KONIEC! Aukcja "Kot też człowiek" na koty z PKDT!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt kwi 01, 2011 15:35 KONIEC! Aukcja "Kot też człowiek" na koty z PKDT!

Pare słów o nas:
PKDT (działający w ramach Fundacji VIVA) zorganizowała grupa osób z Trójmiasta, kochająca koty i nie mogąca bezczynnie patrzeć jak dzieje im się krzywda.

Działalność koncentrowana jest tylko na pomocy kotom w postaci: finansowania wizyt weterynaryjnych, współfinansowania domków tymczasowych (zakup karmy, witamin, kociego mleka), pomocy finansowej w sterylizacji/kastracji, zapewnienia hotelu – domu tymczasowego, pomocy w budowie i finansowania kocich budek, pomocy w umieszczaniu płatnych ogłoszeń w Internecie, finansowania transportu w nagłych wypadkach (pogotowie weterynaryjne),

Aukcja prac artystów np.: „Kot też człowiek”
na koty znajdujące sie pod opieką Obrazek

W Galerii Tygiel w Gdyni Stowarzyszenie Promocji Artystów Wybrzeża ERA ART zorganizowało dla Pomorskiego Kociego Domu Tymczasowego aukcję prac plastycznych.

Na nasze ręce Pani Daria Sołtan Krzyżyńska przekazała do sprzedaży swoją pracę pt: „Bez tytułu”, wykonaną techniką pastelową.

wymiary: wysokość: 64cm, szerokość: 44cm

ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

Cena wywoławcza obrazu: 50 zł.
LICYTUJE KaleidoStar ZA 55ZŁ
Cena Kup teraz: ZAPROPONUJ CENĘ!
KONIEC 7-GO.04. O 20H WIECZOREM!!

Parę słów o autorce pracy:
Pani Daria Sołtan Krzyżyńska Absolwentka Wydziału Sztuk Pięknych Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu. Główne obszary działalności to malarstwo (olej, pastel, akwarela), rysunek i tkanina unikatowa (gobelin tradycyjny, tkaniny wykonane własnymi technikami, batik na jedwabiu naturalnym). Obok dużych monochromatycznych, lubi kompozycje wielobarwne, przedstawieniowe. ale często odrealnione. W malarstwie artystki można znaleźć prace wyciszone, subtelne, oszczędne w kolorze, innym razem o bogatej kolorystyce. Czuje się dobrze w każdej tematyce, ale najbliższe są jej pejzaże, tematyka marynistyczna, portrety, kwiaty, akty kobiece i męskie. Brała udział w wielu konkursach, w których otrzymywała nagrody oraz w wystawach indywidualnych i zbiorowych.

Zasady bazarku:
* licytacja obrazu na zasadzie :"kup teraz" LUB LICYTACJI 5DNI
* koszty wysyłki pokrywa kupujący wg kosztów podanych wg taryfy Poczty Polskiej,
* możliwy jest odbiór osobisty +/lub zapłata: od Gdynia Chylonia do Cisowa do Rumia i w Tczewie
(wtedy ja wpłacę pieniądze na konto Fundacji)

Ważne! Wpłacamy pieniądze na konto Fundacji Viva:
Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt - Viva!
ul. Kopernika 6/8
00-367 Warszawa
bank DNB NORD Polska S.A. I O/Warszawa
81 1370 1109 0000 1706 4838 7309
Z dopiskiem:
PKDT – bazarek miau i nick z forum,
SWIFT potrzebny dla przelewów zagranicznych: MHBFPLPW

Po dokonaniu przelewu i poinformowaniu mnie o tym, potwierdzam wpłatę w Fundacji i wysyłam/lub przekazuje obraz .

