50kotów Darłowo- czas sterylek. Zapraszam do III wątku ! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob kwi 02, 2011 22:20 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

Kinia, tezec chyba jest w tych obowiazkowych szczepieniach co 5 lat, przynajmniej cos mi tak swita :roll:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Sob kwi 02, 2011 22:25 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

kinia098 pisze:Chyba kiedyś to szczepienie było. Nie wiem tylko, czy już nie powinno być powtórzone :roll:

Jak już byłaś szczepiona to chyba trzeba co 10 lat powtarzać ;)

Spojrzałem na nasz plebiscyt kotów na Allegro. I tak:
1. Bulwa ma 621 obejrzeń i obserwatora (niezmiennie),
2. Plamka ją goni i ma aż 613 odsłon,
3. Kominiarz nie jest daleko w tyle: 534,
4. Czarny ma 427.

Wynik Czarnego nie jest zły, ale mógłby być lepszy. Myślę, że wpływ mają dwa czynniki: (a) - Czarny jest czarny, a to troszkę mniej popularny kolor kota (choć jak widać Kominiarzowi to jakoś nie przeszkadza mimo że też rudy nie jest), oraz (b) w tytule stoi że do domu z ogrodem, a nie każdy ma przecież ogród. Mam pomysł, żeby następnym razem dać trochę inny tytuł, ale w środku napisać że preferowany dom z ogrodem oczywiście.

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Sob kwi 02, 2011 22:30 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

aburacze pisze: Czarny jest czarny, a to troszkę mniej popularny kolor kota

8O 8O 8O żartujesz :lol: Mój czarny Gucio jest popularny 8) na niego zostają wszystkie czarne koty adoptowane :ryk: :ryk: jak dziewczyny czasami zdjęć czarnych nie mają, to Gucio się poświęca 8) :ryk: :ryk:
http://sloniu.pl/-2/darmowe-ogloszenia/ ... SZAWA.html

za domki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob kwi 02, 2011 22:45 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

CatAngel pisze:
aburacze pisze: Czarny jest czarny, a to troszkę mniej popularny kolor kota

8O 8O 8O żartujesz :lol:

No właśnie nie wiem skąd ale z taką opinią się spotkałem jak szukałem domu dla Czarka z Saskiej Kępy 8O
Może rzeczywiście to bzdura. W następnym rzucie usunę z tytułu Allegro Czarnego ten ogród i zobaczymy jak pójdzie.

CatAngel pisze:Mój czarny Gucio jest popularny 8) na niego zostają wszystkie czarne koty adoptowane :ryk: :ryk: jak dziewczyny czasami zdjęć czarnych nie mają, to Gucio się poświęca 8) :ryk: :ryk:

Mocne :ryk:

BTW, dziś był bardzo dobry dzień :) Znalazł się transport dla Kominiarza i Malizny, a na wątku Niny udało się dogadać kwestię przenocowania kotki we Wrocławiu przed dostarczeniem jej do DS (bo już groziło że kotka poczeka kolejny tydzień w zamkniętym pseudoschronisku w Dobrocinie). Oby takich więcej :ok: :ok: :ok:

Adam
aburacze

Post » Sob kwi 02, 2011 22:49 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

No to czyli szczepienie mam chyba aktualne :mrgreen:

Czarny jest dość ciężki do adopcji- 5 lat, do domu z ogrodem, CZARNY, a raczej pingwin... Poza tym nie robi do kuwety... ale o tym by się dowiedzieli dzwoniąc :mrgreen: To taki kot, który pośpi w domu ze 2 godziny i heja dalej na dwór. Idealny kot na braki pieniędzy w portfelach :lol: Zaoszczędzisz na kuwecie, łopatce, żwirku :lol:

Coś ten obserwator mi nie dzwoni :roll: A Bulwa taka stęskniona na tych działkach :cry:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Sob kwi 02, 2011 23:56 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

Jak dacie te Koty do Gdańska w poniedziałek, to nie trza nocowania.
Co prawda mieliśmy w planie pochodzić po Trójmieście BEZ KOTÓW ale najwyżej upchniemy je gdzieś w aucie i pójdziemy na obiad.
Ssb, czekam na Twój numer telefonu, dasz radę dowieźć Koty do Oliwy? Chyba będzie najszybciej jak Ty znajdziesz nas niż my Ciebie bo ni cholery nie znamy Gdańska.
Transportery mam.

