Marcelibu pisze:Agn pisze: Jadzia ma zgłaszać samą siebie do moderacji?
Po raz następny nie potrafisz wyciągnąć wniosków z prostem wymiany potów. Trudno.

Ubaw po pachy.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Agn pisze: Jadzia ma zgłaszać samą siebie do moderacji?
Po raz następny nie potrafisz wyciągnąć wniosków z prostem wymiany potów. Trudno.
Marcelibu pisze:... Chyba, że jesteś tak zaślepiona wizją mirka_t, ...
mirka_t pisze:Marcelibu wyjaśnie Ci. Trzeba być nierozgarniętym, aby donosić na siebie. Być może dla Ciebie to norma, ale Fredzioliny o takie nierozgarnięcie nie posądzam. Zgłosić Twój wpis może.
Marcelibu pisze:mirka_t pisze:Marcelibu wyjaśnie Ci. Trzeba być nierozgarniętym, aby donosić na siebie. Być może dla Ciebie to norma, ale Fredzioliny o takie nierozgarnięcie nie posądzam. Zgłosić Twój wpis może.
To ja Ci wyjaśnię, bo widzę, że nie łapiesz. Skoro zapronowałaś Fredziolinie, żeby zgłosiła mój post jako obraźliwy do moderacji - podałam post Fredzioliny z takim samym określeniem mnie. Czyli jaki ma sens zaraportowanie mojego posta - żaden, bo doniesie na siebie samą. Czyli jaki wniosek: bezmyślność z Twojej strony.
seidhee pisze:Szkoda, że jakoś nikt nie odniósł się do posta Jany z cytatami o niegłodzeniu kotów przed narkozą.
Marcelibu pisze:...Czyli jaki ma sens zaraportowanie mojego posta - żaden, bo doniesie na siebie samą. ...
Legnica pisze:Dobrze jest zacząć dzień od szerokiego uśmiechu![]()
coraz bardziej mi się tu podoba
Agn pisze:seidhee pisze:Szkoda, że jakoś nikt nie odniósł się do posta Jany z cytatami o niegłodzeniu kotów przed narkozą.
A to też jest karalne?
seidhee pisze:Agn pisze:seidhee pisze:Szkoda, że jakoś nikt nie odniósł się do posta Jany z cytatami o niegłodzeniu kotów przed narkozą.
A to też jest karalne?
Słucham?
MariaD pisze:Czy filmik z atakiem Czarnej widział lekarz wet., jaka była diagnoza przyczyn tego ataku i czy jest wdrożona jakaś kuracja?
Korciaczki pisze:Trzeba jednak uważać co się pisze/pokazuje. I mieć świadomość, że różnie to może być odebrane.
MariaD pisze:Korciaczki pisze:Trzeba jednak uważać co się pisze/pokazuje. I mieć świadomość, że różnie to może być odebrane.
A jak Ty odbierasz ten filimik z wybudzajaca się kotką i molestującym ją kotem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Meteorolog1 i 67 gości