DT u J.D.<Ciężkie czasy-40KOTÓW PROSI O GŁOSY !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 03, 2011 8:00 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

J.D. pisze:Spoko,nie będzie tak żle mam nadzieję trzeba tylko uważać żeby Nero nie uraził się w "pocięte torebeczki" :( ....dam mu malutką hydroxizinkę żeby zmniejszyc stres biedaczkowi

Biedne te stworzenia. One nie wiedza,ze dla ich dobra sie to wszystko robi. jednak jak już jest ok to szybko zapominaja.
Kciukasy wielkie za Nerka :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie kwi 03, 2011 8:11 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

Dzięki, że czuwasz.
My już wychodzimy. TŻ przez godzinę jadł śniadanie :evil: , ale on powozi tymi saniami :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie kwi 03, 2011 9:20 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

jestem doopa i zapomniałam,że na korytarzu stoi miska z suchym pokarmem i Nero,niestety, zanim znalazłam smycz podjadł sobie trochę;głupia "torba" teraz może być "cofka" po drodze :evil:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Nie kwi 03, 2011 15:12 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

Nero pojechał a ja czuję się jak zdrajca :cry: Gdy meksykanka z teżetem weszli Nero zachował się jak obrońca domu i zaczął szczekać 8O Póżniej poczuł,że jest coś nie tak i nie chciał wyjść na dwór,uciekał do środka i trząsł się.Musiałam zanieść go do samochodu a on oglądał się za mną :(
Czuję się żle jak nigdy dotąd chociaż wiem,że Nero musi do okulisty,że to dla jego dobra;tylko,że on tego nie wie;nie rozumie czemu go oddałam,czemu musiał jechać w świat :cry: Myśli,że go porzuciłam...Wciąż widzę te jego biedne,przerażone oczy...

J.D.

Post » Nie kwi 03, 2011 15:22 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

Ciężkie to... przytulam.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie kwi 03, 2011 18:37 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

Nero zajechał bez problemu,nie był zestresowany,meksykanka jest świetną niańką dla psów w podróży :ok: dzięki niej jazda dla pieseczka była przyjemnością :D pełny luz,że nawet Nero zasnął w samochodzie; Wielkie dzięki dla Zosi i Rafała :1luvu: Miejmy nadzieję,że wszystko inne też będzie ok

J.D.

Post » Nie kwi 03, 2011 18:39 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

No, to kamień z serca! :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie kwi 03, 2011 18:42 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

hanelka pisze:Ciężkie to... przytulam.

Przytulam także. Będzie ok Asiu zobaczysz! :ok:
Obie poryczymy sobie i nawyzywamy sie od podłych zdrajczyń.Dziś córeńkę Iwunię zawiozłam do domku :cry:
Obrazek

ASK@

Post » Nie kwi 03, 2011 21:10 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

Nero przewspaniały - tylko wiecie jak jest - ledwie człowiek się znim rozstał a ju martwi się czy w dobre ręce trafił.

A należy mu się - nie spałam w nocy ze sztrresu, czuję się skatowana. Pierwsze wrażenie jak juz opisała Asia było trudne - Nero szczekał, cały się trząsł. Mnie się płakać chciało na myśl, że będziemy go tak targać na siłę....
A tu okazało się - że to pierwszorzędny podróżnik - miałąm wrażenie, że on w tej podróży rozkwita :1luvu:
Tak mi się wydawało, że jeśli u pprednich włąścicieli byl zamnkięty w piwnicy - to wykorzystał okazję podróży jako zdobycie nowych pbudzeń, nowych doświadczeń. Odpięłam go od smyczy i pozwoliłam "brykać" po siedzeniu. Ja go tylko podtrzymywałąm a on "zaglądał do okien", do bagażnika, kładł się podnosił, obracał, lizał mnie po rękach, pozwałął się drapać po brzuchu. Wreszcie zasnął opary o mniei troszeczkę dało się odpocząć od brykacza.
Ta straszna podróż - okazała się sielanką.
Tylko ja teraz czuję się jak zdrajca, że oddaję go w ręce osoby, o której nic nie wiem...
A on jest taki ufny, tak człowiekolubny... Tak się rozwinął. Usiłowałam mu zrobić jakeś zdjęcie choćby na pamiątkę, ale jak tu sfotografować psa, który się na Tobie pokłada?
Nie było żadnych trudnośći z utrzymaniem ku i siu - zorganizował to dopiero po opuszczeniu samochodu...

