ewar pisze:Tu jest rudas i bardzo potrzebuje pomocy
viewtopic.php?f=1&t=126147&start=15
o tu

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kotx2 pisze:ewar pisze:Tu jest rudas i bardzo potrzebuje pomocy
viewtopic.php?f=1&t=126147&start=15
o tu
bulba pisze:Zofia&Sasza pisze:Po drugie: Witamy z powrotem Haldeman7?![]()
![]()
Wyjęłaś mi to z ust![]()
![]()
![]()
![]()
To kolejne wcielenie, jak rozumiem
Margot23 pisze:Kotx2... przez dwa miecha 2680 postów? Chyba ci zajęcia brakuje.
Może ty mi powiedz co się z tym kotem stało?
Margot23 pisze:Nie za bardzo kumam o co chodzi.Tak jak myślałam...same oszołomki:-D
Kolo nie pisze od x czasu, a paranoja wpisów sama się nakręca. Mogłybyście zarabiać na swej wybujałej wyobraźni, jakieś książki piszcie, blogi itp.
Problem tego postu, wpisu czy jak to zwać polega na tym,że brak wam zwykłej uczciwości. A kot gnije, wciąż, bo jakoś nie widać tu wpisu, że kotek ma domek. Gratulacje spartolenia całej akcji. Ważne by komuś dokopać, bo jakoś od kilkunastu stron nie widzę pytania " a co z kotem".
A ta Aśk@, czy jak jej tam było, i inne w wypowiedzi w tym typie. Kolo może i nawalił, ale wy żeście w tej dziwacznej wściekłości przebiły.Jak któraś ma problem z wyobraźnią to wystarczy leczyć główkę. To przeważnie pomaga. Bo jak czytałam czyjejś zarzut, że kot nie istnieje...to krew zalewa.A jak w czyjejś łepetynie kot nie istnieje, to niech bierze odpowiedzialność za wpis i niech ma świadomość, że stąd miałyście te trudności z transportem. Bo nikt nie jedzie po kota którego nie ma.
A teraz sorki, ale mam dzieci na głowie.To ważniejsze od wysłuchiwania głupot i czytania tu kolejnych.
nika28 pisze:Ja byłam w kontakcie z Haldemanem, ale od jakiegoś czasu przestał mi odpisywać na meile![]()
Haldeman, jeśli jeszcze tu zaglądasz, to odezwij się do mnie, miejsce na rudzika nadal czeka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości