Mam do zaoferowania absolutnie bulwersujące, niemoralne w formie, oburzające w treści cementowe, ciężkie przyciski do papieru. Przyciski są z wyjątkowego białego cementu (ponoć kilkukrotnie droższy niż normalny, jeśli wierzyć mojemu TŻ)- z brunatnymi wstawkami. Zaznaczam, że są czyste. Przechowywane były dotychczas w pewnym biurze powiązanym z branżą budowlaną. Takich figurek nigdzie nie znajdziecie!
Orginalne, bezczelne. Idealnie nadają się do przygwożdżenia dokumentacji, której wypełniać nienawidzicie!
Wypełniasz PIT w wietrzny dzień?? Płacisz rachunki Netem, gdy w domu przeciąg?? Nie wiesz, jak wyrazić anypatię do nielubianego kolegi??
Cementowy przycisk do papieru ułatwi Ci to zadanie, a przy tym poprawi Ci humor!
Zysk z tej licytacji przeznaczam na pilne potrzeby kotów z opolskiego schroniska z tych wątków:
viewtopic.php?f=1&t=106998&start=1230
viewtopic.php?f=13&t=116178&start=735
Licytujemy każdą figurkę osobno. Zaczynamy od 5 zł. Licytacja trwa 7 dni i godziny od pierwszej zgłoszonej oferty- dla każdego przycisku z osobna.
Do ceny należy doliczyć koszty przesyłki- /paczka/
1.

Z przodu, ze względów moralnych, dyndolek przykryłam kotkami z bazi
LICYTUJE :The one, the only; fantastic bombastic romantic piotr568 za wywoławczą!

Licytacja potrwa do soboty 09 kwietnia, godz.13.33
Zawalcz i Ty! Poznaj tajemnicę cementowego dyndola!

2.

LICYTUJE :The one, the only; fantastic bombastic romantic piotr568 za wywoławczą!

Licytacja potrwa do soboty 09 kwietnia, godz.09.02
Brawo dla niezrównanego Piotra!!! wygrana pierwsza

UWAGA! WIĘCEJ TAK BEZCZELNYCH PRZYCISKÓW NIE BĘDZIE!