Pamietajcie, proszę, że to pieniążki na pomorskie koty, nie tylko bezdomniaczki... ale i koty w naszych domach tymaczasowych, one muszą coś jeść i zdrowieć za nim zostaną wyadoptowane do nowych domków ... , a i dzikie koty nas nie słuchają ujawniając swoje ciężarne brzuszki... Rozpacz!
POMÓZCIE NAM POMAGAĆ! Szczególnie teraz gdy nie mamy pieniążków na koncie...

w przypadku pytań służę pomocą,
obraz obecnie jest u mnie
Zapraszam do licytacji i zakupu.
Ostatnio edytowano Pt kwi 08, 2011 7:04 przez maria_kania, łącznie edytowano 2 razy
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Pt kwi 01, 2011 23:03 Re: Aukcja "Kot też człowiek" na koty z PKDT!

:)
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Sob kwi 02, 2011 16:53 Re: Aukcja "Kot też człowiek" na koty z PKDT!

:)
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Sob kwi 02, 2011 19:06 Re: Aukcja "Kot też człowiek" na koty z PKDT!

Moja mama przystępuje do licytacji, będę pośredniczyć. Zaczynamy od 55 zł.
BTW maman kupiła też w końcu te ksiażki Chmielewskiej, które początkowo ja wzięłam :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pon kwi 04, 2011 7:07 Re: Aukcja "Kot też człowiek" na koty z PKDT!

KaleidoStar pisze:Moja mama przystępuje do licytacji, będę pośredniczyć. Zaczynamy od 55 zł.
BTW maman kupiła też w końcu te ksiażki Chmielewskiej, które początkowo ja wzięłam :D

bardzo dziękujemy!
czy ktoś DA więcej!!

EDIT:
KONIEC 7-GO.04. O 20H WIECZOREM!!

teoretycznie w piatek wieczorem (od 19h) lub sobote (od16-17h) po południu będe na Zaspie przy ETC, MOŻLIWY BYŁBY TAM GDZIEŚ ODBIÓR, O ILE BY PASOWAŁO!!!
:kotek:
Obrazek

maria_kania

Post » Wto kwi 05, 2011 6:50 Re: Aukcja "Kot też człowiek" na koty z PKDT!

:D
Obrazek

maria_kania

Post » Wto kwi 05, 2011 21:37 Re: Aukcja "Kot też człowiek" na koty z PKDT!

W piątek pracuję do 19, później mogę podjechać pod ETC jakby co. A jak już Cię tam nie będzie, to się zgadamy innym razem.
A póki co..jak to tak? Nikt nas nie przebija? Taki piękny obraz..na żywo widzialam, więc wiem :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Śro kwi 06, 2011 7:22 Re: Aukcja "Kot też człowiek" na koty z PKDT!

KaleidoStar pisze:W piątek pracuję do 19, później mogę podjechać pod ETC jakby co. A jak już Cię tam nie będzie, to się zgadamy innym razem.
A póki co..jak to tak? Nikt nas nie przebija? Taki piękny obraz..na żywo widzialam, więc wiem :D

ok.
myśle ze jesli pojedziemy na Zaspe w piatek to do 19h nam zejdzie napewno albo i dłuzej
podaj mi na pw nr tel do siebie to ustalimy szczegóły itd...
pozdrawiam M.
Obrazek

maria_kania

Post » Czw kwi 07, 2011 7:06 Re: Aukcja "Kot też człowiek" na koty z PKDT!

:D
Obrazek

maria_kania

Post » Pt kwi 08, 2011 7:04 Re: Aukcja "Kot też człowiek" na koty z PKDT!

KaleidoStar pisze:Moja mama przystępuje do licytacji, będę pośredniczyć. Zaczynamy od 55 zł.

DZIĘKUJEMY ZA LICYTACJĘ
GRATULUJE ŚICZNEGO OBRAZU!
USTALIMY SPOSÓB ODBIORU!
Obrazek

maria_kania

Post » Pt kwi 08, 2011 15:12 Re: KONIEC! Aukcja "Kot też człowiek" na koty z PKDT!

Bardzo się cieszymy :D (zwłaszcza maman :D )

KaleidoStar

Post » Sob kwi 09, 2011 7:40 Re: KONIEC! Aukcja "Kot też człowiek" na koty z PKDT!

dziękuje!
Obrazek

maria_kania