cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 03, 2011 20:38 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

Nastąpiła mała reorganizacja imeblowania, która mam nadzieję wyjdzie Nam na dobre. Oczywiście Marta juz wie. :wink:
Bona - gratuluję świetnego pomysłu.

Boksy będą jednak wiz a wiz woliery - będzie ich docelowo 6 sztuk /jutro już będą 3/. A w miejsce gdzie miały być boksy będą szadki wiszące i stojące i duży blat do "obróbki" kotów. :kotek:

I kochani byle do przodu :mrgreen:

Nie wiem co o tym myślicie, ale proponuję mimo wszystko składki miesięczne 10 zł. Na czynsz za lokal. Resztę będziemy wspólnymi siłami ciułać :oops:

Czy ktoś ma coś przeciw? 10 zł to niewielka kwota jak na miesiąc.

Bona już pierwszą składkę uiściła :ok:
MIKUŚ

Post » Nie kwi 03, 2011 21:07 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

MIKUŚ pisze:Byłyśmy dziś z Bona na Przystani. No i zajdą malusieńkie zmiany - pod warunkiem że Paweł się zgodzi :mrgreen: A jakie to napiszę później :oops:

A co ja tu mam do zgadzania się bądź nie . :roll: ......co kierownictwo zaleci to się w miarę możliwości wykonuje 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie kwi 03, 2011 21:23 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

moze w maju bede w stanie podeslac wam pare $$ zlociszy :)

Basiunia... wracajac wczoraj z pociagu na sasiednim osiedlu spotkalam czarna kocia pieknosc! :1luvu: Miziaste kocie cudo o slicznych oczkach, ufne, lagodne, podchodzace do czlowieka bez strachu :1luvu: Czarna perelka :1luvu: siersc lsniaca, gladka, kicia zadbana ale z brzuszkiem.... 8O Ale dowiedzialam sie ze to kicia z osiedla, wychodzaca, a brzuszek... to dlatego, ze to zarloczna bestyjka jest :1luvu: koci odkurzacz co nawet bezdomniaczkom karme wyzre za przeproszeniem :1luvu:
Dzis znow slicznotke spotkalam :1luvu: Zakochalam sie... znowu... :oops:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon kwi 04, 2011 8:05 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

"Przespałam" się z pomysłem dziewczyn i jezeli dobrze zrozumiałam to chcecie wieszać szafki min na ściance od kibelka?Wydaje mi się że to jest ścianka kartonowo -gipsowa pusta w środku i nie utrzyma szafki ,a tym bardziej jezeli będą w niej cięzkie rzeczy.

Dobrzeby było żeby Paweł dziś to ocenił swoim fachowym okiem :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon kwi 04, 2011 8:25 Re: KP S-c. Niedziela godz. 13 Katowice. MARSZ /NIE/MILCZENIA

mar_tika pisze:"Przespałam" się z pomysłem dziewczyn i jezeli dobrze zrozumiałam to chcecie wieszać szafki min na ściance od kibelka?Wydaje mi się że to jest ścianka kartonowo -gipsowa pusta w środku i nie utrzyma szafki ,a tym bardziej jezeli będą w niej cięzkie rzeczy.

Dobrzeby było żeby Paweł dziś to ocenił swoim fachowym okiem :wink:

MIKUŚ pisze:Dziękuję wszystkim za współpracę - oto jej efekty :wink:

Obrazek

to nie ta ściana ta druga nad kontaktem

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Pon kwi 04, 2011 12:50 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

A to jeżeli o tą ścianę chodzi to ok.Coś musiało mi się popipcyć :roll:

mar_tika

Post » Pon kwi 04, 2011 14:54 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

Cześć :!:

Moja KOTA zaszczepiona - WIWAT :!:

Za około 2 tygodnie otwieramy podwoje dla kociego dziecka :ryk:

Martika - oczekuję Cię jutro :1luvu:

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Pon kwi 04, 2011 15:48 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

elape pisze:Cześć :!:

Moja KOTA zaszczepiona - WIWAT :!:

Za około 2 tygodnie otwieramy podwoje dla kociego dziecka :ryk:

Martika - oczekuję Cię jutro :1luvu:

Super :ok: Jutro zadzwonię jak wyrobię się czasowo

mar_tika

Post » Pon kwi 04, 2011 20:55 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

Nasze aktualne bazary - pilnujcie proszę :kotek:

Real Madryt i Juventus Turyn:
viewtopic.php?f=20&t=126192
Torba z UK Barattss:
viewtopic.php?f=20&t=125944&start=0
Kocie wędki whiskas-a:
viewtopic.php?f=20&t=125695&start=0
Kot Simona:
viewtopic.php?f=20&t=125911&start=0
Mopsik, cocker spaniel i dalmatyńczyk:
viewtopic.php?f=20&t=125605&start=0
MIKUŚ

Post » Pon kwi 04, 2011 21:33 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

taaaa, bedziemy warowac jak psy :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon kwi 04, 2011 22:15 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

Dokładnie tak.....czuj duch :)
Musimy zbierać fundusze. Zawsze najtrudniej jest na poczatku :wink:
MIKUŚ

Post » Wto kwi 05, 2011 8:23 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

Elape - wspaniale że chcesz zostać DT dla kociastych :kotek:

Potrzebne są takie domy - o wiele szybciej wracają do pełni sił kociaki w warunkach domowych.
:1luvu:
MIKUŚ

Post » Wto kwi 05, 2011 8:32 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

A ja mam dzisiaj pierwszy dyżur na kociarni :roll: Trochę się boję jak mnie rezydenci przymną :kotek:

Jakieś dobre rady? :D
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Wto kwi 05, 2011 9:06 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

Kicia_Kluska pisze:A ja mam dzisiaj pierwszy dyżur na kociarni :roll: Trochę się boję jak mnie rezydenci przymną :kotek:

Jakieś dobre rady? :D

Nochal do góry i do przodu będzie dobrze.Rezydenci są bardzo proludzcy więc każda ludzka dłoń która je pogłaska jest dla nich na wagę złota :wink:
Zresztą kilka postów wyżej Kociara bardzo fajnie opisała chrakterki podopiecznych KP

mar_tika

[poprzednia][następna]