TP.SA- łapałam tam dziś przed południem koty i do teraz otrząsnąć się nie mogę po tym, co zobaczyłam

Mama maluchów wymaga sterylki, odrobaczenia. Maluchy zaś- pełnego pakietu madycznego. Łącznie z leczeniem obgryzionego przez szczury ogonka.
Szczegóły w naszym wątku. O tu:
viewtopic.php?f=13&t=112210&start=495
Żeby nieco ogarnąć masakrę, żeby znaleźć sobie miejsce, żeby przy niedzieli "zrobić coś", wystawiam :
Nr 1.
Grecki przysmak, prosto z Krety- narodowe kruche ciasteczka. Z dodatkiem oliwy z oliwek, ziół i cytryny.
Przepyszne, przywodzące na myśl błogie wakacyjne chwile.
Opakowanie zawiera 180 g, data ważności : luty 2012

Licytuje: KsiężnaJoanna za 10 PLN

Nr 2.
Karmelki- produkcji znanej włoskiej firmy Horvath. Superowocowe, w przepięknym słoiczku. Gratka dla łasuszków

W słoiczku jest 400 g karmelków.

Licytuje: Malk za 21 PLN

Nr 3.
Czekolady- od mistrzów z Jecker Chocolatier. Genialne- i dla wielbicieli mlecznej, i dla fanów gorzkiej, i dla gotowych życie oddać za białą.
a) Mieszanka czekolady gorzkiej i białej, z dodatkiem pomarańczy. Tabliczka 100g, data ważności: marzec 2012

Licytuje: Kociara82 za 11 PLN

b) Mieszanka czekolady mlecznej, białej i truskawek. Po spożyiu aż zachce się zaśpiewać: "Wiosna, wiosna, wiosna- wiosna, ach to ty". Tabliczka 100 g, data ważności: marzec 2012

Licytuje: wildhoney za 15 PLN

c) Kompilacja gorzkiej i białej z dodatkiem kwaskowej wiśni. Bajucha, moja ulubiona

Licytuje: wildhoney za 15 PLN

Posmakuj rarytasów i pomóż malcom, które miały przesr... już na starcie.
Licytacja potrwa tydzień od pierwszej oferty, pokrywam koszty przesyłki.
Wywoławcza każdego rarytaska to 5 PLN.
Da ktoś