On musi trafić jak najlepiej.
I teraz ja jestem kolejną osobą, która się o to martwi. :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon kwi 04, 2011 19:15 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

A ja będę musiała prosić,błagać nawet o jakąś pomoc bo mam taką sytuację,że tylko usiąść i płakać :cry: oczywiście chodzi o pieniądze bo o cóż by innego...24 koty w tym 2 na płatnym DT;4 suczki;Nero na płatnym DT;2koty u mojej kochanej zbieraczki i jeszcze dodatkowo pieseczek :(
postaram się zrobić zdjęcia trzem koteczkom tri..
dziś o 20,15 pieski mają wizytę u dr Garncarza

J.D.

Post » Pon kwi 04, 2011 19:46 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

:ok:
Obrazek

ASK@

Post » Czw kwi 07, 2011 13:38 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Najpierw sprostowanie-Nero nie był u okulisty;był pudelek Joki;Nero będzie miał umawianą wizytĘ w przyszłym tygodniu bo teraz jest jeszcze trochę zestresowany;
Wczoraj dwie panienki miały sterylki;jedna z nich KASIA miała na jajniku duży ropień;przy cięciu mocno popękało i pociekła ropa;dziewczyna była płukana dootrzewnowo,dostała antybiotyk "do brzuszka",antybiotyk ogólny taki na 3 dni,w sobotę podam drugi;biedna mała nie doszła jeszcze do siebie :cry: ;chodzi na przykurczonych tylnych łapkach,śpi prawie cały czas no i nie je :cry:; mam nadzieję,że obejdzie się bez ponownej wizyty u weta :? BARDZO POTRZEBNE :ok: :ok: :ok: ZA KASIĘ!!!

J.D.

Post » Czw kwi 07, 2011 14:11 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Mocne :ok: za koteńkę.
Iwunia tak z pierwszej operaji źle wychodziła. Wiem o czujesz!!!Więc kciuki dla Ciebie takze mocne :ok: Będzie ok.
Ostatnio edytowano Pt kwi 08, 2011 8:51 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ASK@

Post » Czw kwi 07, 2011 18:36 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

:ok: :ok: :ok:

minutka200

Od: Pt mar 25, 2011 19:59

Post » Sob kwi 09, 2011 7:33 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Kciuki pomogły i już wczoraj Kasia "odżyła"-zjadła i zażyczyła sobie spacerku po korytarzu,na pięterko :ok: Pani wetka powiedziała,że dziewczyna przyjechała w ostatnim momencie,jeszcze trochę i byłoby bardzo żle albo.... :cry: Dziś mam podać antybiotyk;Muszę wreszcie zrobić zdjęcia moim nowym[chociaż już znanym] dziewczynkom tri;zaraz zabiorę się za to;Co do Nero to jestem pełna optymizmu w związku z jego oczkami :ok: skoro takie przypadki jak Joki z tego wątku
http://www.dogomania.pl/threads/202059- ... st16652205 oraz Pepe z tego wątku http://www.dogomania.pl/threads/200534- ... e-POTRZEBA mają szanse na poprawę wzroku to myślę,że Nero,młodziutki w porównaniu z nimi,tym bardziej ją ma.Z niecierpliwością czeka na wizytę psiaka u dr Garncarza;tylko wizja kosztów przeraża mnie;może ktoś ma konto na nk? Czy jest sens aby tam ogłosić się z prośbą o pomoc dla Nero?

J.D.

[poprzednia][następna]