Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ag_konin pisze:Robię print screeny wszystkiego co ważne, jak by co. I się zbiera, oj zbiera
Ag_konin pisze:
Co o tym myślicie?
I to jest straszne! Ale niedługo już.Sis pisze:no, ja sie dziś dowiedziałam o wymuszeniach 1% dla mojej fundacji w zamian za zdjęcia kotów do adopcji![]()
Dobrze, że mam oryginalny mailing zachowany![]()
Ależ tam kwiatki są, aż zacytuję:
"od fundacji wymaga się opieki nad krzywdzonymi kotami i poszkodowanymi przez los bądź ludzi!! nie bójmy się tego powiedzieć,koty były niewolone,nękane psychicznie i więzione wbrew własnej woli przez lata.Tika przyjechała do nas... w fatalnym stanie zdrowotnym ,psychicznym i fizycznym a to panie pomijają milczeniem.Po za tym ,na prawdę dość już tego chamstwa tu się przewinęło.Klepiecie te bzdury bez pokrycia w myśl zasady :komu by tu jeszcze dołożyć!!!!!!!!!!! wiecie dlaczego Ci ludzie są za mną??? o ja im faktycznie pomogłam a nie opowiadałam czy pisałam bzdur w necie,to jest cała zagadka żołnierzy czy dworu mojego,nazywacie sobie jak chcecie,my i tak robimy swoje.Zmiana tematu,odrzucanie błotem ,to nic nie da:) ludzie i koty są po mojej stronie:)))"
Podważyła je wcześniej, kwestionując konieczność wykonania badań - i nie korzysta już z lecznicy, w której pracuje CC.kasiakom pisze:Dziewczyny trzeba chyba powiedzieć CC, że milińska właśnie podważa jej kompetencje jako weta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 206 gości