Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon kwi 04, 2011 14:20 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Marzenia11 pisze:Nie-bo spodobal im sie dlugowlosy. Ale moze trzeba zareklamowac burasa? Czesciej ludzie sźukaja kota a wiadomo ze wzrok przyciaga nietypowosc.

To nie o to chodzi że spodobał. Burasek i Długowłosy mają wydarzenie na fb. Tylko, że ja nadzoruję FB Długowłosego, a Seba Brysia. Dlatego ja mam więcej zapytań o Długowłosego. Poza tym on jest na WKDT a Burase nie :( i to tez dlatego moze tak mało ludzi jest u Brysia

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon kwi 04, 2011 14:31 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

CatAngel pisze:
Marzenia11 pisze:Nie-bo spodobal im sie dlugowlosy. Ale moze trzeba zareklamowac burasa? Czesciej ludzie sźukaja kota a wiadomo ze wzrok przyciaga nietypowosc.

To nie o to chodzi że spodobał. Burasek i Długowłosy mają wydarzenie na fb. Tylko, że ja nadzoruję FB Długowłosego, a Seba Brysia. Dlatego ja mam więcej zapytań o Długowłosego. Poza tym on jest na WKDT a Burase nie :( i to tez dlatego moze tak mało ludzi jest u Brysia

Co oznacza skrót WKDT ? Przepraszam, ale nie znam :oops:
po_prostu_kaska

Post » Pon kwi 04, 2011 14:40 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

po_prostu_kaska pisze:
CatAngel pisze:

Co oznacza skrót WKDT ? Przepraszam, ale nie znam :oops:

Warszawskie Kocie Domy Tymczasowe to Grupa w której jest ogrom ludzi + znajomi adminów. Admini WKDT(ja, m.pogorzelski,Szalony.Kot i jeszcze pare dziewczyn z miau) mogą tworzyć tam wydarzenie, dlatego czasami tak szybko koty znajdują dt.

CatAngel

Post » Pon kwi 04, 2011 15:30 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Dzień dobry!

Przygotowałem tekst do "magicznego" Allegro dla Brysia i prosiłbym o opinie (i sprawdzenie poprawności tekstu) zanim wystawię aukcję :)
Tekst jest na wątku Brysia:
viewtopic.php?p=7314897#p7314897

Chciałbym aukcję wystawić w miarę szybko, bo w godzinach 17-21 jest największa oglądalność kotów :) Ale oczywiście nie ma musu, mogę poczekać jeżeli jest potrzeba.

EDIT: trochę nie wiem co wpisać jako dane kontaktowe do osoby, która by podała chętnym informacje o Brysiu. Na wątku nie mogłem niczego znaleźć, może marnie szukałem... :(

Pozdrawiam!

Adam
aburacze

Post » Pon kwi 04, 2011 16:30 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Jakby co to allegro dla Brysia:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1545915609

Dodajcie może tego linka na pierwszej stronie?

Trzymam kciuki za znalezienie domu :ok: :ok: :ok:

Adam
aburacze

Post » Pon kwi 04, 2011 16:41 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

[quote="CatAngelWarszawskie Kocie Domy Tymczasowe to Grupa w której jest ogrom ludzi + znajomi adminów. Admini WKDT(ja, m.pogorzelski,Szalony.Kot i jeszcze pare dziewczyn z miau) mogą tworzyć tam wydarzenie, dlatego czasami tak szybko koty znajdują dt.[/quote]

A co trzeba zrobić/kogo poprosić, żeby Brynio znalazł się na WKDT?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon kwi 04, 2011 16:57 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

dawniej wystarczyło poprosić Sz.Kota..niestety ostatnio zniknął ..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon kwi 04, 2011 18:06 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

smarti pisze:dawniej wystarczyło poprosić Sz.Kota..niestety ostatnio zniknął ..

