Z SZAFY Gosik, PRZECENA!!! ZAPRASZAM!!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pt kwi 01, 2011 9:39 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* dodałam buty, post pierwszy

bosh... jakie cuda!!! :1luvu:
ale ja niestety nie mogę kupować butów bez przymierzania... mam wąską stopę i większość butów mi spada podczas chodzenia :?

ps. właśnie czytam Twój wątek o devonach... 8)
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Pt kwi 01, 2011 10:14 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* dodałam buty, post pierwszy

lusesita pisze:ps. właśnie czytam Twój wątek o devonach... 8)

to miłej lektury :)
dziewczynek nie ma u mnie już prawie 1,5 roku a mi dalej tęskno... a Tż nie daje się namówić na tymczasy i na trzeciego i czwartego kota też nie.... dziwny jakiś....
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Pt kwi 01, 2011 10:37 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* dodałam buty, post pierwszy

Hmmm zaczynam podejrzewać, że dokonałaś jakiegoś napadu na kontygent ubraniowy :ryk Paczka doszła, wszystko piękne i cudne :) Zastanawia mnie jedno, czy kupiłam cos o czym nie wiem? :roll:
"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?"

ifokry

Od: Śro gru 16, 2009 18:41

Post » Pt kwi 01, 2011 10:43 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* dodałam buty, post pierwszy

ifokry, niestety prawda jest bardziej bolesna (finansowo) to wszystko to moje zakupy :oops:
a czy wiedza o tym o czym nie wiesz jest przykra i niepasująca??;) bo jak nie to wszystko ok:)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Pt kwi 01, 2011 11:33 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* dodałam buty, post pierwszy

zaznaczam na razie :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Pt kwi 01, 2011 12:10 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* dodałam buty, post pierwszy

gosikbaum pisze:to miłej lektury :)
dziewczynek nie ma u mnie już prawie 1,5 roku a mi dalej tęskno... a Tż nie daje się namówić na tymczasy i na trzeciego i czwartego kota też nie.... dziwny jakiś....

jest miła, a nawet bardzo :D
mój miły mąż też nie daje się namówić na jeszcze jedno footro, choć marzy mi się ragdoll albo cóś rudego :mrgreen:
ale DT to jego pomysł i za to jestem mu wdzięczna :D
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Pt kwi 01, 2011 16:20 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* dodałam buty, post pierwszy

Spódnica typu "kankan", zarezerwowana bezterminowo, czy na 24 godziny?
W przypadku zwolnienia rezerwacji jestem zainteresowana kupnem.
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Od: Pt cze 25, 2004 20:55

Post » Pt kwi 01, 2011 16:24 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* dodałam buty, post pierwszy

Iśka, spódnica jest zarezerwowana do późniejszej wpłaty, jeśli tylko coś się zmieni to dam znać, ale jesteś trzecia w kolejce...
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt kwi 01, 2011 16:25 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* dodałam buty, post pierwszy

Oki :D
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Od: Pt cze 25, 2004 20:55

Post » Pt kwi 01, 2011 20:48 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* dodałam buty, post pierwszy

Ja bym chciala te biale bez jednego kauczukowego fleczka i te zielonki 8) czy te biale sa z miekkkiej skorki bo ja mam wrazliwe nogi i czy da sie bez tej podkladki normalnie chodzic?:?: :oops:
Jutro wejde to prosze na razie o rezerwacje :D
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt kwi 01, 2011 20:56 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* dodałam buty, post pierwszy

Moś, które zielone? te na niskim obcasiku? Białe są z miękkiej skórki, naprawdę dobrej jakości butki. W poniedziałek wpadnę do szewca ( jak będzie otwarte) i podkleję.
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Sob kwi 02, 2011 11:04 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* dodałam buty, post pierwszy

gosikbaum pisze:Moś, które zielone? te na niskim obcasiku? Białe są z miękkiej skórki, naprawdę dobrej jakości butki. W poniedziałek wpadnę do szewca ( jak będzie otwarte) i podkleję.

Tak, te na niskim :D zielonki wloskie.Okey, wieczorkiem albo jutro przeleje kaske :D
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie kwi 03, 2011 21:10 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* dodałam buty, post pierwszy

Czesc :) Interesuje mnie ta spodnica: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/00c ... 1fe93.html
i ten sweterek: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/66e ... 3edd3.html
I pytanie, przy tych butach nie napisalas jaki to rozmiar - tez 38? A moze przypadkiem 40? ;): http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b1d ... 39607.html (w ogole masz jakies w rozmiarze 40?).
ObrazekObrazek

Mroczka

Od: Pt lip 18, 2008 8:14

Post » Nie kwi 03, 2011 21:53 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* dodałam buty, post pierwszy

Mroczka, witam:) i zapraszam na zakupy:)
sweterek i spódnica są wolne, rezerwować? buty są w rozm 38 i niestety nie mam żadnych w rozm 40, moja stopa oscyluje między 38 a 39, wszystkie sprzedawane przeze mnie ubrania i buty pochodzą z mojej szafy, i są w "moich" rozmiarach :) oprócz jednych butów w malutkim rozmiarze, one pochodzą z szafy mojej przyjaciółki
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon kwi 04, 2011 13:53 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* dodałam buty, post pierwszy

Wezme je, ale jeszcze poczekam, jesli masz zamiar cos dorzucic w najblizszym czasie w moim rozmiarze (40/42).
ObrazekObrazek

Mroczka

Od: Pt lip 18, 2008 8:14

[poprzednia][następna]