Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Ale oglądasz chętnie.
Jana pisze:mirka_t pisze:Agn pisze:...Należy tylko informować weta przed zabiegiem, że kot zjadł, zwłaszcza, jak się go zostawia w gabinecie bez dozoru [osobistego, czy technika]. Ja nigdy nie zostawiam swoich kotów bez dozoru ani przed ani po zabiegu....
Dokładnie. Również jestem przy swoich kotach.
I nawet kręcisz ciekawe filmiki
mirka_t pisze:pwpw pisze:Może poprosić moda o wyodrębnienie części "roszczeniowych" od wątku o kotach![]()
Przecież nie może to trwać w nieskończoność![]()
Niestety może trwać w nieskończoność. Tak to jest na tym forum.
pwpw pisze:mirka_t pisze:pwpw pisze:Może poprosić moda o wyodrębnienie części "roszczeniowych" od wątku o kotach![]()
Przecież nie może to trwać w nieskończoność![]()
Niestety może trwać w nieskończoność. Tak to jest na tym forum.
Mirka_t
Warto by napisać do moderacji w tej sprawie.
Ale myślę, że bez takiej prośby na pewno nikt tu "nie posprząta", a wiele osób pewnie już tęskni za informacjami o kotach. [...]
vega013 pisze:Może i ciekawe - ja nie mogłam oglądać ich spokojnie. Ręce same wyciągały mi się po Chada, żeby go zabrać od kotuni. Przecież sama nie była w stanie zapewnić sobie spokoju, którego wyraźnie potrzebowała... Przykre to było...
mirka_t pisze:Pwpw moderacja nie zapuszcza się w te odmęty.
mirka_t pisze:Jestem potworem, bo zanoszę koty na zabiegi.
Jana pisze:Obejrzałam filmik na blogu - czy mi się wydaje, czy Kola ma plamę na lewym oku? Kiedyś chyba jej nie było?
mirka_t pisze:Mika ma się świetnie. Cały czas jest z niej taka zołza jaką była.
Jana pisze:Obejrzałam filmik na blogu - czy mi się wydaje, czy Kola ma plamę na lewym oku? Kiedyś chyba jej nie było?
Cameo pisze:Jana pisze:Obejrzałam filmik na blogu - czy mi się wydaje, czy Kola ma plamę na lewym oku? Kiedyś chyba jej nie było?
Kurczę Jana, tymczasujesz koty i nie wiesz co to jest wylew?![]()
Moja Torina ma taką plamę - w niczym jej to nie przeszkadza. Oprócz niej, miałam jeszcze dwa tymczasy z takim problemem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 97 gości