PAKT CZAROWNIC XXIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 04, 2011 5:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Etiopia pisze:
Czego się po chłopach spodziewać ??

Chłopy są do doopy to ich andropauza jest też do doopy . :mrgreen:

No! To przynajmniej używasz ich zgodnie z przeznaczeniem :roll: Bo faktycznie do niczego innego się nie nadają. Może z wyjątkiem takiego jednego S. (cześć Stasiu :wink: )

Etiopia poradzisz sobie? Ja to bezdomna? 8O
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pon kwi 04, 2011 8:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Wieczorem znów zdenerwowana zaczęłam szukać mieszkania i... znalazłam coś tańszego :lol: Na zdjęciach wygląda fajnie, właściwie do odświeżenia tylko (no i kuchnię bym przeniosła i parę innym "drobiazgów" tam widzę, ale to u mnie normalne :wink: ). Haczyk cenowy polega na tym, że to jest dość wysokie 5 piętro bez windy... Nie mam kondycji ostatnio, więc wdrapanie się tam celem obejrzenia grozi wypluciem płuc, przeprowadzki nie wyobrażam sobie wcale, ale są i dobre strony - rodzice i szwagierka z rozwydrzonymi i rozwrzeszczanymi dziećmi nie będą nas często odwiedzać :twisted: Wiem, że to bez sensu bez oglądania, ale napaliłam się na to mieszkanie :roll: Z tego wszystkiego spać nie mogłam... Na szczęście dziś mam wolne, bo... mój komputer w pracy spalił się w piątek. Nikt nie chciał w to uwierzyć (1 kwietnia :evil: ). Przez cały dzień spięcia były i wyłączali prąd, a na koniec dnia, kiedy już zostałam sama i zbierałam się do wyjścia, po kolejnym spięciu z otworów wentylacyjnych mojego komputera zaczął iść biały dym... Małż (nasz informatyk biurowy) wyśmiał mnie przez telefon, uwierzył dopiero kiedy zaczęłam mu histerycznie szlochać w słuchawkę, że nie mogę tego komputera wypiąć z sieci i boję się, że biurko się zapali :oops: Rodzice uwierzyli mi chyba dopiero wczoraj wieczorem, kiedy powiedziałam, że zostaję w domu, bo nie będę miała jak pracować... Dlaczego nikt mi nie wierzy? :roll:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pon kwi 04, 2011 8:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

viewtopic.php?f=1&t=348
AniHili, może popatrz tutaj.
Etiopia, brak słów... Ściskamy Cię z Mruchą gorąco, tylko tyle możemy na razie zrobić w zasadzie :evil:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon kwi 04, 2011 9:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

babajaga pisze: Póki co z bazarków uzbierałam złotych polskich 60 :mrgreen: I JESTEM Z TEGO KURDE DUMNA!

Babojago ja tez jestem z Ciebie dumna :1luvu:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon kwi 04, 2011 9:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

villemo5 pisze:
babajaga pisze: Póki co z bazarków uzbierałam złotych polskich 60 :mrgreen: I JESTEM Z TEGO KURDE DUMNA!

Babojago ja tez jestem z Ciebie dumna :1luvu:

I JA :mrgreen:
A jaka jestem dumna z siebie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jak możecie, wesprzyjcie Kropke w szukaniu domku --> viewtopic.php?f=1&t=125212&start=0 :oops:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon kwi 04, 2011 9:25 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Przytulam wszystkie Siostry potrzebujące przytulenia i...

dziś nie jest prima aprilis, więc dlaczego nie moge się zalogowac do programu, na którym pracuję? :evil:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon kwi 04, 2011 9:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Ja jestem w ogóle dumna z Was wszystkich :D
Dlaczego gra, na której prowadziłam poważne dyskusje z kumplem padła w środku kłótni o feminizm? No dlaczego? Przez smsy to żadna dyskusja :lol:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pon kwi 04, 2011 14:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

pomponmama pisze:
Etiopia pisze:
Czego się po chłopach spodziewać ??

Chłopy są do doopy to ich andropauza jest też do doopy . :mrgreen:

No! To przynajmniej używasz ich zgodnie z przeznaczeniem :roll: Bo faktycznie do niczego innego się nie nadają. Może z wyjątkiem takiego jednego S. (cześć Stasiu :wink: )

Etiopia poradzisz sobie? Ja to bezdomna? 8O

Pomponku poradzę sobie bo kurna muszę :ok:
Dam radę ...... :ok:

Jeszcze bezdomna nie jestem a żeby nie być idę do prawnika bo muszę pewnej osobie pokazać gdzie jej miejsce .....

