Femko, jak myslisz?
Pozdrawiam Fundację, bo może czyta a raczej prawie na pewno czyta to tutaj

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sis pisze:no, ja sie dziś dowiedziałam o wymuszeniach 1% dla mojej fundacji w zamian za zdjęcia kotów do adopcji![]()
Dobrze, że mam oryginalny mailing zachowany![]()
Ależ tam kwiatki są, aż zacytuję:
"od fundacji wymaga się opieki nad krzywdzonymi kotami i poszkodowanymi przez los bądź ludzi!! nie bójmy się tego powiedzieć,koty były niewolone,nękane psychicznie i więzione wbrew własnej woli przez lata.Tika przyjechała do nas... w fatalnym stanie zdrowotnym ,psychicznym i fizycznym a to panie pomijają milczeniem.Po za tym ,na prawdę dość już tego chamstwa tu się przewinęło.Klepiecie te bzdury bez pokrycia w myśl zasady :komu by tu jeszcze dołożyć!!!!!!!!!!! wiecie dlaczego Ci ludzie są za mną??? o ja im faktycznie pomogłam a nie opowiadałam czy pisałam bzdur w necie,to jest cała zagadka żołnierzy czy dworu mojego,nazywacie sobie jak chcecie,my i tak robimy swoje.Zmiana tematu,odrzucanie błotem ,to nic nie da:) ludzie i koty są po mojej stronie:)))"
annskr pisze:Podważyła je wcześniej, kwestionując konieczność wykonania badań - i nie korzysta już z lecznicy, w której pracuje CC.kasiakom pisze:Dziewczyny trzeba chyba powiedzieć CC, że milińska właśnie podważa jej kompetencje jako weta.
Nie umiem znależć na FB (ograniczenie umysłowe) pani, która chce adoptować Tikę. O ile pamietam, nie jest to ktoś z miau, i chyba z daleka - Lublin?
Proszę, niech ktoś zada pytanie skąd się dowiedziała o Tice? Przecież ogłoszeń nie było?
I w jaki sposób chce zyskać pewność, że kot, ktorego dostanie do adopcj, to będzie naprawdę Tika?
dagmara-olga pisze:mam dowód przelewu do KM - na 610 zł.
Chętnie prześlę komuś z Was na maila - prosze o podanie adresu.
przelew wyszedł 12.01.2010 na kwotę 610 zł z tytułem przelewu "miau dla pokrzywki" a więc celowo.
czekam na adres, pod który mam wysłać dokument
dagmara-olga pisze:dagmara-olga pisze:mam dowód przelewu do KM - na 610 zł.
Chętnie prześlę komuś z Was na maila - prosze o podanie adresu.
przelew wyszedł 12.01.2010 na kwotę 610 zł z tytułem przelewu "miau dla pokrzywki" a więc celowo.
czekam na adres, pod który mam wysłać dokument
koko_ pisze::ryk:![]()
odpadłam po przeczytaniu odpowiedzi Izuni Kotuni na pytania Koty.pl. Ona nie udziela odpowiedzi - ona udziela wywiadów.
CatAngel pisze:Femka nie miałam tutaj na myśli Ciebie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 72 gości