Brak steryl z U.M. Tychy a kotna bezdomna pilnie szuka pomoc

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 05, 2011 19:18 Brak steryl z U.M. Tychy a kotna bezdomna pilnie szuka pomoc

Pamiętacie Marcysie teraz Niunie która została znaleziona na dzielnicy domków jedno rodzinnych , jej się udało bo nie tylko że ma super domek u Astor&rodzinka to i tez została wysterylizowana na koszt Urzędu miasta jeszcze jak była bezdomna .
Ale teraz mamy znów porzucona koteńke :cry: , tylko że ona jest prawdopodobnie kotna a już nie mamy sterylek z Urzędu Miasta :cry: Na razie mieszka w stodole , ale jak długo tam będzie mogła być , ale to nie jest największy problem bo Pani Lidzia ją karmi , nie jest zimno , ale co zrobić z kociętami które przyjdą na świat :roll: Czy nie lepiej jej wysterylizować aborcyjne , tylko nie mamy za co , a czy uda sie nam uzbierać kwotę 140 zł na zabieg , czy Pingwinka urodzi kolejne bezdomne koty , nie wiem co robić :cry:
Ostatnio edytowano Wto kwi 05, 2011 20:13 przez Justa&Zwierzaki, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto kwi 05, 2011 19:47 Re: Brak steryl z U.M. Tychy a kotna bezdomna pilnie szuka pomoc

Pingwinka prosi o pomoc, 140 zł kosztuje sterylka ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto kwi 05, 2011 20:05 Re: Brak steryl z U.M. Tychy a kotna bezdomna pilnie szuka pomoc

U mnie z kasa straszna bida :(

Justa, przeslij mi fotki, to chociaz powstawiam :roll:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto kwi 05, 2011 20:12 Re: Brak steryl z U.M. Tychy a kotna bezdomna pilnie szuka pomoc

Caragh pisze:U mnie z kasa straszna bida :(

Justa, przeslij mi fotki, to chociaz powstawiam :roll:

Nie mam fotek bo Pingwinka jest w rejonie domu Lidzi , zachodzi tez do stodoły do sąsiada , nie ma jej na razie gdzie umieścić :cry:
Umówię się z Lidzia na zdjęcia ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto kwi 05, 2011 20:18 Re: Brak steryl z U.M. Tychy a kotna bezdomna pilnie szuka pomoc

Justa&Zwierzaki pisze:Nie mam fotek bo Pingwinka jest w rejonie domu Lidzi , zachodzi tez do stodoły do sąsiada , nie ma jej na razie gdzie umieścić :cry:

Aha, no to jak bedziesz miala, to standardowo je wyslij, to powstawiam :)

Zeby tylko zdazyc ze sterylka... :(
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto kwi 05, 2011 20:21 Re: Brak steryl z U.M. Tychy a kotna bezdomna pilnie szuka pomoc

Caragh pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Nie mam fotek bo Pingwinka jest w rejonie domu Lidzi , zachodzi tez do stodoły do sąsiada , nie ma jej na razie gdzie umieścić :cry:

Aha, no to jak bedziesz miala, to standardowo je wyslij, to powstawiam :)

Zeby tylko zdazyc ze sterylka... :(

Super :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto kwi 05, 2011 20:28 Re: Brak steryl z U.M. Tychy a kotna bezdomna pilnie szuka pomoc

A czy w okolicy nie działa żadna fundacja, która mogłaby pomóc chociaż częściowo?

grzanka.ch

Od: Pt sie 06, 2010 21:44

Post » Wto kwi 05, 2011 23:09 Re: Brak steryl z U.M. Tychy a kotna bezdomna pilnie szuka pomoc

Podniosę :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro kwi 06, 2011 12:30 Re: Brak steryl z U.M. Tychy a kotna bezdomna pilnie szuka pomoc

Kochani przed chwilka miałam maila ze Pani Ania wpłaci 140 zł na zabieg :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro kwi 06, 2011 14:01 Re: Brak steryl z U.M. Tychy a kotna bezdomna pilnie szuka pomoc

:ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Śro kwi 06, 2011 19:15 Re: Brak steryl z U.M. Tychy a kotna bezdomna pilnie szuka pomoc

Pani Ania napisała że przekarze 200 zł , Pani Aniu bardzo dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Przed chwilka dostałam filmiki mms em Pingwinki od Lidzi , ale nie można tego wysłać do Caragh bo wiadomość jest za duża :roll: nie wiem jak to zmniejszyć :?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro kwi 06, 2011 19:31 Re: Brak steryl z U.M. Tychy a kotna bezdomna pilnie szuka pomoc

podrzuce

grzanka, fundacja? hahaha, mysmy mialy stworzyc tyski oddzial For Animals i co? I chyba nic z tego nie wyjdzie.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro kwi 06, 2011 19:32 Re: Brak steryl z U.M. Tychy a kotna bezdomna pilnie szuka pomoc

Kociara82 pisze:grzanka, fundacja? hahaha, mysmy mialy stworzyc tyski oddzial For Animals i co? I chyba nic z tego nie wyjdzie.

Czemu nic z tego nie wyjdzie? Może warto by było spróbować...

grzanka.ch

Post » Śro kwi 06, 2011 19:35 Re: Brak steryl z U.M. Tychy a kotna bezdomna pilnie szuka pomoc

grzanka.ch pisze:
Kociara82 pisze:grzanka, fundacja? hahaha, mysmy mialy stworzyc tyski oddzial For Animals i co? I chyba nic z tego nie wyjdzie.

Czemu nic z tego nie wyjdzie? Może warto by było spróbować...

szkoda gadac.... nie z naszej winy nic nie wyjdzie. Prezes fundacji wiecznie nie ma dla nas czasu... mial czas pozbierac nasze dane i rozdac ulotki, zeby poroznosic po zoologicznych sklepach, bo to okres rozliczania pitow, wiec liczyli na 1%. Od tamtego czasu cisza...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro kwi 06, 2011 19:41 Re: Brak steryl z U.M. Tychy a kotna bezdomna pilnie szuka pomoc

Aha, rozumiem :(
Dobrze, że i tak działacie, to jest najważniejsze! :ok:

grzanka.ch

[następna]