Hospicjum 'J&j'. ZAMYKAMY.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon kwi 04, 2011 10:46 Re: Hospicjum 'J&j'.

Ja czyli mirka_t dostałam bana za filmik zamieszczony 2 lata temu. Szkodzę kotom, bo pozwoliłam Chadowi bawić się przez chwilę kotką, która wybudzała się z narkozy. Kotka czyli Mika jest u mnie do dziś. Nie doznała żadnego uszczerbku.

Filmik był tylko pretekstem do bana. Na forum.miau jak widać trzeba trzymać palec prosto w d... pewnym osobom. Niepełnosprytna Marcelibu do tych osób się zalicza, bo to ona zgłosiła filmik. Admin wziął pod uwagę jej zgłoszenie, bo widocznie bardziej zależy mu na spokojnej duszy Marcelibu niż na kotach.
Obrazek
Obrazek

41_kotów

Od: Pon kwi 04, 2011 10:16

Post » Pon kwi 04, 2011 11:22 Re: Hospicjum 'J&j'.

Hmmm... może to ważne , więc dokąd się trzeba cofnąć , żeby zobaczyć filmik ? jeden link kieruje do następnego.. Jest pełno złych słów i rożnych linków do 3 stron wstecz na wątku 41_kotów, nie mam czasu przelecieć sie przez cały, a z tego co widziałam trudno sobie wyrobić jakąś opinię ...chyba, ze nie kumam :oops:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon kwi 04, 2011 11:26 Re: Hospicjum 'J&j'.

Obrazek
Obrazek

41_kotów

Post » Pon kwi 04, 2011 11:29 Re: Hospicjum 'J&j'.

Morelowa, bo konflikt dotyczy nie tylko tego jednego filmiku. To coś, co się ciągnie od ponad dwóch lat. Nie zaczęłam tego ja, ani też Mirka. Nie my narzuciłyśmy specyficzny ton tej `dyskusji`. Ale rozumiem, że łatwiej jest zbanować jedną Mirkę, której działania można nazwać `kontrowersyjnymi`, niż dawać upomnienia, ostrzeżenia i bany większej ilości użytkowników dopuszczających się nie tylko obrażania, ale tez manipulacji tekstem [bo o faktach żadna z tych użytkowniczek nie ma pojęcia].

Mam nauczkę do końca życia - zamiast radzić sobie samodzielnie z uporczywymi atakami, insynuacjami i obrażaniem powinnam z każdym takim tekstem lecieć na skargę do modów i admina. Tak też zacznę robić.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Pon kwi 04, 2011 11:33 Re: Hospicjum 'J&j'.

A "dostać bana" to znaczy że co? Nie można już nic pisać na forum???
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pon kwi 04, 2011 11:36 Re: Hospicjum 'J&j'.

Uwazaj Agn, pewnie jestes nastepna do odstrzalu :roll: Bo nie wierze, ze na jednej Mirce to sie skonczy...przeciez trzeba gdzies wylac swoje "flustracje".

Z dedykacja dla tych, ktorzy mysla, ze to ich nie dotyczy:

Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem komunistą.
Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem. Nie byłem związkowcem.
Kiedy przyszli po Żydów, nie protestowałem. Nie byłem Żydem.
Kiedy przyszli po katolików, nie protestowałem. Nie byłem katolikiem.
Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował. Nikogo już nie było.

Pastor Martin Niemöller, 1942, Dachau.

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

Post » Pon kwi 04, 2011 11:50 Re: Hospicjum 'J&j'.

Trzymaj się Mirka!

Nie rozumiem decyzji Irafała.

To już naprawdę powoli przestaje być kocie forum.

Powinniśmy raczej prowadzić tu swoje wątki kulinarne albo o durnych, bardzo prozwierzęcych, dowcipach - to, jak widać, bezpieczne obszary aktywności.

Olinka

Od: Pt wrz 24, 2004 16:21

Post » Pon kwi 04, 2011 11:52 Re: Hospicjum 'J&j'.

justyna p pisze:A "dostać bana" to znaczy że co? Nie można już nic pisać na forum???

Tak.

popi pisze:Uwazaj Agn, pewnie jestes nastepna do odstrzalu :roll: Bo nie wierze, ze na jednej Mirce to sie skonczy...przeciez trzeba gdzies wylac swoje "flustracje".

A wcale niewykluczone...

Agn

Post » Pon kwi 04, 2011 11:53 Re: Hospicjum 'J&j'.

