"Syberyjska" kotka - odeszła [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 26, 2011 17:12 Re: "Syberyjska" kotka - bardzo potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ!

Trzymam kciuki. Będzie O.K. :ok:
Nutka, Muza, Amber, Evo, Bonnie Blue, Demi, Goran oraz Gama pozdrawiają wszystkich.:)
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
viewtopic.php?f=20&t=137690 - Bazarek na Kotylion Viva!

mojekoty

Od: Pon maja 03, 2010 13:57

Post » Pon mar 28, 2011 23:01 Re: "Syberyjska" kotka - bardzo potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ!

Trzymamy :ok:
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Śro mar 30, 2011 22:58 Re: "Syberyjska" kotka - bardzo potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ!

I co tam u kici?
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Czw mar 31, 2011 10:40 Re: "Syberyjska" kotka - bardzo potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ!

Dolly zaczyna wyglądać jakby połknęła piłkę. Przytyło się dziewczynie i nareszcie jak ją biorę to czuję, że trzymam kota :D
W sobotę jedziemy na badanie krwi, musimy sprawdzić w jakim stanie są nerki i wątroba po sterydach, odrobaczę też dziewczynę.

Dotarła na konto Dolly wpłata od livy – 50 zł :1luvu:

Łącznie mała ma na koncie:
Amika6 - 100 zł.
Livy - 50 zł.
panda5 - 20 zł.
bazarek - 70 zł.
Liwia_ - 130 zł.
Terra50 - 30 zł.
Avian - 30 zł.
halbina -20 zł.
Agulas74 - 30 zł.
Livy – 50 zł.
Razem 530 zł.
Wydatki:
- pierwsza wizyta i badanie krwi - 65 zł.
- dwie wizyty z podaniami sterydu 40 zł.
- kolejne wizyty i podania sterydów 40 zł.
Za ostatni steryd jeszcze nie zapłaciłam, bo tak się spieszyłam z dziczkiem po kastracji, że zapomniałam o uregulowaniu rachunku przy wyjściu :oops:, w sobotę zapłacę i dopisze tu do rachunku.
Łącznie: 145 zł.
Zostało: 385 zł.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt kwi 01, 2011 7:20 Re: "Syberyjska" kotka - bardzo potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ!

kciuki za dobre wyniki :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon kwi 04, 2011 12:36 Re: "Syberyjska" kotka - bardzo potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ!

Dolly była w sobotę u naszej doc.
Pobraliśmy krew na biochemię, aby sprawdzić jak wyglądają nerki po sterydzie, zrobiłam też małej test, felv/fiv ujemne
Dolly została wypuszczona z łazienki i chodzi sobie swobodnie, jest bardzo przyjacielska, nie nafukała na żadnego z kotów, czego nie można powiedzieć o niektórych moich kotach, część jej się boi uważa, że to nie kot :twisted:
Mała chodzi po domu niezrażona sykami niektórych osobników i tylko ze zdziwieniem spogląda na nich tymi swoimi wielkimi oczami. Ona ma cudne oczy, jestem w nich zakochana.

Ostatnie wydatki w lecznicy to 100 zł.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Pon kwi 04, 2011 13:53 Re: "Syberyjska" kotka - bardzo potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ!

hihihi znam te kocie reakcje jak pierwszy raz zobaczą kudłatego kota :ryk:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon kwi 04, 2011 19:05 Re: "Syberyjska" kotka - bardzo potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ!

I jak wyszły wyniki ?
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon kwi 04, 2011 20:11 Re: "Syberyjska" kotka - bardzo potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ!

Amika6 pisze:I jak wyszły wyniki ?

Mam wieści telefoniczne od doc, że nerki są w porządku, ufff.
Bałam się, że po sterydzie polecą nerki, ale wszystko jest dobrze.
Teraz czekamy jeszcze dwa tygodnie i kontrola pysia, mam nadzieję, że brodawczak nie odrośnie i będziemy mogli sterylizować małą.

iwcia

Post » Pon kwi 04, 2011 20:54 Re: "Syberyjska" kotka - bardzo potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ!

:mrgreen: Bardzo się cieszę.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Czw kwi 07, 2011 16:01 Re: "Syberyjska" kotka - bardzo potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ!

No to cieszymy się i trzymamy dalej mocno kciuki :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Sob kwi 09, 2011 15:20 Re: "Syberyjska" kotka - bardzo potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ!

Udało mi się zrobić kilka zdjęć Dolly, nie najlepsze, ale i tak się cieszę, że apart ożył i coś foci, po zasikaniu przez Ptacha ledwo ciągnie.
Oto foty pudla, którego dopadł szalony fryzjer ;)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

iwcia

Post » Sob kwi 09, 2011 16:27 Re: "Syberyjska" kotka - bardzo potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ!

Cudne to "pudło" :1luvu:
szkoda, że nie może być moje (hlip ... hlip .. hlip)
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Sob kwi 09, 2011 17:36 Re: "Syberyjska" kotka - bardzo potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ!

Przśliczna :1luvu:
Obrazek

livy

Od: Pon paź 03, 2005 13:15

Post » Pon kwi 11, 2011 0:31 Re: "Syberyjska" kotka - bardzo potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ!

Jakie fantastyczne wieści! Tak się cieszę, bardzo się martwiłam o Dolly, to cudownie, że leczenie tak fajnie podziałało!
Mała jest cudna, urocza... i taka jestem szczęśliwa, że dzięki Iwci dostała szansę na nowe, szczęśliwe życie :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

[poprzednia][następna]