mirka_t pisze:Cascia jaka będzie Twoja interpretacja jeśli na piszę - Beti krzywo na mnie patrzy,

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Cascia jaka będzie Twoja interpretacja jeśli na piszę - Beti krzywo na mnie patrzy,
pwpw pisze:Kiedy zamierzacie to skończy i zając się Sobą?
dalia pisze:mirka_t pisze:Cascia jaka będzie Twoja interpretacja jeśli na piszę - Beti krzywo na mnie patrzy,
wyadoptuj
Iśka pisze:mirka_t pisze:Cascia jaka będzie Twoja interpretacja jeśli na piszę - Beti krzywo na mnie patrzy,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mpacz78 pisze:... A Słoninka długo była jedynaczką?
mpacz78 pisze:Wierz mi dalia, że jest wiele kotów, które naprawdę potrzebują pilnie pomocy, nie mają nawet jednej setnej tego co mają koty u mirki_t, jakoś Cię to nie boli? Bo trzeba im pomóc realnie a nie siedząc z kawką przy kompuerze?
Być może też, gdyby atmosfera na tym wątku nie zrobiła się od jakiegoś czasu taka jaka się zrobiła to więcej osób mogłoby pomóc mirce_t usprawniać działanie jej dt (czy jak wolisz azylu - choć ja nie widzę nic uwłaczającego w takim nazewnictwie). Ale w zalewie Waszych złośliwostek, oskarżeń i bełkotu to już trudno tu coś konkretnego wyczytać.
Widać dobitnie już od dawna komu chodzi o koty a komu o wylewanie swoich frustracji.
Trzymam kciuki za Perełkę, żeby kocice się dogadały. A Słoninka długo była jedynaczką?
dalia pisze:...ale ja nie uważam, ze wzięcie kota, nie przebadanie go, nie leczenie go i uśpienie jest jakąkolwiek formą pomocy
dalia pisze:pwpw pisze:Kiedy zamierzacie to skończy i zając się Sobą?
wtedy, kiedy mirka_t zacznie dbać o koty które ma pod swoją opieką, wtedy kiedy zapewni im opiekę weterynaryjną, wtedy kiedy chore koty będą leczone
to tak z grubsza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 44 gości