ewar pisze:ewar pisze:No i co?
Ja nic nie wiem o to samo mnie pytają na FB i nie wiem co napisać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:ewar pisze:No i co?
grzanka.ch pisze:Tutaj ktoś szuka rudego: viewtopic.php?f=13&t=126253
andfor pisze:grzanka.ch pisze:Tutaj ktoś szuka rudego: viewtopic.php?f=13&t=126253
Szukam, szukam. Dzwoniłam przed chwilą w sprawie kotka, jednak w tej chwili osoba z którą rozmawiałam nie jest w stanie mi nic powiedzieć na jego temat, a ja szukam kumpla dla mojego kocura, więc dobrze byłoby wiedzieć w jakim jest wieku i czy dogaduje się z innymi kotkami.
ewar pisze:Andfor jest przeze mnie namawiana na tego kota, ale naprawdę potrzebuje informacji o nim.Ja brałabym w ciemno, mam trochę doświadczenia, ale to ma być DS, dom na całe życie.Proszę, napiszcie coś o kocie, czy możliwy jest jakiś przegląd u weta, kastracja, szczepienia.
CatAngel pisze:andfor pisze:grzanka.ch pisze:Tutaj ktoś szuka rudego: viewtopic.php?f=13&t=126253
Szukam, szukam. Dzwoniłam przed chwilą w sprawie kotka, jednak w tej chwili osoba z którą rozmawiałam nie jest w stanie mi nic powiedzieć na jego temat, a ja szukam kumpla dla mojego kocura, więc dobrze byłoby wiedzieć w jakim jest wieku i czy dogaduje się z innymi kotkami.
andfor Czy ty pisałaś w wydarzeniu na Fb![]()
![]()
Czy naprawdę Justyna nie jesteś w stanie sprawdzić czy to kot czy kotka przecież to jest proste![]()
Bo dla mnie w takim razie ten wątek jest niepotrzebne założony, chodzi mi o to że nic o nim nie wiadomoi każda próba dt czy ds bez sensu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, moniczka102, Nikolayprofs i 80 gości