Nieaktualne.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon kwi 04, 2011 13:21 Nieaktualne.

Niestety nie ma i chyba nie było takiego konkursu,ale ręczę że Harry wygrał by bez mrugnięcia okiem.

Chyba nikt już nie poszukuje ciepłych,przytulastych kotów,bo jakoś o Harrego mało osób sensownych pyta.Nie ukrywam,że wymagania mam.
Dom nie wychodzący,dobre wyżywienie,no i trzeba miziać kotecka,spać z nim na poduszce,lubić śpiące futro na kolanach,ocieranie na dzień dobry pysiem o twarz i kocie buziaki również.
Wkleję teraz tekst,jaki umieszczam przy ogłoszeniach,z nadzieją że może tu zajrzy Dom szukający przytulaka:
Ur.ok.07.2010r
Harry miał na początku pecha.Wolontariuszka która zabrała go "z ulicy" usłyszała od lekarza weterynarii że już po raz trzeci widzi tego malca.Ktoś litościwie zabierał z ulicy kociątko z widocznymi objawami infekcji,szedł do lekarza weterynarii,a po wysłuchaniu diagnozy najprawdopodobniej odnosił koteczka z powrotem na ulicę.
A co takiego mogło przestraszyć tych ludzi?
Prawdopodobnie to,ze kocurek stracił wzrok.Jest kotem nie widzącym.
Ale kot nie widzący świetnie radzi sobie w warunkach domowych,wie gdzie jest kuweta,gdzie miseczka z karma,ba,wcale nie trzeba wołać kocurka na kolanka,sam potrafi się upominać o głaski i przytulanie.
Harry radzi sobie bezbłędnie,jest kotem przymilnym,przytulaśnym i całuśnym.Uwielbia być na rekach,leżeć na kolanach.Bardzo lubi towarzystwo innych kotów.
Harry Potter jest odrobaczone,odpchlony,zaszczepiony(2x),wykastrowany.Posiada czip.
Poszukuje domu wyłącznie nie wychodzącego.
Do adopcji.
Ostatnio edytowano Czw maja 26, 2011 13:39 przez Legnica, łącznie edytowano 1 raz
Legnica

Post » Pon kwi 04, 2011 13:21 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Pon kwi 04, 2011 20:06 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

Będę przynajmniej podrzucać naszego czarodzieja :)

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Pon kwi 04, 2011 20:44 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

Kto da dom kotu z ogonem w paski jak u lemura :?: ... pięknie się odwdzięczy

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pon kwi 04, 2011 20:57 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

:ok: Za domek
Obrazek
Obrazek

sprezyna

Od: Sob lut 06, 2010 20:43

Post » Pon kwi 04, 2011 22:03 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

Ten kocurek ma coś z mojego Mechatka... coś urzekającego w pyszczku, nie tylko układ łatek i ogonek od innego kota. Kibicuję mu z całego serca.
Obrazek

15pietro

Od: Śro kwi 23, 2008 20:51

Post » Pon kwi 04, 2011 22:38 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

Wiele osób z forum,miało okazję poznać mojegoosobistegoprywatnego :lol: ślepaczka Kubusia.Podobno niesamowity miziak.
Ale możecie mi wierzyć,Kuba nie dorasta Harremu do przysłowiowych pięt,pod względem okazywania uczuć człowiekowi.
Dla tego tak starannie szukam mu Domu.To musi być ludź,który potrafi docenić to niesamowite coś,co Harry czuje i okazuje względem ludzi.
Legnica

Post » Wto kwi 05, 2011 4:14 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

:ok: :ok: za wyjątkowy domek..

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Wto kwi 05, 2011 8:33 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

podnoszę, ukaż się Najlepszy Domku :ok: :ok: :ok:
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Wto kwi 05, 2011 16:48 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

Legnica pisze:Wiele osób z forum,miało okazję poznać mojegoosobistegoprywatnego :lol: ślepaczka Kubusia.Podobno niesamowity miziak.
Ale możecie mi wierzyć,Kuba nie dorasta Harremu do przysłowiowych pięt,pod względem okazywania uczuć człowiekowi.
Dla tego tak starannie szukam mu Domu.To musi być ludź,który potrafi docenić to niesamowite coś,co Harry czuje i okazuje względem ludzi.

Dobrze, że nie pamięta jak go potraktowali ludzie jak był kociakiem :evil:
Zasłużył na najlepszy domek.
Obrazek
Obrazek

sprezyna

Post » Wto kwi 05, 2011 18:25 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

I to jest takie niesamowite w zwierzakach.I to ich tak bardzo odróżnia od ludzi.
Wystarczy dać chwilkę spokoju,poopowiadać jaki kot jest kochany,nasypać jedzonka i wszystko się goi,każdy kopniak,każde psiiiik,każda krzywda od ludzi znika.
Zwierzaki są mistrzami wybaczania.
Legnica

Post » Śro kwi 06, 2011 6:26 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

:1luvu: hop

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Śro kwi 06, 2011 19:18 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

Co słychać u Harrego?
Obrazek
Obrazek

sprezyna

Post » Śro kwi 06, 2011 20:00 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

No cóż 8) wykombinował dziś nowy sposób przekupywania mnie,aby dostać głaski.
Wchodzi na kosz,z kosza na moje plecy,przednie łapki na moje ramię,a potem bardzo pomału i delikatnie dotyka pysiem mojego policzka,bardzo powolutku jego łapki przesuwają się do przodu(Harry wciąż łasi się do twarzy)a potem hyc i już jest na kolanach :lol:
I weź człowieku i nie głaskaj 8)

Poza tym,ja zaczynam podejrzewać ze on jakieś małe co nieco ale jednak jakby widział.Na przed pokoju jest szafa,zajmuje całą długą ścianę.Ma mnóstwo ozdobników/wykończeń w formie białych lekko wystających listw,w środku są półki,drzwi,szuflady.Na początku i końcu po jednej niskiej szafce,na których uwielbiają leżeć koty.Dzisiaj widziałam jak Harry pomylił te miejsca,wskoczył,ale nie na niską szafkę,tylko w miejsce gdzie sa drzwi,odbił się biedny i spadł na podłogę.
Mam wrażenie ze on widzi te białe listwy na ciemnym tle i dla tego się pomylił.
Legnica

Post » Śro kwi 06, 2011 20:02 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

Od rana próbuję zrobić mu jakąś fajną fotkę,ale się nie da,bo albo przykleja się na kolankach,albo szaleje z Zuza i Kaśką,albo śpi,jak teraz właśnie.
Legnica

[następna]