Żeby nie zaśmiecać wątku Agn proszę o wpisy w tym http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=126214 póki jeszcze istnieje.
Obrazek
Obrazek

41_kotów

Post » Pon kwi 04, 2011 12:02 Re: Hospicjum 'J&j'.

Olinka pisze:To już naprawdę powoli przestaje być kocie forum.

oj, bedzie kocie
coraz bardziej kocie
z coraz wiekszą ilościa kotow, moim zdaniem

tylko niekoniecznie z chetnymi do opieki nad nimi

3maj się Mirka - mimo że nigdy nie napisałam w Twoim wątku że popieram to co robisz, bo zupełnie nie mam pojęcia o tym, nie sledzę po prostu, to argumenty wytaczane przeciwko Tobie wydawały mi się czesto absurdalne i podawane przez osoby ktore nie mialy zdaje sie pojecia o czym pisza
to znaczy w teorii miały :roll:
pewnie wiele rzeczy mozna bylo lepiej i fajniej zrobic tylko rzadko kiedy sa chetni do tego
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Pon kwi 04, 2011 12:12 Re: Hospicjum 'J&j'.

Żeby nie zaśmiecać wątku Agn proszę o wpisy w tym viewtopic.php?f=1&t=126214 póki jeszcze istnieje.

i to mi sie podoba, bo nawet miałam napisać, że w porywach wątek Agn [który uwielbiam] przestaje być jej - to znaczy Twoim, Agn :D - wątkiem.
Nie wierzę w zamykanie takiego np wątku :twisted: . Byłoby bez sensu [eufemizm].
Filmik może mnie nie rozśmieszył, ale masz racje Agn, że nie może być powodem ani nawet pretekstem do 'wyrzucenia'.
Ja lubię miau. Tyle tu wspaniałach ludzi, którzy sie starają robić dobrze. Może należałby po prostu nie wchodzić w jakieś przepychanki? Nikt nie ma tak, żeby go wszyscy na świecie lubili i nie ma takiej potrzeby chyba? Może spróbować spokojnie coś wytłumaczyć, bo może 'frustraci' też chcą dobrze, ale czegoś nie zrozumieli???
Tak sobie gdybam.. ale w wolnej chwili przekopię się przez wątek, bo lubię być doinformowana-raz.Dwa - jak ktoś się opiekuje taką ilościa zwierząt, to raczej nie może być złym człowiekiem :D .
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Pon kwi 04, 2011 12:17 Re: Hospicjum 'J&j'.

i jeszcze:

Mam nauczkę do końca życia - zamiast radzić sobie samodzielnie z uporczywymi atakami, insynuacjami i obrażaniem powinnam z każdym takim tekstem lecieć na skargę do modów i admina. Tak też zacznę robić.

NIE! please, szkoda czasu :mrgreen:

Obrazek

morelowa

Post » Pon kwi 04, 2011 12:30 Re: Hospicjum 'J&j'.

morelowa pisze: Może spróbować spokojnie coś wytłumaczyć, bo może `frustraci` też chcą dobrze, ale czegoś nie zrozumieli???

Morelowa, jeśli postarasz się doczytać poprzednie części mojego wątku, to szybko się zorientujesz w jaki `spokojny` sposób flustraci[to taki greps forumowy] wyrażali troskę o moje koty i jak długo, starannie usiłowałam wytłumaczyć pewne sprawy - nie docierało. To dlatego niektóre `dyskusje` przybierają formę okładania się grabelkami w piaskownicy, bo nawet mi w końcu przeszło systematyczne wyjaśnianie wszystkiego od początku, które to wyjaśnianie miałam wręcz nawykowe.

Nie wierzę po prostu w to, że niektórym osobom można cokolwiek wytłumaczyć, a uwierz mi Morelowa, próbowałam.

Agn

Post » Pon kwi 04, 2011 13:31 Re: Hospicjum 'J&j'.

Agn- róbmy swoje :ok: :ok: :ok: - a to co robisz i jak robisz nie podlega żadnej dyskusji-to tyle. Pozdrawiam -trzymaj się :ok: :ok: :ok: :ok: :P
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Pon kwi 04, 2011 13:51 Re: Hospicjum 'J&j'.

ula-misia pisze:Agn- róbmy swoje :ok: :ok: :ok: - a to co robisz i jak robisz nie podlega żadnej dyskusji-to tyle. Pozdrawiam -trzymaj się :ok: :ok: :ok: :ok: :P

dokładnie :ok: :ok: :ok:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

[poprzednia][następna]