Z tego co wiem to jestem tylko Ja i Mariusz ostatnio na forum, ale Seba może dać tylko link na WKDT a to już się same rozejdzie :) Ja szukam dla Brysia przez WKDT ale narazie nic nie mam :(

Iwonko Martyna czasami pokazuje się na fb :wink:

CatAngel

Post » Pon kwi 04, 2011 19:35 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Dziewczyny wszystko jest poukładane,Bryś ma DT w Szczytnie i myślę ,że w nim doczeka już DS ,ale nie będę się cieszyć zbyt wcześnie dom pod całkowita moja kontrolą i z codziennymi moimi odwiedzinami.Proszę tylko o kciuki i szukanie DS.Makary długowłosy to bardzo spokojny i dostojny kot mruczy podczas czesania, pobył trochę w pokoju ,rozejrzał się i poszedł położył się w łazience tam gdzie był wcześniej. :lol: Może ktoś zechce dać DT innym chorym i opuszczonym kotom z naszego schroniska.Sebow i Kasztanowa 7 dziękuję Wam bardzo, jeszcze nie sprawdziłam konta więc jutro uzupełnię.Dziękuje ,że trwacie ze mną niezależnie od sytuacji.Meksykanko możesz dzisiaj spokojnie się przespać.Rozmawiałam z DT dla Makarego wstępnie transport w niedzielę też jej pasuję.Meksykanko może umówmy się tak na 11 lub 12 ,daj znać jak tobie pasuje.Whiskaska będzie miała sterylkę w środę.I niespodzianka zaraz prześlę zdjęcia kotów do Kasi to je zobaczycie.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon kwi 04, 2011 20:03 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

No, mam nadzieję, że to nie jest specjalne kłamstwo dla mnie, żebym mogłą dziś zasnąć.
Jak Gibutkowa napisała co może grozić Brysiakowi... to sie zaczęło... Ja naprawdę myślałam, że on zostanie oddany do schronu i umrze... i stąd te wszystkie moje brewerie (Przepraszam i dziękuję Gibutkowa za porady i tolerancję)...

Ja myślę, że tak na 11-12 dotrzemy (mogę dzwonić z drogi jakby były jakieś problemy komunikacyjne , jak wiesz podstępnie zdobylam Twój telefon). Na razie rozumiem 2 kontenerki i 2 koty? Kto da więcej?

Brysiu-Misiu kocham Cię :1luvu:
Pamietaj siu i ku do ku-wety, nie rób mi tego :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon kwi 04, 2011 20:14 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Meksykanko wysłałam z dzisiaj zdjęcia do Kasi ,wstawi to zobaczysz Brysia w całej okazałości,jest żyje i dobrze wygląda ,tylko niewiele je.Martwi ,mnie to trochę ,myślę ,ze mógł być karmiony resztkami i mlekiem i nie bardzo wie co to sucha karma i saszetki.Makary za to je za nich dwóch,suche ,mokre ,pije wodę i odpoczywa.Uszy juz troszkę lepsze po zakraplaniu surolanem.

horacy 7

Post » Pon kwi 04, 2011 20:20 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

No, bo ja kocham Bryśka i bardzo proszę dbać o niego, bo jak nie to przyjadę i go zabiorę.
Zresztą jak znajdzie najnajnajwspanialszy dom to pojedzie ze mną w kontenerku od Sebow, o :mrgreen:
Czekam na zdjęcia :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon kwi 04, 2011 20:23 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

meksykanka pisze:No, bo ja kocham Bryśka i bardzo proszę dbać o niego, bo jak nie to przyjadę i go zabiorę.
Zresztą jak znajdzie najnajnajwspanialszy dom to pojedzie ze mną w kontenerku od Sebow, o :mrgreen:
Czekam na zdjęcia :1luvu:
Kasię musisz teraz szukać by je wstawiła. :lol:

horacy 7

Post » Pon kwi 04, 2011 20:26 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

A planujecie jakieś leczenie Bryśka? Choćby betaglukan. Interferon by się pewnie przydał choć ten ludzki. :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon kwi 04, 2011 20:33 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

O, widzicie - nie ma to jak fachowiec na forum.
Ja tylko umiem histeryzować i tupać nóżkami.

A poważnie, Gibutkowa jak mówi to mówi. Czy trzeba zrobić zrzutkę na leczenie kociego już nie kloszarda?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]