Myślę, że takie wyprowadzenie jej na pokoje to dobry pomysł - będzie się szybciej oswajac

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:Do twarzy jej na czerownym kocyku![]()
Myślę, że takie wyprowadzenie jej na pokoje to dobry pomysł - będzie się szybciej oswajacAle wiadomo Ds byłby dla niej najlepszy
Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:Do twarzy jej na czerownym kocyku![]()
Myślę, że takie wyprowadzenie jej na pokoje to dobry pomysł - będzie się szybciej oswajacAle wiadomo Ds byłby dla niej najlepszy
Kocyk jest biały - ulubiony kocyk polarowy FrankiJutro jej przyniosę drugi wyprany
A czerwona jest ściana.
A ja w ogóle myślę że Frania robi postępyZ tym wychodzeniem do pokoju to już w ogóle
JaEwka pisze:haha chodziło mi o tłoAle ja jestem w pracy więc tak wszystkop szybko piszę więc musicie mi wybaczyć
Gibutkowa pisze:No właśnie.... Kto by mógł Frani zrobić fejsbuka? Prooooszęęę....Nowe ładne zdjęcia Frani są, lista ogłoszeń jest na pierwszej stronie, z tekstu (poza adopcje.org - coś się admini bawią z tym ogłoszeniem
) można korzystać. Ja jeszcze mogę podać jakieś informacje o Frani jak potrzebne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 72 gości