Ale ja mam prawa wnuka, nie dziecka

Haker wnuczuś
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agnieszka1565 pisze:witajcie poweekednowo kotecki i duzi![]()
![]()
wczoraj piękna pogoda to juz na neta nie straczyło czasu![]()
nowe story jest w produkcji premiera juz nie długo![]()
a teraz przedstawiam dwa kotecki Ewy, zdjątka były robione przez szybę bo inaczej włażą na kolana i się nie da:a oto Kizia, która w momencie pojawienia się u Ewy dostała imię Pan Kot - jak się później okazało Pan Kot urodził kotka
![]()
a tu owy kociak Pimpek, którego pierwsze imię brzmi Behemot jednak latorośle Ewy uznału, że Pimpek ładniejsze
![]()
Ciepła pisze:witaj miło reporterko Olu i ta reszta![]()
![]()
poczekamy cierpliwie na ogarnięcie maniany
agnieszka1565 pisze:... kochane cioteczki, duża w pracypodobno pracuje na moja karmę
tylko dlaczego ja dostaje najmniej
, burasy zamknięte
, psy spią na dole, a ja wygrzewam się na parapecie
- dzisiaj troszkę słonka sie pojawiło,
wczoraj dostałam prawie zawału leżę sobie grzecznie w pokoju krzykacza w którym i tak nie śpi - a więc właściwie mogę go uznać za moją druga sypialnię, a tu przemyka buras zwany Oskarem
- oczywiście pogoniłam
, zwiał na schody a Duża go szukała, ale szybko się znalazł uff, bo jeszcze byłoby na mnie - dostał reprymędę i poszedł spać i spali całą noc bo była cisza
kamieniożerca ma się całkiem dobrze, zanim pojawił się wieczorkiem Oskar, leżałam na kolanach Dużej, a tu ni z gruszki ni z pietruszki wyłazi ten od kamieni ale skoczyłam pokazałam dinozaura i puszysty ogon i se poszedł...
Ola przeganiająca inne zwierzaki domowe
P.S. ze zdjęciami będzie krucho Duża musi ogarnąć najpierw manianę w pracy i manianę w domku, bądźcie cierpliwi, a ja w tym czasie napiszę scenariusz![]()
Ola artystka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości