Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon kwi 04, 2011 8:29 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

RATUNKU !!!!

Ja jestem ze wszystkim do tyłu.
Napisałam do Horacy 7, do Gbutlowej (PW). Proszę jak ktoś będzie z Was dostępny, odezwijcie się. To co napisała Gibutkowa mnie zroziło. Jestem w niedoczasie (ne zkończę na dziś tłumaczeń, nie spałam dwie noce)... jestem zakocona i nieprofesjonalna... ale nie mogę tak wiedzieć i nic nie robić.

RATUNKU - ODEZWIJCIE SIĘ!
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon kwi 04, 2011 9:27 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Odpisałam Ci PW.
co z Brysiem? Gdzie jest?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon kwi 04, 2011 9:54 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Dziewczyny można już wieść Długowłosego do DT do Zuzy(Warszawa), najlepiej puśćcie jej sms-a bo ona w pracy nie może gadać, więc oddzwoni :) i sie dogadacie co i jak :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon kwi 04, 2011 10:06 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Zalozcie Brysiowi koniecznie osobny watek na Kotach-tam jest wiecej osob i wieksze szanse.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon kwi 04, 2011 11:40 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Marzenia11 pisze:Zalozcie Brysiowi koniecznie osobny watek na Kotach-tam jest wiecej osob i wieksze szanse.

Założyłam na kotach viewtopic.php?f=1&t=126216&p=7313849#p7313849

horacy 7, ACHA13 mam nadzieję, że nie wyrwałam się przed szereg :oops:

Bryniu, co jeszcze mogę zrobić...? Kocham takie zwykłe, niezwykłe buraski...
po_prostu_kaska

Post » Pon kwi 04, 2011 12:17 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Napadłam Basię telefonicznie (dzięki CatAngel za telefon i sorry Basiu za panikę).
Bryś na razie OK (o tyle o ile może być) - jest u niej w piwnicy - ale to miejsce przygotowane dla kotów - taka kwarantanna dla tymczasów.
Na razie nie chce więc żeby się w kółko przeprowadzam.

Szukamy domku, najlepiej DS, a ja prosiłam o kontakt w razie awarii. Basia na pewno zresztą sama zda relację...

Na razie nie ma zagrożenia, do schroniska nikt go nie odeśle.

Bardzo dziękuję Gibutkowej i CatAngel za pomoc i tolerancję dla moich histerii.

Zabieram się do roboty (z troszeczkę lżejszym sercem). A dla kotka cały czas szukamy miejsca.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon kwi 04, 2011 12:36 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

meksykanka :kotek: :mrgreen: zapomniałam cię poprosić o to żebyś przekazała Basi, zeby pusciał eskę do Zuzy (dt dla długowłosego) no ale nic wejdzie to dam jej znać :)

CatAngel

Post » Pon kwi 04, 2011 12:44 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Dzwoniłam jeszcze raz do Basi - ona z kimś się kontaktowała w sprawie długowołosego (jechała teraz samchodem, nie bardzo mogłyśmy rozmawiać), nie wie czy to ta osoba, o ktrej ty mówisz. Ni ema jeszcze odpowiedzi. Na pewno wieczore będzie pod netem, to się dogadacie.
Wstępnie - Whiskaska i Długowłosy jechałyby razem w niedzielę "saniami" do Waw-y razem ze mną.

Dzięki :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon kwi 04, 2011 12:57 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

po_prostu_kaska pisze:
Marzenia11 pisze:Zalozcie Brysiowi koniecznie osobny watek na Kotach-tam jest wiecej osob i wieksze szanse.

Założyłam na kotach viewtopic.php?f=1&t=126216&p=7313849#p7313849

horacy 7, ACHA13 mam nadzieję, że nie wyrwałam się przed szereg :oops:

Bryniu, co jeszcze mogę zrobić...? Kocham takie zwykłe, niezwykłe buraski...

Dzięki;)

Ja umówiłam się z wetką na środę na sterylkę Whiskaski,potem zabiorę ją do siebie do czasu wyjazdu do Warszawy.
Meksykanko,czy 10 kwietnia aktualny?

Do lecznicy przyniesiono kota do uśpienia,bo właścicielka szła do szpitala 8O ,wetka oczywiście odmówiła i kot na razie jest u niej,w środę zrobię mu fotkę i też trzeba chłopakowi szukać domu.

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Pon kwi 04, 2011 13:01 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

10 kwietnia - tak potwierdzam i czekam na dalsze uzgodnienia.

Kot do uśpienia - mój Boże, zawsze to samo :cry: - czy empatia to taka rzadka cecha wśród nas, ludzi?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon kwi 04, 2011 13:12 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Kolejna oferta dla Długowłosego się pojawiła na FB. Napisałam, zeby dzwonili pod podany nr tel do Basi

Czemu Buraska nikt nie chce :(
Ostatnio edytowano Pon kwi 04, 2011 13:24 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Pon kwi 04, 2011 13:16 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Bo ludzie są głupi, ot co :cry:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon kwi 04, 2011 13:18 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

meksykanka pisze:Bo ludzie są głupi, ot co :cry:

no niestety - kosmos i ludzka głupota - dwie nieskończone rzeczy :|

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon kwi 04, 2011 14:06 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Nie-bo spodobal im sie dlugowlosy. Ale moze trzeba zareklamowac burasa? Czesciej ludzie sźukaja kota a wiadomo ze wzrok przyciaga nietypowosc.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon kwi 04, 2011 14:11 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

W sensie pisałam że często szukają kota pasującego do kanapy :| Chyba już jestem skrzywiona na tym punkcie. Sama kiedyś chciałam rudego :P

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]