PAKT CZAROWNIC XXIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 03, 2011 12:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

No to nie pozostaje Ci nic innego ino woły zakupić :ryk: :ryk: :ryk: :mrgreen:
Rzeczywiście będzie szybciej :ryk: :ryk:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie kwi 03, 2011 13:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

PUCIA pisze:A ja oszalałam i kupiłam LIONA!

NA RAZIE TYLKO BATONIK :ryk: , ALE KIEDYŚ SOBIE KUPIĘ :!:

Roomba sama sprząta- jeździ po pokoju i odkurza sama, a Lion to odkurzacz z filtrem w postaci czystej wody bez worków. Całe powietrze jakie się z niego wydostaje po odkurzaniu jest czystsze niż to w domu, więc można np. go wykorzystać jako odsmradzacz, nawilżacz bo reguluje poziom wilgoci- pochłnia lub dodaje,ochładzacz jak się doda kostki lodu, można dodać do wody olejki i jest aromoterapia, piesze i trzepie dywany, kurze dobrze sciąga specjalną szczoteczką i nie kurzy ponownie, jak tradycyjne odkurzacze.

Pucia... Jakby ci to...hmmm powiedzieć :roll:

Pitu, pitu!! O!
Mój bardzo dobry kolega sprzedawał ten sprzęt. LION - pod tą marka sprzedawany jest sprzęt starszego typu, starszy model. Owszem jest to niezły sprzęt, ale jego sprzedaż za takie bajeczne pieniądze oparta jest na MANIPULACJI. Miałam okazje odsłuchać materiały ze szkoleń sprzedawców i :strach:
Naprawdę ktoś sobie nieźle to wymyślił i kasę na naiwności ludzkiej trzepie!
Tak więc drogie Siostry... zasuwamy dalej na mopach. :ok: Nic się SAMO nie robi i nikt nic za darmo nam nie da! Witamy w realu :mrgreen:

A przyznam szczerze, że gdybym nie zgłębiła tematu od tej drugiej strony, to też był łykała te ich bajeczki jak młody pelikan :oops:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie kwi 03, 2011 13:54 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

A mój wykładowca posiada jedno z tych urządzeń, nie wiem które, i z tego, co nam mówił jak najbardziej to działa. Znaczy: samo sprząta. Rewelacja :mrgreen:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Nie kwi 03, 2011 13:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Nie znam tego liona ale do mokrej roboty dobra jest siostra rumby scooba :mrgreen: Też mi się podoba :) Mój kuzyn ma oba i sobie chwali :) I nie widać, że kot w domu :D
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie kwi 03, 2011 13:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Ponieważ nie cierpię odkurzać bardzo by mi się takie coś przydało, widziałam kiedyś takie okrągłe, samo odkurzało, może kiedyś sobie kupię, nie mam dywanów to może by się sprawdziło :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Nie kwi 03, 2011 13:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

jozefina1970 pisze:Ponieważ nie cierpię odkurzać bardzo by mi się takie coś przydało, widziałam kiedyś takie okrągłe, samo odkurzało, może kiedyś sobie kupię, nie mam dywanów to może by się sprawdziło :-)

Sprawdza się także jak są dywany :)
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Nie kwi 03, 2011 14:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

To może ja jeszcze raz wyartykułuję, co miałam na myśli.
Ten sprzęt, owszem, jest niezły, ale w swojej cenie zawiera ogromne (!) prowizje dla manipulatorów.
Dlaczego tego nie można kupić w zwykłym sklepie, skoro to takie wow?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie kwi 03, 2011 14:21 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

zgadzam sie z vil, jednak co wlasnoreczny mop to wlasnoreczny mop.
mowi to wam wykwalifikowana specjalistka ds konserwacji powierzchni plaskich z wyzszym wyksztalceniem :twisted:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie kwi 03, 2011 14:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Wróciłam byłam właśnie z Katowic, z marszu niemilczenia. Sporo ludzi było, choć musze powiedzieć, że jestem trochę rozczarowana niską frekwencją Niekochanych :? ale, z tymi co przyszły kawę po marszu wypiłam i powiem wam miłe siostry, że poznałam osobiście Charm :mrgreen: Najpierw z nią gadałam dłuższą chwilę, nie wiedząc zupełnie kto zacz, a potem wyszło szydło z worka :mrgreen: I ona wygląda całkiem inaczej niż sobie wyobrażałam :roll: Jak na mój gust; za młodo i zbyt zgrabnie. :? :roll: Ale chyba jej wybaczę ten niestosowny młodzieńczy wdzięk, bo jest tak bardzo sympatyczna, że nie wypada być zazdrosną :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie kwi 03, 2011 15:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

villemo5 pisze: Dlaczego tego nie można kupić w zwykłym sklepie, skoro to takie wow?

Bo niestety na takim wow niejeden ma ochotę (i sposobność) zarobić :evil:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Nie kwi 03, 2011 15:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

pomponmama pisze:i powiem wam miłe siostry, że poznałam osobiście Charm :mrgreen: Najpierw z nią gadałam dłuższą chwilę, nie wiedząc zupełnie kto zacz, a potem wyszło szydło z worka :mrgreen: I ona wygląda całkiem inaczej niż sobie wyobrażałam :roll: Jak na mój gust; za młodo i zbyt zgrabnie. :? :roll: Ale chyba jej wybaczę ten niestosowny młodzieńczy wdzięk, bo jest tak bardzo sympatyczna, że nie wypada być zazdrosną :roll:

:oops: :oops: :oops:
Mnie również było bardzo miło :piwa:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie kwi 03, 2011 16:27 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Właśnie przeleciał obok mnie z prędkością bliską prędkości naddźwiękowej, mój osobisty odrzutowy Boeing 747, zostawiając za sobą smugę kondensacyjną, niewidoczną gołym okiem, ale za to doskonale wyczuwalną zmysłem powonienia 8O Przeszedł coma 3, ledwo wyrobił na zakręcie i pognał dalej - prosto do kuwety, gdzie nawet nie zdążył pogrzebać tylko od razu srrrruuu.... zabulgotał tyłem kota 8O Boszzz.... co on znowu zeżarł? :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie kwi 03, 2011 16:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

pomponmama pisze: Boszzz.... co on znowu zeżarł? :roll:

Nowy stanik? :roll: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Nie kwi 03, 2011 16:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Jakby ktoś był zainteresowany, to zdjęcia z katowickiego marszu: ;)
https://picasaweb.google.com/agnieszka. ... atowicach#

Obrazek

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie kwi 03, 2011 18:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Uffffffffff zapakowałam kubek w kilometry folii bąbelkowej w kilometry taśmy klejącej w szary papier i dwa pudełka i tonę waty...... Jutro wysyłka i pozostanie mi klepać zdrowaśki żeby kubek przeżył .........

Dziunia znowu przecieka.
Jutro badanie w kierunku moczówki .......

Ja mam we wtorek iść do szpitala ale nie wiem czy pójdę bo nie ma mi kto psa wieczorem we wtorek i środę wyprowadzić ..... :cry:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

[poprzednia][następna]