Kiniu, kto Kicie odbierze i kiedy? W Wawie powinniśmy być ok. 21, zapraszamy chętnych na Pragę Pd. wieczorem, ew. we wtorek ale w pon. wolałabym bo mam Kicie po sterylce która i tak już dostaje wariacji na te rotacje zwierzęce u nas w chacie.

A mój TŻ nie jest ratownikiem Adamie :)

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Nie kwi 03, 2011 0:03 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

Ja potrzebuję wszystkich informacji do jutra, do 16, bo później wyjeżdżamy (już jutro a nie w pon.) i nie będzie nas w necie. Ponieważ śpimy w hotelu nie mamy jak Kociastych przetrzymać.
Mój numer jak coś ma Kinia, piszę też ssb na pw swój tel. licząc na vice versa :)

Carmen201

Post » Nie kwi 03, 2011 0:05 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

Carmen201 pisze: A mój TŻ nie jest ratownikiem Adamie :)

Przepraszam, rozpędziłem się ;) Kombinowałem od kilku dni skąd wziąć transport do Lęborka, znalazłem ten kurs dla ratowników, wcześniej wyczytałem że Twój TŻ ratuje ludzi czy coś takiego (a może mi się już zupełnie poprzestawiało) i jakoś sobie dopowiedziałem. Mam nadzieję że ani Ty ani on się nie gniewacie za to :D

Dom Czarka za to jest na pewno ratowniczy.

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Nie kwi 03, 2011 0:11 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

Ratuje jak najbardziej ale nie własnymi rencami. No i przez to pracuje do d.. bo właściwie nigdy nie ma wolnego weekendu tylko jakieś poniedziałki a ja muszę urlopy brać na wywózkę zwierza :)

Ładne te Kitki będziemy wieźli :)
Kinga, tylko ich NIE KARM przed podróżą, dobrze?

Carmen201

Post » Nie kwi 03, 2011 7:51 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

Carmen, ssb jest chyba z Trójmiasta, więc ty się nie martw :D Pewnie zgodzi się je przetrzymać do czasu, aż sobie pochodzicie.

Z Wawy powinna odebrać je Hania, nawet o tej 21-22. Jeszcze się upewnię; już do niej piszę.

ssb, odezwij się proszę :mrgreen:

Za godzinę/dwie jadę łapać. Trzymajcie kciuki, proszęęęęę!
Obrazek

kinia098

Post » Nie kwi 03, 2011 8:50 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

kinia098 pisze: Za godzinę/dwie jadę łapać. Trzymajcie kciuki, proszęęęęę!

Kciuki to są okrągłą dobę :ok: :ok: :ok: :ok:

Adam
aburacze

Post » Nie kwi 03, 2011 9:05 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

Dzwońcie po 15 bo mam zajęcia. Wysłałem Carmen i Kini tel.

Transporter mam tylko jeden (drugi pożyczony, Marlon ma).

Koty na głodówkę żeby mi się nie zebździły ;f

ssb

Od: Czw cze 24, 2010 13:45

Post » Nie kwi 03, 2011 12:42 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

Nie złapałam Malizny............................................................... Wpadł za to dymny.
Kominiarza mam.
I teraz, jest sens żeby ssb jechał tylko po niego ?
Jestem załamana....
Obrazek

kinia098

Post » Nie kwi 03, 2011 12:43 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

Kinia a nie będziesz już do niej dziś jechała?
Może spróbuj jeszcze raz.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Nie kwi 03, 2011 12:51 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

No właśnie, może spróbuj choć jeszcze raz dzisiaj (wiem, łatwo się pisze z odległości kilkuset km).
Nie było jej czy nie dała się złapać?

Adam
aburacze

[poprzednia][następna]