Moderator: Estraven

i cudne kotki Etiopia pisze:Co z tą koopą Stalki ??
Pojawiła się u niej to bardzo ważne bo jak się zatka to będzie duży problem jeżeli by do jutra nie zrobiła to dla BHP trzeba jej do mokrego jedzenia dodać trochę oleju oliwy czy parafiny na poślizg.
Dobra jest parafina bo się nie wchłania tylko przelatuje przez kota dając poślizg ....
Annazoo pisze:Etiopia pisze:Co z tą koopą Stalki ??
Pojawiła się u niej to bardzo ważne bo jak się zatka to będzie duży problem jeżeli by do jutra nie zrobiła to dla BHP trzeba jej do mokrego jedzenia dodać trochę oleju oliwy czy parafiny na poślizg.
Dobra jest parafina bo się nie wchłania tylko przelatuje przez kota dając poślizg ....
Po to właśnie bidunia zamykana jest na noc w łazience, by była kontrola nad kupką...
Mam oliwę, dam jej jutro, ale ile?
Parafiny nie mam i jutro nie dostanę...
Etiopia pisze:Annazoo pisze:Etiopia pisze:Co z tą koopą Stalki ??
Po to właśnie bidunia zamykana jest na noc w łazience, by była kontrola nad kupką...
Mam oliwę, dam jej jutro, ale ile?
Parafiny nie mam i jutro nie dostanę...
Daj jej oliwy ze dwa razy po 1 ml -1,5 ml żeby nie przesadzić w drugą stronę . Jak oliwa nie ruszy to trzeba parafinę kupić.
Parafiny daje się jednorazowo jakieś 2 - 2,5 ml ale można powtarzać kilka razy dziennie bo ona się nie wchłania.
miszelina pisze:Parafinę można dostać jutro w aptece, byle taką bezsmakową.
Etiopia pisze:Co z tą koopą Stalki ??
miszelina pisze:Jest dobrze!!!
Puść ją luzem, niech chodzi, gdzie chce. Łatwiej się dogadają.

kasumi pisze:Rezydenci się dogadają ze Stalką, to dopiero drugi dzień w końcu, pewnie jeszcze będą foty 3 przytulonych do siebie kotów![]()
Dobrze że kupy się pojawiły, oby tak dalejI w pełni się z Tobą solidaryzuję bo też mam żwirową pustynię - u mnie to Sezam tak zakopuje swoje skarby że żwir jest wszędzie tylko nie w kuwecie
![]()
Stalce brakuje paru ząbków z tego co widzę i chyba ma jeszcze kamień (w jakim ona jest wieku? po ząbkach sądząc to chyba już najmłodsza nie jest)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 15 gości