No i się porobiło Moczówka :cry: :cry: Tylko nie wiadomo którego typu .

wieczorem mam mieć odpowiedź od weta co dalej bo niestety wygląda na to że mamy rozwalony cały układ endokrynny .......
Jest jeszcze podejrzenie Cushinga i problemu z przytarczycami

A tak wogule to kurna do kogo ja z psem przez 2 lata chodziłam do ogrodnika czy do mleczarza ........ :evil: :evil:
Żaden nie zakumał że ona jest chora od szczeniaka........ :cry:

Dopiero dzisiaj wetka po rzuceniu okiem na rtg i na wszystkie wyniki mi zakomunikowała .....
Co ja mam iść na weterynarie żeby u kogoś zwierzęta leczyć ....
I tak po nocach siedzę i szukam informacji ....

Kurka czy chce czy nie chce muszę psicy zrobić badania hormonalne tylko skąd tą popieprzoną kasę wziąć .... :cry: :cry:

Aha znalazłam niańkę dla psicy mogę iść do szpitala ..
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pon kwi 04, 2011 14:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Etiopia, wysyłam Ci dużo ciepłych myśli. Nie wiem jak to się dzieje, ale tu, na miau spotykam osoby, które im więcej maja własnych problemów, tym chętniej pomagają innym. Etiopio, pomimo Twojej dramatycznej sytuacji znalazłaś siły, żeby na dodatek doradzać mi z Tasmaniowym oczkiem. Dziękuję :1luvu:
Ech, moje Wy Czarowne :1luvu:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pon kwi 04, 2011 15:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Pasibrzucha pisze:Etiopia, wysyłam Ci dużo ciepłych myśli. Nie wiem jak to się dzieje, ale tu, na miau spotykam osoby, które im więcej maja własnych problemów, tym chętniej pomagają innym. Etiopio, pomimo Twojej dramatycznej sytuacji znalazłaś siły, żeby na dodatek doradzać mi z Tasmaniowym oczkiem. Dziękuję :1luvu:
Ech, moje Wy Czarowne :1luvu:

Pasibrzucha bo wszystkie kotki nasze są ...... :1luvu:

Jak oczko ??
Byłaś u weta ?
IT'S OVER

Etiopia

Post » Pon kwi 04, 2011 15:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Byłam, nie wygląda to groźnie, dostała zastrzyki i Gentamycynę, za dwa dni mamy się pokazać :)

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pon kwi 04, 2011 15:14 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Pasibrzucha pisze:Byłam, nie wygląda to groźnie, dostała zastrzyki i Gentamycynę, za dwa dni mamy się pokazać :)

No to trzymam kciuki za zdrowienie ...
IT'S OVER

Etiopia

Post » Pon kwi 04, 2011 17:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Cześc Czarowne,chwila oddechu...ufffff

Etiopia :ok: :ok: za pomyslne rozwiazanie wszelakich kłopotów-na pocieszenie mruczanki od Miałki :1luvu:
Deszcz leje,zimno,nic tylko pod kocyk :roll:

Jutro idę do zębologa :D będzie wierrrrrcenie,powiedzcie mi proszę jaki kolor plomby sobie zażyczyc :roll: dwójeczkę górną będę łatała,bo plomba sobie pooooofruunęła :evil:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pon kwi 04, 2011 18:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Witam się i lecę kończyć bazarek :D

Mam do oddania za darmo trochę męskiej odzieży od kolegi z pracy. Swetry, spodnie, koszule. Kolega ma metr osiemdziesiąt sześć i ze sto w pasie. Jak ktoś potrzebuje to proszę się zgłaszać!

Sol, mnie jutro calutki dzień nie ma ale możesz fanty sfotografować i ja je wirtualnie sprzedam :D
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pon kwi 04, 2011 22:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

babajaga pisze:Sol, mnie jutro calutki dzień nie ma ale możesz fanty sfotografować i ja je wirtualnie sprzedam :D

Ja sie dzis dowiedzialam ze jestem wpisana w grafik od 16.00 tak wiec prosto po spotkaniu wsiadam grzecznie w busa i wracam na moja zafajdana prowincyjke.
Sfocic moge w sumie to nie glupi pomysl :) Ty sprzedasz, ja wysle :P
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

[poprzednia][następna]