskusić Anie. :oops: :wink: Może się Jej spodoba... :oops:

A moje Pożegnanie będzie :oops: Będę zbierać,ale na mroczne klimaty :mrgreen: :strach: :strach: :strach:

Nie mam jeszcze skarbonki :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

welina

Post » Śro kwi 06, 2011 12:04 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

welina pisze:Skarbonka nie bądź taka ważna.Też będę posiadaczką jednego obrazu Izy (chyba) :dance: :dance2: .A w przyszłości większej ilości-tylko muszę kupić sobie skarbonkę :mrgreen: i uzbierać na nie. : :ryk: :ryk: :ryk:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Śro kwi 06, 2011 12:07 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

welina pisze:
iza71koty pisze:No to zbieraj Ewuś. :ryk: Bo już wkrótce się pojawią. :D A i będzie też "Akt z kotem".Hmm..Muszę poskusić Anie. :oops: :wink: Może się Jej spodoba... :oops:

A moje Pożegnanie będzie :oops: Będę zbierać,ale na mroczne klimaty :mrgreen: :strach: :strach: :strach:

Na Bazarku wystawię te, które malowałam wcześniej dla Ciebie. Ty Ewa dostaniesz te ,które chciałaś. :D Według Twoich wskazówek. :wink:

iza71koty

Post » Śro kwi 06, 2011 12:13 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:
welina pisze:

Na Bazarku wystawię te, które malowałam wcześniej dla Ciebie. Ty Ewa dostaniesz te ,które chciałaś. :D Według Twoich wskazówek. :wink:

Izuniu to nie wskazówki.Tylko w tym pierwszym się zakochałam( chodzi o białe krzesło) i wylałam morze łez.I dzięki niemu żeśmy się poznały.Wirtualnie rzecz jasna :mrgreen:

welina

Post » Śro kwi 06, 2011 12:14 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Ewa będzie tak jak chcesz. :D

iza71koty

Post » Śro kwi 06, 2011 12:28 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:Ewa będzie tak jak chcesz. :D

Dzięki :1luvu: Idę kupić skarbonkę,by uzbierać na inne. :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

Ale skleroza-nie muszę kupować,przecież sama robię koty skarbonki.Już zaoszczędziłam :ok:

Iza zaraziłaś mnie błękitem,a nie przepadam za tym kolorem. :mrgreen: :strach: :strach: :strach:

welina

Post » Czw kwi 07, 2011 8:06 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:Dziewczyny zaglądacie czasem do nas?

Zaglądam, jak tylko uda mi się dorwać kompa w pracy, bo w domu wciąż kicha z netem :|

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw kwi 07, 2011 15:14 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Ja też zaglądam, ale za dużo problemów ostatnio :|

Bardzo dziękuję za bazarek dla portowych kociaków :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Czw kwi 07, 2011 17:55 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Ja też przepraszam ,że ta mało zaglądam :oops: w pracy jak by jej przed świętami więcej ,a że z nadejściem wiosny przybyło zajęć ogrodowych to już nie wyrabiam ,ale się pochwale ....mam już wszystkie siewne warzywa wysiane i przykryte agrowłókniną tylko czekać na zbiory :wink: ale zawsze własne (nie wspomnę ile przy tym pracy)

Wiecie tak sie zastanawiam czy "znów" (po raz 4) nie zmienić weta. :roll: bo albo jest coś we mnie ,że nie mogę trafić na odpowiedniego ,albo w nich .......byłam we wtorek z Myszką na kontroli ....ten jej sutek(guz sutka) zaczął trochę sączyć płynem ,ale troszeczkę ,ale był nabrzmiały ,a co wet na to ....przekuł go 8O w miejscu sączenia (i mam wątpliwości czy dobrze zrobił :?: :!: )
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Czw kwi 07, 2011 20:41 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Witam się wieczornie :)
Jeszcze na antybiotyku, ale do pracy już chodzę i powoli wracam do żywych.

Parka z peronu po sterylizacji jakby nigdy nic, tulą się do siebie, wychodzą do nas i wygląda, że wszystko jest ok.
Za to od niedzieli nie ma Bałamutka :( Najsłodszego mojego chłopaka z nasypu, wykastrowanego w październiku. Po prostu kamień w wodę :(
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

[poprzednia][następna]