Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Fakt. Dopiero po dwóch tygodniach uzyskałam odpowiedź, że Okta nie ma ogłoszeń.vega013 pisze:(...)w wątku. Dlatego tak mało w nim informacji(...)
Kicorek pisze:Czyli?mirka_t pisze:(...)nie ogłaszam Okty, bo wiem co robię.
Dlaczego jej nie ogłaszasz?
A innemu kotu w ciągu ostatnich trzech tygodni robiłaś ogłoszenia?
mirka_t pisze:Jana ja wiem, że jesteś przewrażliwona, bo Twoje koty się tłuką, ale uwierz Chad nie był groźny. Był delikatny a kotka go znała. Nigdy wcześniej czy później nie miała awersji do Chada. (...)
Agn pisze:A u Marcelibu to nie podwójna miarka?
Mirka 'dręczy' koty wg niej ale dowcipy o gwałceniu krów, owiec i koni są gites?
Swoim chórkiem się zajmij, casica.
Aleksandra59 pisze:MariaD pisze:dalia pisze:ja Ciebie proszę o zajęcie się kotami, które są pod Twoja opieka, o badanie ich jak do ciebie przychodzą, o leczenie ich gdy tego wymagają, o ogłaszanie ich i wydawanie do adopcji, aby zmniejszyła liczne kotów o polowe choćby
to chyba nie jest wygórowana prośba i niemożliwa do spełnieniamirka_t pisze:Owszem jest wygórowana i niemożliwa do spełnienia.
Jak rozumiem potomstwo Ryśka, który zdobył odpowiednie medale na ostatniej wystawie rasowych kotów nie będzie szukało domków o tak wygórowanych wymaganiach
dalia pisze: a Ty ciągle o ilości kiedy ja o jakości pisze
mirka_t pisze:Jana przede wszystkim mieć na oku. Pilnować żeby nie zachłysnął się wymiotując. Zakraplać od czasu do czasu oczy. Uważać żeby nie wlazł wysoko.
Tego wszystkiego pilnuję i nigdy nie miałam problemów z kotami, które wybudzały się z narkozy.
Może i Tobie się to uda.
Jana pisze:...
I taka mała podpowiedź - przegłodzenie przez operacją zmniejsza ryzyko wymiotów. ...
casica pisze:Agn pisze:A u Marcelibu to nie podwójna miarka?
Mirka `dręczy` koty wg niej ale dowcipy o gwałceniu krów, owiec i koni są gites?
Dowcip może trafiać do odbiorcy bądź nie, nie zawsze ludzie śmieją się z tych samych dowcipów.
Ale chyba jest różnica pomiędzy zacytowaniem dowcipu, a kręceniem filmiku, który opisała Jana?
Osobiście wolę najgłupszy nawet "pisany" dowcip niż to co pokazała mirka_t.
Ja nie mam chórku, nie pretenduję do tytułu Matki Boskiej od kotów, w przeciwieństwie do Was dziewczęta.
Piccolo pomyśl jaką frajdę miał przez chwilę malutki Chad
mirka_t pisze:Jana pisze:...
I taka mała podpowiedź - przegłodzenie przez operacją zmniejsza ryzyko wymiotów. ...
Bzdura. Wymiotują śliną a nawet kroplą można się zachłysnąć. Reakcja na narkozę jest osobnicza. Jedne koty nic nie rusza i inne wymiotują wiele razy po podaniu, podczas wybudzania. Różnie z tym bywa.
Agn pisze:casica pisze:Agn pisze:A u Marcelibu to nie podwójna miarka?
Mirka 'dręczy' koty wg niej ale dowcipy o gwałceniu krów, owiec i koni są gites?
Dowcip może trafiać do odbiorcy bądź nie, nie zawsze ludzie śmieją się z tych samych dowcipów.
Ale chyba jest różnica pomiędzy zacytowaniem dowcipu, a kręceniem filmiku, który opisała Jana?
Osobiście wolę najgłupszy nawet "pisany" dowcip niż to co pokazała mirka_t.
Ja nie mam chórku, nie pretenduję do tytułu Matki Boskiej od kotów, w przeciwieństwie do Was dziewczęta.
Staruszko, ależ masz chórek - peany na cześć Twojego domniemanego olśniewającego intelektu jeszcze gdzieś wiszą na forum.
I rozumiem już wspólnotę przekonań Twoją i Marcelibu, bo dla Ciebie to 'tylko dowcip'.
Taki dowcip to nie tylko kwestia estetyki. Gdyby w dowcipie było o gwałceniu kotka, czy kobiety też byś uznała, że to 'tylko głupi dowcip'?
Jana pisze:Bzdura? Zalecenie bycia na czczo przed operacją nazywasz bzdurą? Czy bzdurą jest zależność między rodzajem narkozy a możliwością wymiotów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], MruczkiRządzą, Silverblue, Szymkowa i 72 gości